NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Giati gelas re
Giati gelas re
Mα ρε τύπε ολοκληρο λογύδριο εβγαλε ο παπαριδης, επι ανυπαρκτου θεματος.
Καλα ρε παλιανθρωπε εβγαλες το κοριτσακι στη βιζιτα?Ουστ διαφθορεα ψυχων και ηθων ,ξεφτιλιζεις και την συντηρητικη πατριωτικη παραταξη οχι τιποτα αλλοMα ρε τύπε ολοκληρο λογύδριο εβγαλε ο παπαριδης, επι ανυπαρκτου θεματος.
Αναρωτιεμαι τι πινει, πρεπει να ειναι πολυ ποιοτικο.
οχι μονο την εβγαλε στην βιζιτα αλλα δεν μας εδωσε ουτε ενα μεζε την εβαλε να δουλευει σε κλειστο κυκλοΚαλα ρε παλιανθρωπε εβγαλες το κοριτσακι στη βιζιτα?Ουστ διαφθορεα ψυχων και ηθων ,ξεφτιλιζεις και την συντηρητικη πατριωτικη παραταξη οχι τιποτα αλλο![]()
150 ευρω την ωρα, μία εκτόνωση, χωρις κωλο (+50) και της δινω μονο ενα εικοσαρικο.Καλα ρε παλιανθρωπε εβγαλες το κοριτσακι στη βιζιτα?Ουστ διαφθορεα ψυχων και ηθων ,ξεφτιλιζεις και την συντηρητικη πατριωτικη παραταξη οχι τιποτα αλλο![]()
Tι λες ρε ακυρε? ποιος σου ειπε οτι ειναι ιεροδουλη?
Άλλος ακυρος απο δω. Μην ποσταρει κατι σοβαρο, θα του παει γρουσουζιά.Τι είναι;
Άλλος ακυρος απο δω. Μην ποσταρει κατι σοβαρο, θα του παει γρουσουζιά.
Καλημέρα Μπλιζ!!
Τα κατάφερα... ;)![]()
Ναι Θεσσαλονικη ειναι. Και γνωριζω επακριβως και με ποιους εχει παει και ποιο ειναι το προγραμμα της.Σας αρέσει η έκφραση ανύπαρκτο θέμα.
Την ίδια έκφραση χρησιμοποιείτε και για την σχέση της κας. Ρόζυς στην πραγματική ζωή.
Σήμερα είναι Θεσσαλονίκη η κα. Ρόζυ. Έτσι;
Ας δουμε μερικες "αληθειες" που ετσουξαν απο τοτε που εμφανισθηκε η Ροζυ.Η αλήθεια δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη.
Και γι΄ αυτό τσούζει.
και για μενα επιμενει ότι είμαι ο ντοπαμιναΑς δουμε μερικες "αληθειες" που ετσουξαν απο τοτε που εμφανισθηκε η Ροζυ.
1) Η Ροζυ ηταν κλωνος μου
2) Η Ροζυ ηταν χοντρη και μπαζο
3) Με την Ροζυ δεν ειχαμε συναντηθει ποτέ
4) Πουλαγαμε παραμυθι για τη σχεση μας
5) Πάω με τρανς
6) Η Ροζυ με απατά
7) Η Ροζυ με χωρισε.
Συνεχιστε να μας διασκεδαζετε συναδελφε.
Τετοιο καημο να αποδομησετε κατι που δεν αποδομειται, εχω καιρο να δω.
Συνεχιστε να εκτιθεστε.
Και ομοζωδιος και ομοωροσκόπιος Σλαβι ;)και για μενα επιμενει ότι είμαι ο ντοπαμινα
δε βγαζεις ακρη φιλε ομοζωδιε αλεξανδρε
Ναι Θεσσαλονικη ειναι. Και γνωριζω επακριβως και με ποιους εχει παει και ποιο ειναι το προγραμμα της.
Θελετε να πειτε κατι?
Ας δουμε μερικες "αληθειες" που ετσουξαν απο τοτε που εμφανισθηκε η Ροζυ.
1) Η Ροζυ ηταν κλωνος μου Ποτέ δεν είπα ότι είναι κλώνος σας. Αντίθετα έχω επιβεβαιώσει ότι είναι υπαρκτό θηλυκό νικ.
2) Η Ροζυ ηταν χοντρη και μπαζο Μας έχετε πει ότι είναι ευτραφής και με κυτταρίτιδα.
3) Με την Ροζυ δεν ειχαμε συναντηθει ποτέ Σπάνια στην πραγματική ζωή και μέσω skype κατά κύριο λόγο.
4) Πουλαγαμε παραμυθι για τη σχεση μας Η αγωνία σας να μας δείξετε πόσο αγαπημένοι είσθε σας προδίδει. Αλλωστε την κερατώσατε πρόσφατα και τώρα σας το ανταποδίδει.
5) Πάω με τρανς Και βέβαια πηγαίνετε. Μπάρμπι.
6) Η Ροζυ με απατά Εδώ και λίγο καιρό.
7) Η Ροζυ με χωρισε. Ουσιαστικά ναι. Το πλοίο έφυγε.
Συνεχιστε να μας διασκεδαζετε συναδελφε.
Τετοιο καημο να αποδομησετε κατι που δεν αποδομειται, εχω καιρο να δω.
Συνεχιστε να εκτιθεστε.