Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
:tired:

tumblr_nh7bl1MSDW1u2iaqyo1_1280.jpg

fastanfurius

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Eιμαι ο πρωτος που θα την συγχαρει αν αποφασισει να βρει το δρομο της.
Δεν σκοπευω ούτε να την καταστρεψω, ουτε να την τραβολογαω για δεκαετιες.
Την αγαπω εξαλλου. Και θελω το καλο της.
Και μεταξυ μας τα εχουμε ξεκαθαρισει αυτα. Ουδέποτε θα μου εκρυβε το παραμικρο.
Ακομη κι αν οντως (νομιζετε οτι) γνωριζετε κατι, γνωριζετε λαθος.

Οπως διαβαζω ο alex71 ειναι πολυ φιλοσοφημενος και μεγας αγαπητικος.
Γραφω λοιπον και παλι ,γιατι ΓΝΩΡΙΖΩ (δεν νομιζω οτι γνωριζω οπως νομιζεις), και γιατι μου ειναι αδιανοητο, και θα συμφωνησουν ολοι στο thread ,(ισως γιατι σκεφτομαι λογικα και ειμαι 'υγιης' στη σκεψη οτι, πως ειναι δυνατο να αγαπας καποιον και να τον αφηνεις να τον ακουμπουν αλλα χερια?(καποια πραγματα ειναι προσωπικα ξερεις δικηγορακο).

Σαν ανθρωπος μπορω να δεχτω και να ακουσω τα παντα και δεχομαι οποιαδηποτε δουλεια ,ακομα και αυτη τηε ιεροδουλης ,που τη κανει για λογους επιβιωσης ,μεγαλωματος παιδιων κλπ,

Ομως οταν αγαπας και αγαπιεσαι οπως λες ,τον ανθρωπο σου (π.χ ιεροδουλη)τον φροντιζεις,δινεις οτι εχεις για αυτον,πουλας τα παντα για αυτον (σπιτια ,αυτοκινητα).

Αληθεια πως γινεται να εισαι μαζι της τοσο καιρο ,οπως λες , και να μην εχεις κανει κατι γιαυτη?

H  το παιζεις cool του style την αφηνω ελευθερη να κανει οτι θελει,γιατι θελεις να δειξεις οτι εισαι μοντερνος-απελευθερωμενος, ή  κρυβεσαι πισω απο το μοτο 'οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα της ελευθερης βουλησης' και αλλες τετοιες αρχιδιες.

Αληθεια ρε Μ...ΚΑ πως αισθανεσαι να ξερεις οτι η κοπελλα σου κανει αυτη τη δουλεια και ερχεται σπιτι διαλυμενη και με χιλια μυρια ψυχολογογικα ?
Εσυ τι κανεις? Ποιο καλο της θελεις?

Τιτης δινεις ? Μια αγκαλια ,ενα ταξιδι 2-3 ημερων στα ρεπο της και κανενα πουτσο για να ξεκαβλωνεις

Δουλευεις τη κοπελλια ολα αυτα τα χρονια και θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο?
Γιατι αν συμβαινει αυτο που ολο αυτο το καιρο διαβαζω στα thread που συμμετεχεις τοτε
ειτε

α) εσυ εισαι βολεμενος μ'αυτη τη κατασταση  οσο και αν της λες οτι σε πειραζει( κλασικος ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ).
Ολες οι ΄κοπελλες' αγαπουν κατα περιεργο τροπο το ΄ΝΤΑΒΑΤΖΗ' τους.
ειτε
β) εισαι ναυαγιο της ζωης και ανεχεσαι οτιδηποτε (κοινως ΜΑΛΑΚΑΣ -Looser εν αγγλιστι).
Αυτο που ομως με παραξενευει σε αυτη τη περιπτωση ειναι πως μια γυναικα σαν αυτη (εννοω δυνατη λογω εμπειριων)
μενει με καποιον Loοser (Ασυμβιβαστο).

Για μενα Αρχι..α την αγαπας. Μοντερνος νταβας εισαι .Και το χειροτερο ειναι οτι εχεις λεγειν σαν δικηγορος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Οπως διαβαζω ο alex71 ειναι πολυ φιλοσοφημενος και μεγας αγαπητικος.
Γραφω λοιπον και παλι ,γιατι γωριζω, και γιατι μου ειναι αδιανοητο, και νομιζω οτι θα συμφωνησουν ολοι στο thread ,(ισως γιατι σκεφτομαι λογικα και ειμαι 'υγιης' στη σκεψη)
οτι πως ειναι δυνατο να αγαπας καποιον και να τον αφηνεις να τον ακουμπουν αλλα χερια?(καποια πραγματα ειναι προσωπικα οπως ολοι γνωριζουμε).
Δεχομαι οτιδηποτε και οποιαδηποτε δουλεια ,ακομα και αυτη τηε ιεροδουλης ,που τη κανει για λογους επιβιωσης ,μεγαλωματος παιδιων κλπ,
ομως οταν αγαπας και αγαπιεσαι ,τον ανθρωπο σου (π.χ ιεροδουλη)τον φροντιζεις,δινεις οτι εχεις για αυτον,πουλας τα παντα για αυτην (σπιτια ,αυτοκινητα),δεν το παιζεις cool του style την αφηνω ελευθερη να κακει οτι θελει,γιατι θεωρεις τον εαυτο σου μοντερνο και κρυβεσαι πισω απο το οτι ο καθενας εχει το δικαιωμα της ελευθερης βουλησης.
Αληθεια ρε Μ...ΚΑ πως αισθανεσαι να ξερεις οτι η κοπελλα σου κανει αυτη τη δουλεια και ερχεται σπιτι διαλυμενη και με ψυχολογια τελειωμενης ?
Εσυ τι κανεις? Ποιο καλο της θελεις?

Δουλευεις τη κοπελλια και θεωρεις τον εαυτο σου εξυπνο?
γιατι τοτε ειτε α) εκλεινη δεν σε αγαπαει ειτε β) εσυ εισαι βολεμενος μ'αυτη τη κατασταση (νταβατζης) ειτε γ) εισαι ναυαγιο της ζωης και ανεχεσαι οτιδηποτε (κοινως ΜΑΛΑΚΑΣ)
Αρχι..α την αγαπας. Μοντερνος νταβας εισαι .Και το χειροτερο ειναι οτι εχεις λεγειν σαν δικηγορος. ΑΥΤΑ

Tι λες ρε ακυρε? ποιος σου ειπε οτι ειναι ιεροδουλη?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αρχι..α την αγαπας. Μοντερνος νταβας εισαι .Και το χειροτερο ειναι οτι εχεις λεγειν σαν δικηγορος. ΑΥΤΑ
Τι να πεις τυπε. Ντροπης πραγματα.
Σαν αθωα ξεκινησε εδω μεσα η κοπελα και ειχε την ατυχια να την παραπλανησει.
Μα τι ηθελε και αυτο το κοριτσι σε αυτο το site; Δεν ηξερε οτι θριβει απο νταβαδες, δικηγορους.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Τι να πεις τυπε. Ντροπης πραγματα.
Σαν αθωα ξεκινησε εδω μεσα η κοπελα και ειχε την ατυχια να την παραπλανησει.
Μα τι ηθελε και αυτο το κοριτσι σε αυτο το site; Δεν ηξερε οτι θριβει απο νταβαδες, δικηγορους.
Και παροτι μου τα λεγατε ολοι, δεν σας ακουγα και να τωρα το δυστυχο με εκμεταλλευεται!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στους παππουληδες και στους μελετητες του Καμα Σουτρα!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Χθες μου ξυπνήσατε μνήμες

Ειδικά η ανάρτηση της Εριναλ με τη Φουρειρα την οποία σκέφτομαι να επαναλάβω με την εκπληκτική ελληνική εκδοχή της τραγίλας που έβαλε ο Άλεξ.  :2funny: :2funny:

24/9/14 η Βαλέρια μου το αφιερώνει στο φβ. Βρίσκομαι μαζί της και μου το χορεύει, επακολούθησε κόλαση που ξεκίνησε με 69 που με εξιτάρει όσο το Δεύκα  :rockon:

Δεν κατάφερα να κάνω πριντ σκριν από το φβ μου αλλά θα προσπαθήσω αλλιώς.

Συνημμένα

• Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    69,2 KB · Εμφανίσεις: 5

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καλημέρα γερόντια.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ο νηματοθέτης γνωρίζει πως είναι όταν σου χορεύει η Βαλέρια  :wanker:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ΚαλημέρΕς. εξήντα. Και εννιά κωλοδαχτυλα αχαχαχαχαχα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
:S

Χα χα δεν ταιριάζουν όντως τα γούστα μας

Καλημέρα

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.408
Πόντοι
6.575
Χθες μου ξυπνήσατε μνήμες

Ειδικά η ανάρτηση της Εριναλ με τη Φουρειρα την οποία σκέφτομαι να επαναλάβω με την εκπληκτική ελληνική εκδοχή της τραγίλας που έβαλε ο Άλεξ.  :2funny: :2funny:

24/9/14 η Βαλέρια μου το αφιερώνει στο φβ. Βρίσκομαι μαζί της και μου το χορεύει, επακολούθησε κόλαση που ξεκίνησε με 69 που με εξιτάρει όσο το Δεύκα  :rockon:

Δεν κατάφερα να κάνω πριντ σκριν από το φβ μου αλλά θα προσπαθήσω αλλιώς.

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom