κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.591
- Πόντοι
- 19.795
Τον κόβουμε και ησυχαζουμε :SΛύθηκε το θέμα της γκόμενας, άπαξ δια παντώς
Τον κόβουμε και ησυχαζουμε :SΛύθηκε το θέμα της γκόμενας, άπαξ δια παντώς
Και που τον έχουμε τζάμπα πιάνει χώρο στο παντελόνι.Τον κόβουμε και ησυχαζουμε :S
Στο δικό σου το παντελόνι. Εμένα δεν πιάνει καθόλου χωροΚαι που τον έχουμε τζάμπα πιάνει χώρο στο παντελόνι.
Δεν είναι το σεξ, αλλά η καλή παρέα, η συνεννόηση, η κατανόηση και πολλά άλλα που λύνονται με την πρόταση που δέχθηκα
Στο δικό σου το παντελόνι. Εμένα δεν πιάνει καθόλου χωρο
Μιλάει αυτός που το φίδι του έχει κατακτήσει Ευρώπη και Ασία :SΣτο δικό σου το παντελόνι. Εμένα δεν πιάνει καθόλου χωρο
Είναι κάτι που λείπει από τις επιλογές της ψηφοφορίας. Δεν το σκέφτηκε ο νηματοθέτης αλλά μέλος μας
Έτσι μπραβο, τώρα πας με τα νερά μου. Τόσην ώρα μου ήσουν αντιρρησίας. Εμένα να με παίρνεις με το καλό να γίνω μούσι να με ξουρήσειςΠες μας τη πρόταση, μας γκαστρωσες
Μιλάει αυτός που το φίδι του έχει κατακτήσει Ευρώπη και Ασία :S
Έτσι μπραβο, τώρα πας με τα νερά μου. Τόσην ώρα μου ήσουν αντιρρησίας. Εμένα να με παίρνεις με το καλό να γίνω μούσι να με ξουρήσεις
Πες ρε μακακα την πρόταση, πρέπει να πάω να αντικαταστήσω τον εισαγγελέα, θα με γαμησειΜιλάει αυτός που το φίδι του έχει κατακτήσει Ευρώπη και Ασία :S
Λοιπόν θα το πω. Δεν το σκέφτηκα εγώ. Είναι copyright , tomahok.αντε ντε !!! πες το να φύγει απο μέσα σου
ρίχτοθες video ?
την είπαΠες ρε μακακα την πρόταση, πρέπει να πάω να αντικαταστήσω τον εισαγγελέα, θα με γαμησει
Λοιπόν θα το πω. Δεν το σκέφτηκα εγώ. Είναι copyright , tomahok.
Μου έκανε πρόταση να τα φτιάξουμε
Μαλάκα με πρόλαβε. Άργησες εσύ
Για όσους δεν το ξέρουν το σαλάμι στο video είναι η μαλαπέρδα του rod
Ρε κωλο-παιδο, εγώ δεν σου πρότεινα πρώτος;την είπα
δε θυμάμαιΡε κωλο-παιδο, εγώ δεν σου πρότεινα πρώτος;