borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.054
- Πόντοι
- 5.696
Συνειδητοποιείτε μήπως, πως ακόμα και αν παίρνετε το πρωτάθλημα για 40 συναπτά έτη, θα έχετε πάλι λιγότερα από εμάς?
Συνειδητοποιείτε μήπως, πως ακόμα και αν παίρνετε το πρωτάθλημα για 40 συναπτά έτη, θα έχετε πάλι λιγότερα από εμάς?
Στου Ρέντη πριν από την προπόνηση!
https://[URL unfurl="true"]www.italymagazine.com/sites/default/files/feature-story/gallery/anziani_al_sole_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Εσείς τι θέση παίζετε; ;D
Εσείς τι θέση παίζετε;
Εγώ ξεγνοιασια από αυτό. Έγινα μάρτυρας του Αυναν και ησυχασαΕγώ ψάχνω να βρω γκόμενα. Δεν έχω ώρα για άλλες ασχολίες ...
Εγώ ξεγνοιασια από αυτό. Έγινα μάρτυρας του Αυναν και ησυχασα
Τα κατορθώματά σας άλλα μαρτυρούν ...
Επίσης έχετε καιρό να καταδώσετε. Και αν δεν έχετε να καταδώσετε κάποιον άλλον, μπορείτε να καταδώσετε τον εαυτό σας!
Εγώ ψάχνω να βρω γκόμενα. Δεν έχω ώρα για άλλες ασχολίες ...
Δεν θα το κάνω, ειδικά να αυτοκαταδοθω, μου φαίνεται ανούσιο, πέραν του ότι δεν υπαρχει αντικείμενο καταδοσης, ειδικά στην κατάσταση που είμαι.
Μην απελπιζεσαι γερο...εδω τον αλλον τον λενε Δεγαμινιωτη και εχει γκομενα την κολετσα... :S
Δηλ. αν σας γνωρίσει μια για να ρίξετε έναν κρύο, θα λέγατε όχι. Πρέπει πρώτα να την βγάλετε γκόμενα;Έχετε να μου γνωρίσετε κάποια μήπως και την βγάλω γκόμενα;;;
Έχετε να μου γνωρίσετε κάποια μήπως και την βγάλω γκόμενα;;;
Με αυτες που κυκλοφορω εγω, ουτε για εγγονες σου δεν κανουν ρε χουφταλο...
Δηλ. αν σας γνωρίσει μια για να ρίξετε έναν κρύο, θα λέγατε όχι. Πρέπει πρώτα να την βγάλετε γκόμενα;
Η παντόφλα της "μαμάς" είναι δύο φορές παντοφλαH παντόφλα της πεθεράς σας είναι λαστιχένια ή δερμάτινη;
Για να μου γνωρίσει μία, θα πρέπει και ο ίδιος να γνωρίσει πρώτα μία άλλη... Φευ!