NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Η δική μου εμπειρία πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν μέσα δεν είχε τίποτα αξιόλογο
Μήπως ανανέωσαν το ρόστερ τους;Η δική μου εμπειρία πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν μέσα δεν είχε τίποτα αξιόλογο
Σε αυτή την περίπτωση να προτιμήσετε άβυζη νοσοκόμα...
Η δική μου εμπειρία πάντως την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν μέσα δεν είχε τίποτα αξιόλογο
Τις παρατησα αυτές, έχω αφήσει χαίτηΈπεσε φαίνεται σήμα, από τα κομμωτήρια και τα νυχάδικα.
Τις παρατησα αυτές, έχω αφήσει χαίτη
ο μπιτζ το κανει χρονια τωρα...αφηνει χαιτη και τα ριχνει μπροστα μετα οτα δεν φοραει το περουκινιΤις παρατησα αυτές, έχω αφήσει χαίτη
ειναι ο μπουστης ο the saint κορμάραειδαν την κορμαρα σου οι νοσοκομες και πηγαν για μοναστηρι....
Το βράδυ θα με πάει στο Stage να ακούσουμε Καρράο μπιτζ το κανει χρονια τωρα...αφηνει χαιτη και τα ριχνει μπροστα μετα οτα δεν φοραει το περουκινι
ειδαν την κορμαρα σου οι νοσοκομες και πηγαν για μοναστηρι....
για εσενα το ειπα :S :S :S :Sειναι ο μπουστης ο the saint κορμάρα
Τώρα που το αναφέρατε...
Έχετε παρατηρήσει ότι τις περισσότερες βυζαρούδες τις βάζουν το βράδυ;
όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει.........Ίσως καθώς νυχτώνει, όλα φαίνονται πιο ωραία, ίσως πιο μεγάλα, πιο θελκτικά...
Πέφτει το σκοτάδι ανεβαίνει η λίμπιντο
κι εγώ 153,5 κιλά πλέον μετά τη δίαιταγια εσενα το ειπα :S :S :S :S
ο μπαρμπας ειναι λαμπαδα
Το βράδυ θα με πάει στο Stage να ακούσουμε Καρρά
γιατί ο μισός πήγα νοσοκομείο?Αν τον είχαν δει ολόκληρο θα φεύγαν οι καλόγριες από το μοναστήρι και θα πήγαιναν να του κάνουν τις νοσοκόμες.
Έπεσε φαίνεται σήμα, από τα κομμωτήρια και τα νυχάδικα.
όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει.........