rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.592
- Πόντοι
- 12.946
Από χτες με τρολάρουν τώρα το κατάλαβες?Εκτός και γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει και ηράσθητε κι εσείς ;)
Από χτες με τρολάρουν τώρα το κατάλαβες?Εκτός και γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέγει και ηράσθητε κι εσείς ;)
Η αντιερωτική ασπίδα μου δεν μου επιτρέπει να αντιληφθώ τέτοια σχόλιαΑπό χτες με τρολάρουν τώρα το κατάλαβες?
Τι πάθατε αγαπητέ; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...Σας καλησπερίζω από το ΚΑΤ, και εύχομαι να χαίρετε όλοι άκρας υγείας.
Γιατι, τι επαθες; :SΣας καλησπερίζω από το ΚΑΤ, και εύχομαι να χαίρετε όλοι άκρας υγείας.
Περαστικά και γρήγορα να ευχηθώ...Έβγαλα μετά από μήνες το μοτοσακό για βόλτα, και καθώς ήμουν σταματημένος σε διάβαση πεζών επί της Πανόρμου, προκειμένου να περάσουν οι μαθητές παρακείμενου σχολείου, ήρθε μια μορφονιά και έπεσε σχεδόν αφρενάριστη επάνω μου.
Περαστικά και γρήγορα να ευχηθώ...
Βαλε την μορφονια που σε τσακισε να σου κανει φυσιοθεραπειες.Ευχαριστώ θερμά.
Αν και στην ηλικία μου, ακόμα και το παραμικρό παίρνει αρκετό χρόνο.
Εγώ είμαι καλά, ευχαριστώ, λάθος παράθεση αγαπητέΣας αφιερώνω αυτό:
Καθοσουνα και έκανες,
λαϊκ στο κινητό σου,
στο φεις μπουκ, πηγαίνοντας
με την αυτοκίνητο σου.
Δεν πρόσεξες πως οδηγάς
και ξέχασες το φρένο
και έναν μάγκα κτυπησες
που γλύτωσε από το τρένο.
Περαστικά σας.
Σας αφιερώνω αυτό:Λάθος παράθεση, για Άγιο είναι.Τι πάθατε αγαπητέ; Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό...
Σας αφιερώνω αυτό:Λάθος παράθεση, για Άγιο είναι.
Καθοσουνα και έκανες,
λαϊκ στο κινητό σου,
στο φεις μπουκ, πηγαίνοντας
με την αυτοκίνητο σου.
Δεν πρόσεξες πως οδηγάς
και ξέχασες το φρένο
και έναν μάγκα κτυπησες
που γλύτωσε από το τρένο.
Περαστικά σας.
Βαλε την μορφονια που σε τσακισε να σου κανει φυσιοθεραπειες.
Αν ειναι καλη και σηκωνει 8ποντα πες μας που κυκλοφορει να παμε και εμεις να μας χτυπησει σχεδον αφρενατιστη.
Αν μου επιτρέπετε λίγο χιούμορ σε τέτοιες ώρες, κάποιος συνάδελφός σας "άγιος" σας προστάτεψε αγαπητέ!!!Μπά!!!
Κλασική φακλάνα ελληνίδα, που τρέφει την εντύπωση πως είναι μούναρος, και φτιάχνεται συνεχώς στο καθρεφτάκι. Προφανώς αυτό κοιτούσε την ώρα που έπεσε επάνω μου.
Αν μου επιτρέπετε λίγο χιούμορ σε τέτοιες ώρες, κάποιος συνάδελφός σας "άγιος" σας προστάτεψε αγαπητέ!!!
Ελα ρεΣας καλησπερίζω από το ΚΑΤ, και εύχομαι να χαίρετε όλοι άκρας υγείας.
Δες πμ.Ελα ρε
Περαστικά, εύχομαι ταχεία ανάρρωση
Σας καλησπερίζω από το ΚΑΤ, και εύχομαι να χαίρετε όλοι άκρας υγείας.