sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Γεια και χαράΚαλησπέρα στους ξεχωριστούς!!!!
Τα σεβη μου!!!!
Γεια και χαράΚαλησπέρα στους ξεχωριστούς!!!!
Τα σεβη μου!!!!
Το ίδιο κάνουν και οι ευγενείς κύριοι του αγλαισματος. Τις τροφόυς και το λοιπό γυναικείο προσωπικό μόνο από πίσω το πηδάνε, αφού πρώτα το πρωκτολειξουν, oπως επιβάλει το πρωτο-κωλο του αγλαισματοςΦυσικά, οι κυρίες του αγλαισματος μόνο από πίσω τον παίρνουν από την πλέμπα, για να μην αναγκάζονται να την κοιτούν καταφατσα
Καλησπέρα αγαπητέ
Γεια και χαρά
για την ορθογραφία στο πρωτοκωλοΤο ίδιο κάνουν και οι ευγενείς κύριοι του αγλαισματος. Τις τροφόυς και το λοιπό γυναικείο προσωπικό μόνο από πίσω το πηδάνε, αφού πρώτα το πρωκτολειξουν, oπως επιβάλει το πρωτο-κωλο του αγλαισματος
YES!!!!
Στη ψηφοφορία πάτησα:Και του χρόνου...
Το ίδιο μου ευχήθηκαν και οι φίλοι μου την ημέρα του γάμου μου, αλλά 40 χρόνια τωρα, έμεινα με την μία.
Το ίδιο μου ευχήθηκαν και οι φίλοι μου την ημέρα του γάμου μου, αλλά 40 χρόνια τωρα, έμεινα με την μία.
Καλησπέρα Βασιλάκη.
Κι εγώ αυτό ψήφισα
Έχει ολοήμερη σιέσταΚαλησπέρα..
Δεν έχει μεσημεριανή σιεστα σημερα...
Γερόντισσα. Θα κοιμηθούμε μια και καλή. Οσονουπω.Καλησπέρα..
Δεν έχει μεσημεριανή σιεστα σημερα...
Φτου..φτου..σκορδα...έχω μερικά γραμμάτια να ξεπληρώσω ακόμη...και επειδή σπευδω βραδέως..λέω να καθυστερήσω κάνα αιώνα ακόμη....Γερόντισσα. Θα κοιμηθούμε μια και καλή. Οσονουπω.
Το γεροντισσα δεν ξερω πως βγηκε. Γεροντια ηθελα να γραψω. Αλλα αυτο το γαμημενο το κινητο, καμμια φορα γραφει οτι θελει.Γερόντισσα. Θα κοιμηθούμε μια και καλή. Οσονουπω.
Συσκευές του διαβόλου....αγαπητέ μου.......και ειδικά για κάποιους στην ηλικία μας...φευ..!!!!Το γεροντισσα δεν ξερω πως βγηκε. Γεροντια ηθελα να γραψω. Αλλα αυτο το γαμημενο το κινητο, καμμια φορα γραφει οτι θελει.
Η κομμώτρια του Νικοτριβη είναι αυτή;