NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Με την Κατερίνα20 θα έρθω. Το ανακοίνωσε στο νήμα της
Ειρήνη ημιν αδελφοίκαυγάς να γίνεται
Το επίπεδο ελληνικών του δε το είδες;Μόλις είδα το επίπεδο των Αγγλικών του Σαφάρι ...
Ευτυχώς που η Αγγλίς τροφός μου δεν παρακολουθεί το μπου ...
Αφήστε τα μίση και πιάστε τοδεν προλαβαινω να μαλώσω κι αλλού
μαλώνω με Μήτσο
Μία Αγγλίς τροφός στο μπου; Ποτέ αγαπητέ!Μόλις είδα το επίπεδο των Αγγλικών του Σαφάρι ...
Ευτυχώς που η Αγγλίς τροφός μου δεν παρακολουθεί το μπου ...
Η τροφός ποτέ. Μόνο στις κυρίες του αγλαισματος επιτρέπεται.Μία Αγγλίς τροφός στο μπου; Ποτέ αγαπητέ!
γαμάω Μήτσο τώραΑφήστε τα μίση και πιάστε το
Γιατι; Κάνουν και τίποτα άλλο εδώ μέσα;Αφήστε τα μίση και πιάστε το
Τόσα ωραία κορίτσια έχουμε εδώ μέσαγαμάω Μήτσο τώρα
Ορθόν το σαφές...Γιατι; Κάνουν και τίποτα άλλο εδώ μέσα;
Τι είναι το αγλάισμα; Έξτρα υπηρεσία;Η τροφός ποτέ. Μόνο στις κυρίες του αγλαισματος επιτρέπεται.
Το αγλαισμα είναι ο αφρός, τα ανώτερα στρώματα της αριστοκρατίας, που τους επιτρέπεται να ξεσκίζονται με την πλέμπα. (Γυναίκες και άντρες)Τι είναι το αγλάισμα; Έξτρα υπηρεσία;
Το αγλαισμα είναι ο αφρός, τα ανώτερα στρώματα της αριστοκρατίας, που τους επιτρέπεται να ξεσκίζονται με την πλέμπα. (Γυναίκες και άντρες)
Τι είναι το αγλάισμα; Έξτρα υπηρεσία;
Κι εγώ που νόμιζα ότι είναι σέξι κόλπα με αφρούς και σαντιγί. Απογοητεύτηκα τώραΤο αγλαισμα είναι ο αφρός, τα ανώτερα στρώματα της αριστοκρατίας, που τους επιτρέπεται να ξεσκίζονται με την πλέμπα. (Γυναίκες και άντρες)
Φυσικά, οι κυρίες του αγλαισματος μόνο από πίσω τον παίρνουν από την πλέμπα, για να μην αναγκάζονται να την κοιτούν καταφατσαΕμείς, το αγλάϊσμα της Αριστοκρατίας, ούτε καταδεχόμεθα να κοιτάξωμεν την πλέμπα!
Φυσικά, οι κυρίες του αγλαισματος μόνο από πίσω τον παίρνουν από την πλέμπα, για να μην αναγκάζονται να την κοιτούν καταφατσα
Καλησπέρα αγαπητέΚαλησπέρα στους ξεχωριστούς!!!!
Τα σεβη μου!!!!
Καλησπέρα στους ξεχωριστούς!!!!
Τα σεβη μου!!!!