NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
εισαι μακριά και δε φτάνειςΘα σου βάλω "τγία"
εισαι μακριά και δε φτάνειςΘα σου βάλω "τγία"
Παλουκάριααααα!!!!!!
ο κωλόγερος δε γαμάει, είναι ερωτευμένοςΚαι μη ξεχνάτε η θετική σκέψη όλων των μελών του νήματος
κάθε Σάββατο βράδυ στον κ κωλόγερο
και τον φίλο του (μπάρμαν) με τέτοιες βαθμολογίες κάποια θα τους κάτσει
Γιατί; Μήπως φτάνω από κοντά; :Sεισαι μακριά και δε φτάνεις
Μιας και δεν έχουμε τίποτε καλύτερο ( ) να κάνουμε μαλώνουμε με τον Σαφάρι εσκορτς στο θρεντ
Και ακόμη χειρότερα να προσπαθήσουν να κλέψουν μονο τη σελαΛέτε μη μπλέξω και με ζητάνε για γάμο ή ακόμα χειρότερα με κλέψουν
Το παρακολουθώ, έπος με τον Κάρλο και τη ΛόλαΜιας και δεν έχουμε τίποτε καλύτερο ( ) να κάνουμε μαλώνουμε με τον Σαφάρι εσκορτς στο θρεντ
Είναι να μη σου τύχειΤο παρακολουθώ, έπος με τον Κάρλο και τη Λόλα
δεν προλαβαινω να μαλώσω κι αλλούΜιας και δεν έχουμε τίποτε καλύτερο ( ) να κάνουμε μαλώνουμε με τον Σαφάρι εσκορτς στο θρεντ
καυγάς να γίνεταιδεν προλαβαινω να μαλώσω κι αλλού
μαλώνω με Μήτσο
Δυστυχώς εξαφανίστηκε θα "βολεύεται" σε κάνα τσοντοσινεμάδεν προλαβαινω να μαλώσω κι αλλού
μαλώνω με Μήτσο
Εκεί τον "ακονίζει";Δυστυχώς εξαφανίστηκε θα "βολεύεται" σε κάνα τσοντοσινεμά
Δε θέλω να τον μελετάω, χτες ήμουνα έτοιμος να πετάξω το λαπτόπ από το παράθυροΕκεί τον "ακονίζει";
ΧΆΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΔε θέλω να τον μελετάω, χτες ήμουνα έτοιμος να πετάξω το λαπτόπ από το παράθυρο
Δυστυχώς εξαφανίστηκε θα "βολεύεται" σε κάνα τσοντοσινεμά
Μπλιζ την Παρασκευή λέω να πάω αεροδρόμιοΜόλις είδα το επίπεδο των Αγγλικών του Σαφάρι ...
Ευτυχώς που η Αγγλίς τροφός μου δεν παρακολουθεί το μπου ...
Μπλιζ την Παρασκευή λέω να πάω αεροδρόμιο
φεύγει η Juliet
και λέω να έρθω Θεσσαλονίκη
Θα χαρώ να σας υποδεχθώ.
Μόνο μην έρθει ο βλαξ, κ. info123 και μας δείρει ... Φευ!
καλά ούτε η Juliet θα φύγει, έτσι το είπα για να κάνω εντύπωση. Λοιπόν έλα να με παραλάβεις 10η πρωινή περίπου από το Μακεδονία