NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
εισαι μακριά και δε φτάνειςΘα σου βάλω "τγία"![]()
εισαι μακριά και δε φτάνειςΘα σου βάλω "τγία"![]()
Παλουκάριααααα!!!!!!![]()
ο κωλόγερος δε γαμάει, είναι ερωτευμένοςΚαι μη ξεχνάτε η θετική σκέψη όλων των μελών του νήματος
κάθε Σάββατο βράδυ στον κ κωλόγερο
και τον φίλο του (μπάρμαν) με τέτοιες βαθμολογίες κάποια θα τους κάτσει![]()
Γιατί; Μήπως φτάνω από κοντά; :Sεισαι μακριά και δε φτάνεις![]()
Μιας και δεν έχουμε τίποτε καλύτερο (
Και ακόμη χειρότερα να προσπαθήσουν να κλέψουν μονο τη σελαΛέτε μη μπλέξω και με ζητάνε για γάμο ή ακόμα χειρότερα με κλέψουν![]()
Το παρακολουθώ, έπος με τον Κάρλο και τη ΛόλαΜιας και δεν έχουμε τίποτε καλύτερο () να κάνουμε μαλώνουμε με τον Σαφάρι εσκορτς στο θρεντ
![]()
![]()
![]()
Είναι να μη σου τύχειΤο παρακολουθώ, έπος με τον Κάρλο και τη Λόλα![]()
δεν προλαβαινω να μαλώσω κι αλλούΜιας και δεν έχουμε τίποτε καλύτερο () να κάνουμε μαλώνουμε με τον Σαφάρι εσκορτς στο θρεντ
![]()
![]()
![]()
καυγάς να γίνεταιδεν προλαβαινω να μαλώσω κι αλλού
μαλώνω με Μήτσο![]()
Δυστυχώς εξαφανίστηκε θα "βολεύεται" σε κάνα τσοντοσινεμάδεν προλαβαινω να μαλώσω κι αλλού
μαλώνω με Μήτσο![]()
Εκεί τον "ακονίζει";Δυστυχώς εξαφανίστηκε θα "βολεύεται" σε κάνα τσοντοσινεμά![]()
Δε θέλω να τον μελετάω, χτες ήμουνα έτοιμος να πετάξω το λαπτόπ από το παράθυροΕκεί τον "ακονίζει";![]()
ΧΆΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΔε θέλω να τον μελετάω, χτες ήμουνα έτοιμος να πετάξω το λαπτόπ από το παράθυρο![]()
Δυστυχώς εξαφανίστηκε θα "βολεύεται" σε κάνα τσοντοσινεμά![]()
Μπλιζ την Παρασκευή λέω να πάω αεροδρόμιοΜόλις είδα το επίπεδο των Αγγλικών του Σαφάρι ...
Ευτυχώς που η Αγγλίς τροφός μου δεν παρακολουθεί το μπου ...![]()
Μπλιζ την Παρασκευή λέω να πάω αεροδρόμιο
φεύγει η Juliet
και λέω να έρθω Θεσσαλονίκη
Θα χαρώ να σας υποδεχθώ.
Μόνο μην έρθει ο βλαξ, κ. info123 και μας δείρει ... Φευ!
καλά ούτε η Juliet θα φύγει, έτσι το είπα για να κάνω εντύπωση. Λοιπόν έλα να με παραλάβεις 10η πρωινή περίπου από το Μακεδονία