erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Εγω αληθεια σου λεω δευκα ειναι η μοναδικη φορα μαλλον που συμφωνω με τον αλεξΠες μου μόνο ότι τρολάρεις, πες μου.
Εγω αληθεια σου λεω δευκα ειναι η μοναδικη φορα μαλλον που συμφωνω με τον αλεξΠες μου μόνο ότι τρολάρεις, πες μου.
Δεν εχω παραπονο.ε ναι εσυ και η επιτυχια στις γυναικες ειστε συνώνυμα στο λεξικο![]()
το φλωρος δεν είναι κακο, ένα πουλι ειναιγτ την σιχαινοσουν την κοπελα
Και η Γκαμπριελα ποια ειναι![]()
το φλωρος δεν είναι κακο, ένα πουλι ειναι![]()
Εγω δεν την ξερω.Ρε Άλεξ την Γκαμπριέλα την ξέρουν και αυτοί που δεν είναι στο μπου, από τις πιο παλιές στην πιάτσα.
Εγω αληθεια σου λεω δευκα ειναι η μοναδικη φορα μαλλον που συμφωνω με τον αλεξ
Η Ερη παλιοτερα ειχε πει το απιθανο οτι οταν κανει σεξ δεν εκδηλωνει την ευχαριστηση της, για να μην το παρει πανω του ο παρτενερερι οταν χυνεις φωναζεις?
θα παω να βρω τον μηδα...στον πραγματικο κοσμογτ τα εσβησες ολα
νταξ ειμαι και ξενερωτη μην φανταστεις ..Κάτι κάνεις λάθος ή δε κάνεις καθόλου, sorry.
γενικα ειμαι ανεκφραστος ανθρωπος ρε αλεξ γιατι κοροιδευεις;Η Ερη παλιοτερα ειχε πει το απιθανο οτι οταν κανει σεξ δεν εκδηλωνει την ευχαριστηση της, για να μην το παρει πανω του ο παρτενερ![]()
θα παω να βρω τον μηδα...στον πραγματικο κοσμο
βαρεθηκα
μια μορταδελα απο το τοστακι του βατραχου εισαιδεν ξερεις που ειναι
Δεν κοροιδευω. Ειπα κατι περισσοτερο απο αυτο που ειπες εσυ?γενικα ειμαι ανεκφραστος ανθρωπος ρε αλεξ γιατι κοροιδευεις;![]()
ναι πριν ειπες τι ειχα πει και λεω γιατι κοροιδευεις εγω δεν μιλαω στο σεξ καθολου και γενικως δεν εκφραζομαι ειμαι το επονομαζομενο κομοδινοΔεν κοροιδευω. Ειπα κατι περισσοτερο απο αυτο που ειπες εσυ?
Κακό στον εαυτο σου κάνεις...ναι πριν ειπες τι ειχα πει και λεω γιατι κοροιδευεις εγω δεν μιλαω στο σεξ καθολου και γενικως δεν εκφραζομαι ειμαι το επονομαζομενο κομοδινο![]()
ερι οταν χυνεις φωναζεις?
θα τον λιωσω πεστουθα παω να βρω τον μηδα...στον πραγματικο κοσμο
βαρεθηκα