Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Μαθατε οτι αποφυλακιστηκε σημερα ο Παπαγεωργοπουλος ε?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Νέα εφαρμογή καταγράφει την ρητή σεξουαλική συναίνεσηΓιατί η βασική λειτουργία της ανθρώπινης συνείδησης, όσον αφορά την κατανόηση του πλαισίου της άρνησης και της κατάφασης, θα πρέπει να ανατίθεται σε μια εφαρμογή ?28/07/2015 13:52       Νέα εφαρμογή καταγράφει την ρητή σεξουαλική συναίνεση

Στις αρχές του μήνα πρώην τραπεζίτης της Wall Street και νυν Λέκτορας φιλοσοφίας παρουσίασε την εφαρμογή We-Consent (Εμείς Συναινούμε) η οποία έχει ως σκοπό να βοηθήσει τους νέους να καταγράψουν την ρητή άδεια συναίνεσης, πριν από την σεξουαλική επαφή. Η εφαρμογή ακολουθεί την βασική ιδέα προηγούμενης εφαρμογής που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους με την ονομασία Good2Go, η οποία όμως μέσα σε λίγες εβδομάδες απομακρύνθηκε από το κατάστημα εφαρμογών της Apple, με την αιτιολογία του «ανάρμοστου» περιεχομένου.

Με το We-Consent, οι δύο συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να καταγράψουν ολιγόλεπτο βίντεο, ονομάζοντας τον εαυτό τους, την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο που έχει δοθεί η σεξουαλική συναίνεση το οποίο και αποθηκεύεται για επτά χρόνια, σε περίπτωση που ένας από του δύο βρεθεί κατηγορούμενος για μη συναινετική συμπεριφορά. Τα ζητήματα που εγείρονται από την λειτουργία της εφαρμογής είναι προφανή:
- Πόσο εύκολο είναι να “παγώσεις” τη χρονική στιγμή, να ανατρέξεις στο κινητό σου και να καταγράψεις σε βίντεο την συναίνεση ?
- Μετά την αποτυπωμένη συναίνεση δεν μπορεί κάποιος να υπαναχωρήσει της αμοιβαίας συμφωνίας, σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο ?
- Γιατί η βασική λειτουργία της ανθρώπινης συνείδησης, όσον αφορά την κατανόηση του πλαισίου της άρνησης και της κατάφασης, θα πρέπει να ανατίθεται σε μια εφαρμογή ?

Όμως, παρά τις προφανείς ενστάσεις και οι δύο εφαρμογές έτυχαν ευρείας αποδοχής σε πανεπιστημιουπόλεις διεθνώς. Οι καμπάνιες ευαισθητοποίησης των νέων για την σημασία της ρητής συναίνεσης πέρα από θολές γραμμές συνεχίζονται παγκοσμίως, ενώ στην Αμερική η δήλωση ενεργητικής συναίνεσης αποτελεί νόμο στο ένα τέταρτο των Πολιτειών και σύντομα θα υιοθετηθεί και από τις υπόλοιπες, βάσει του σχετικού προγραμματισμού.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
νταξ ειμαι και ξενερωτη μην φανταστεις ..

Κάποιος που κάνει έρωτα συνειδητά δεν μπορεί να είναι ξενέρωτος. Συνειδητά εννοώ επειδή θέλει και γουστάρει αυτόν που είναι μαζί του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Κάποιος που κάνει έρωτα συνειδητά δεν μπορεί να είναι ξενέρωτος. Συνειδητά εννοώ επειδή θέλει και γουστάρει αυτόν που είναι μαζί του.
Κάνεις λαθος.
Εχω συνευρεθει με κοπελες που δηλωναν ερωτευμενες κι ομως στο κρεβατι ηταν ακινητες σαν την ελληνικη οικονομια.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Είμαι ανοικτός στον αντίλογο, δεν νομίζω να υπήρξε, πειστικός τουλάχιστον.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.984
Πόντοι
2.606
Κάνεις λαθος.
Εχω συνευρεθει με κοπελες που δηλωναν ερωτευμενες κι ομως στο κρεβατι ηταν ακινητες σαν την ελληνικη οικονομια.
τυπε ερωτευμένες δήλωναν γενικά  δεν δήλωναν οτι ηταν μαζί σου  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κάνεις λαθος.

Η ελληνική οικονομία δεν είναι ακίνητη, είναι νεκρή, νεκρόφιλος είσαι Άλεξ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom