Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγω παντως μια φορα ζητησα απο μια πρωην να "ψησει" μια φιλη της για να κανουμε τριο.
Αργοτερα εμαθα οτι πανω στο ψησιμο καυλωσανε και φασωθηκανε μεταξυ τους κι εμενα δεν μου ειπανε τιποτα.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εγω μικρος ειχα ψησει τη γκομενα μου να κανουμε τριο και αφου συμφωνήσαμε μιλησε σε μια φιλη της που εκανε τετοια σκηνικα

η άλλη δεχτηκε, αλλα εγω μετα αλλαξα γνωμη γιατι καπως την σιχαινομουν την άλλη και δεν της ξαναπαμε τιποτα

και η άλλη αρχισε να λεει μλκιες για μενα στη γκομενα μου μαλλον απ τα νευρα και τη ντροπη της :tooth:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.957
Πόντοι
2.606
Ποια ειναι η Λίλυ ρε παιδια  :think:
τυπε ενα πολυ καλο μουνι αλλα δεν μπορουμε να σου πουμε δουλευει σε κλειστο κυκλο αν το χεις βεβαια τεραστια αναγκη μπορω να σου πω αρκει αν θα πας να δειξεις εχεμυθεια  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.332
Πόντοι
25.467
Εγω παντως μια φορα ζητησα απο μια πρωην να "ψησει" μια φιλη της για να κανουμε τριο.
Αργοτερα εμαθα οτι πανω στο ψησιμο καυλωσανε και φασωθηκανε μεταξυ τους κι εμενα δεν μου ειπανε τιποτα.
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Μπορεί να προσκάλεσαν άλλον ως τρίτο, και να μην ήθελαν να σας στεναχωρήσουν.  :)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
εγω μικρος ειχα ψησει τη γκομενα μου να κανουμε τριο και αφου συμφωνήσαμε μιλησε σε μια φιλη της που εκανε τετοια σκηνικα

η άλλη δεχτηκε, αλλα εγω μετα αλλαξα γνωμη γιατι καπως την σιχαινομουν την άλλη και δεν της ξαναπαμε τιποτα

και η άλλη αρχισε να λεει μλκιες για μενα στη γκομενα μου μαλλον απ τα νευρα και τη ντροπη της :tooth:

γτ σιχαινοσουν την αλλη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Νταξ, παραιτούμαι, I rest my case, πετάω την πετσέτα.
Δικιο εχει μωρε, μπερδευεσαι. Να ασχοληθεις εσυ με εκεινη ή να συγκεντρωθεις σε αυτο που σου κανει?
Ειναι σαν να οδηγεις και να μιλας στο κινητο ταυτοχρονα.
Κατι θα κανεις λαθος.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
τυπε ενα πολυ καλο μουνι αλλα δεν μπορουμε να σου πουμε δουλευει σε κλειστο κυκλο αν το χεις βεβαια τεραστια αναγκη μπορω να σου πω αρκει αν θα πας να δειξεις εχεμυθεια  :grin:

Αχαχαχαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αγριευτηκα ήδη τύπε

Εσεις ειστε και αλητες, ποιος ξερει πού θα με στειλετε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.957
Πόντοι
2.606
Μπορεί να προσκάλεσαν άλλον ως τρίτο, και να μην ήθελαν να σας στεναχωρήσουν.  :)
αυτον τον εχω ικανο μετα την συνευρεση να του φορτωσαν και ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και να πληρωσε εκτρωτικα  :2funny:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Δικιο εχει μωρε, μπερδευεσαι. Να ασχοληθεις εσυ με εκεινη ή να συγκεντρωθεις σε αυτο που σου κανει?
Ειναι σαν να οδηγεις και να μιλας στο κινητο ταυτοχρονα.
Κατι θα κανεις λαθος.

Πες μου μόνο ότι τρολάρεις, πες μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom