deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Σε αυτο εχει δικιο. Κι εγω μπερδευομαι.
Νταξ, παραιτούμαι, I rest my case, πετάω την πετσέτα.
Σε αυτο εχει δικιο. Κι εγω μπερδευομαι.
συνηθισμένος εισαιΜεγαλη ηττα γαμωτο!!!
Ποια ειναι η Λίλυ ρε παιδια![]()
εγω μικρος ειχα ψησει τη γκομενα μου να κανουμε τριο και αφου συμφωνήσαμε μιλησε σε μια φιλη της που εκανε τετοια σκηνικαΕγω παντως μια φορα ζητησα απο μια πρωην να "ψησει" μια φιλη της για να κανουμε τριο.
Αργοτερα εμαθα οτι πανω στο ψησιμο καυλωσανε και φασωθηκανε μεταξυ τους κι εμενα δεν μου ειπανε τιποτα.
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ενα πολυ καλο μουνι αλλα δεν μπορουμε να σου πουμε δουλευει σε κλειστο κυκλο αν το χεις βεβαια τεραστια αναγκη μπορω να σου πω αρκει αν θα πας να δειξεις εχεμυθειαΠοια ειναι η Λίλυ ρε παιδια![]()
Συνηθισμενος δεν θα το ελεγα.συνηθισμένος εισαι
Εγω παντως μια φορα ζητησα απο μια πρωην να "ψησει" μια φιλη της για να κανουμε τριο.
Αργοτερα εμαθα οτι πανω στο ψησιμο καυλωσανε και φασωθηκανε μεταξυ τους κι εμενα δεν μου ειπανε τιποτα.
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω μικρος ειχα ψησει τη γκομενα μου να κανουμε τριο και αφου συμφωνήσαμε μιλησε σε μια φιλη της που εκανε τετοια σκηνικα
η άλλη δεχτηκε, αλλα εγω μετα αλλαξα γνωμη γιατι καπως την σιχαινομουν την άλλη και δεν της ξαναπαμε τιποτα
και η άλλη αρχισε να λεει μλκιες για μενα στη γκομενα μου μαλλον απ τα νευρα και τη ντροπη της![]()
Δικιο εχει μωρε, μπερδευεσαι. Να ασχοληθεις εσυ με εκεινη ή να συγκεντρωθεις σε αυτο που σου κανει?Νταξ, παραιτούμαι, I rest my case, πετάω την πετσέτα.
τυπε ενα πολυ καλο μουνι αλλα δεν μπορουμε να σου πουμε δουλευει σε κλειστο κυκλο αν το χεις βεβαια τεραστια αναγκη μπορω να σου πω αρκει αν θα πας να δειξεις εχεμυθεια![]()
Και η Γκαμπριελα ποια ειναιΗ μαμά του άλλου μπάζου, της γκαμπριέλας.
αστονα μωρε τον φλωρο...μας εχει ξεφτυλισειγτ σιχαινοσουν την αλλη
Αγριευτηκα ήδη τύπετυπε ενα πολυ καλο μουνι αλλα δεν μπορουμε να σου πουμε δουλευει σε κλειστο κυκλο αν το χεις βεβαια τεραστια αναγκη μπορω να σου πω αρκει αν θα πας να δειξεις εχεμυθεια![]()
αυτον τον εχω ικανο μετα την συνευρεση να του φορτωσαν και ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη και να πληρωσε εκτρωτικαΜπορεί να προσκάλεσαν άλλον ως τρίτο, και να μην ήθελαν να σας στεναχωρήσουν.![]()
το φλωρος δεν είναι κακο, ένα πουλι ειναιαστονα μωρε το φλωρο...μας εχει ξεφτυλισει
Δικιο εχει μωρε, μπερδευεσαι. Να ασχοληθεις εσυ με εκεινη ή να συγκεντρωθεις σε αυτο που σου κανει?
Ειναι σαν να οδηγεις και να μιλας στο κινητο ταυτοχρονα.
Κατι θα κανεις λαθος.
ε ναι εσυ και η επιτυχια στις γυναικες ειστε συνώνυμα στο λεξικοΣυνηθισμενος δεν θα το ελεγα.
Γι' αυτο με πειραξε κιολας.
Γιατι τρολλαρω βρε ανθρωπε?Πες μου μόνο ότι τρολάρεις, πες μου.
το φλωρος δεν είναι κακο, ένα πουλι ειναι![]()
Πες μου μόνο ότι τρολάρεις, πες μου.