Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Ρε με ψεύτικες υποσχέσεις σας τούμπαραν και ψηφίσατε το 2;;;;
Ακόμη δεν έχω καταφέρει να αποφασίσω τι να ψηφίσω, η πιο δύσκολη ψηφοφορία, μάλλον μας προετοιμάζει για το δίλημμα των ευρωεκλογών  :S

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.181
Πόντοι
2.606
Ο Τσίπρας διάβασε, λέει, στους Ρομά ... παραμύθια!!
Τι άλλο θα μπορούσε να τους διαβάσει δλδ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι μαγειρεύετε εδώ μέσα, αλλά είπα να ψηφίσω το 1
καθαρά για χάρη του δημοκρατικού πνεύματος που διακατέχει το σεπτό νήμα μας... :grin: :grin: :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
καθαρά για χάρη του δημοκρατικού πνεύματος που διακατέχει το σεπτό νήμα μας... :grin: :grin: :grin:
Μια μικρή βοήθεια αγαπητέ στους αναποφάσιστους; Όταν λέμε το 1 μετράμε από πάνω ή από κάτω; Υπάρχει περίπτωση η αρίθμηση ως μη φανερή να είναι παγίδα  :think:

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546

Αγαπητέ Κε ανακριτά, κατά την ταπεινή μου γνώμη ο νηματοθέτης μάλλον παίζει με τα νεύρα μας  :tickedoff:
Είδε ότι έχουμε πάθει ανοσία στις ληγμένες και στο "Δεν υπάρχει Μανάρι" και αποφάσισε να βρει νέους τρόπους βασανισμού  :helpplea:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Μια μικρή βοήθεια αγαπητέ στους αναποφάσιστους; Όταν λέμε το 1 μετράμε από πάνω ή από κάτω; Υπάρχει περίπτωση η αρίθμηση ως μη φανερή να είναι παγίδα  :think:

Το νήμα μας φίλτατε συγκεντρώνει άμεμπτους και αγαθούς γέροντες με χρηστά ήθη και ως εκ τούτου
δεν τίθεται ζήτημα κινδύνου. Συνεπώς ψηφίστε άφοβα. Εγώ πάντως ψήφισα το 1 από πάνω,
έχοντας εμπιστοσύνη ότι και οι δύο επιλογές (για διαφορετικους, ίσως, λόγους)
θα είναι τελικά για το καλό όλων μας... :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Το νήμα μας φίλτατε συγκεντρώνει άμεμπτους και αγαθούς γέροντες με χρηστά ήθη και ως εκ τούτου
δεν τίθεται ζήτημα κινδύνου. Συνεπώς ψηφίστε άφοβα. Εγώ πάντως ψήφισα το 1 από πάνω,
έχοντας εμπιστοσύνη ότι και οι δύο επιλογές (για διαφορετικους, ίσως, λόγους)
θα είναι τελικά για το καλό όλων μας... :grin:

:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αγαπητέ Κε ανακριτά, κατά την ταπεινή μου γνώμη ο νηματοθέτης μάλλον παίζει με τα νεύρα μας  :tickedoff:
Είδε ότι έχουμε πάθει ανοσία στις ληγμένες και στο "Δεν υπάρχει Μανάρι" και αποφάσισε να βρει νέους τρόπους βασανισμού  :helpplea:

Δεν τον έχετε δεί αγαπητέ μου στις παλιές δόξες του, τότε στον Μεσαίωνα. Τότε, ομολογούσαν αμέσως
και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, διότι ήξεραν ότι είχαν μόνο δύο επιλογές: αργό και βασανιστικό
θάνατο ή απλώς θάνατο... :woldman: :priest:
Τώρα έχει χάσει την παλιά αίγλη του και τον περάζει μέχρι και ο Μπαρόκ... :grin:  :grin: :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Δεν τον έχετε δεί αγαπητέ μου στις παλιές δόξες του, τότε στον Μεσαίωνα. Τότε, ομολογούσαν αμέσως
και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του, διότι ήξεραν ότι είχαν μόνο δύο επιλογές: αργό και βασανιστικό
Τώρα έχει χάσει την παλιά αίγλη του και τον περάζει μέχρι και ο Μπαρόκ... :grin:  :grin: :grin:
Ακόμη και τότε ψηφοφορίες έκανε;  :happy:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Αγαπητέ Κε ανακριτά, κατά την ταπεινή μου γνώμη ο νηματοθέτης μάλλον παίζει με τα νεύρα μας  :tickedoff:
Είδε ότι έχουμε πάθει ανοσία στις ληγμένες και στο "Δεν υπάρχει Μανάρι" και αποφάσισε να βρει νέους τρόπους βασανισμού  :helpplea:
Ο σωστός βασανιστής εξελίσσει τις μεθόδους του και ατενίζει το μέλλον, καθότι το χειρότερο και για τον ίδιο και για τα θύματά του είναι η ανία και η ρουτίνα...

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546

Οποία κατάπτωσης  :headbang:

Χριστέ μου τι ντεκαντανς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom