Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Και μετά τρέχετε σε κοπέλες αντί να κοιτάξετε να διορθώσετε τα χάλια σας ...  :happy:

Πηγαίνω σε έναν οφθαλμίατρο όμως αυτός είναι πιο μπουρδελιαρης από εμένα και στο τέλος ξεχνάμε το λογο της επισκεψεως μου  :happy:

Μιλάμε για νιαμου συνεχώς  :grin:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
22.563
Πόντοι
12.946
Καλησπέρα σε όλα τα καλά "παιδιά"  :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Πηγαίνω σε έναν οφθαλμίατρο όμως αυτός είναι πιο μπουρδελιαρης από εμένα και στο τέλος ξεχνάμε το λογο της επισκεψεως μου  :happy:

Μιλάμε για νιαμου συνεχώς  :grin:
Μήπως ήθελε να γίνει γυναικολόγος;  :heavymetalbig:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πηγαίνω σε έναν οφθαλμίατρο όμως αυτός είναι πιο μπουρδελιαρης από εμένα και στο τέλος ξεχνάμε το λογο της επισκεψεως μου  :happy:

Μιλάμε για νιαμου συνεχώς  :grin:

Έτσι δημιουργούνται οι εμμονές.
Έτσι ο κ. Vlandis4 κατέστη τρόφιμος του Δρομοκαίτειου Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής [Ψ.Ν.Α.] και παλεύει τώρα με τις παράλληλες πραγματικότητές του.  :woldman:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Ειχα παει να φαω μερικα καλαμακια κοτοπουλο (ειμαι σε διατροφη τον τελευταιο καιρο)  :grin: :grin: :grin:
και λεω δεν παω να περπατησω να χωνεψω κιολας! ο δρομος με εβγαλε κοντα στην Σ. Πατση! ....λεω λοιπον μια που ειμαι εκει κοντα δεν τσεκαρω ποια κορασιδα ιδρωνει την φανελα στο 40! ..... :think:
και το ονομα αυτης Ηλέκτρα με μακρυα ράστα μαλλια και πολύ αδυνατισμένη! ......!  :smitten:
Αφου έκαμα αρκετους κοιλιακους - 4 στην σειρα !!!!-  :heavymetalbig: πηρα αποκαμωμενος τον δρόμο της επιστροφης! ...
Το μονο προβλημα ειναι οτι μετα στο ανελεητο σφυροκοπημα  :takethis: :takethis: :takethis: ξαναπεινασα γαμω το κερατο μου!  :uglykiss:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.167
Πόντοι
19.795
Ειχα παει να φαω μερικα καλαμακια κοτοπουλο (ειμαι σε διατροφη τον τελευταιο καιρο)  :grin: :grin: :grin:
και λεω δεν παω να περπατησω να χωνεψω κιολας! ο δρομος με εβγαλε κοντα στην Σ. Πατση! ....λεω λοιπον μια που ειμαι εκει κοντα δεν τσεκαρω ποια κορασιδα ιδρωνει την φανελα στο 40! ..... :think:
και το ονομα αυτης Ηλέκτρα με μακρυα ράστα μαλλια και πολύ αδυνατισμένη! ......!  :smitten:
Αφου έκαμα αρκετους κοιλιακους - 4 στην σειρα !!!!-  :heavymetalbig: πηρα αποκαμωμενος τον δρόμο της επιστροφης! ...
Το μονο προβλημα ειναι οτι μετα στο ανελεητο σφυροκοπημα  :takethis: :takethis: :takethis: ξαναπεινασα γαμω το κερατο μου!  :uglykiss:
Παλι τον καρφωσες, κωλοπαιδακι :takethis:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.218
Πόντοι
22.785
:rose: