kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ο νικ πουτσες μας ελεγε...ασταOχι. Θελει υπομονη και δεν εχω.
Γι αυτο εχω μεγαλο σεβασμο σε οποιον μπορει και το κανει.
ο νικ πουτσες μας ελεγε...ασταOχι. Θελει υπομονη και δεν εχω.
Γι αυτο εχω μεγαλο σεβασμο σε οποιον μπορει και το κανει.
αν θες σε λέω και έτσι, δεν έχω πρόβληματη λολα;
καρτάκη το ψάρεμα είναι αλήθεια, ότι παρεξηγήθηκα με το Μπλιζ που με κορόιδευε είναι το ψέμαο νικ πουτσες μας ελεγε...αστα
Ακριβως. Η ζωη μου ειναι τραγικη, ειδικα σε αυτη την ηλικια. Παντως το σχολιο μου εγινε εντελως καλοπροαιρετα.Κωλόγερε μπορώ να κρίνω με τον ίδιο αφελή τρόπο την ζωη σου. Βέβαια μετά θα χαρακτηριστώ κακιά και θα πέσει κλάμα.
Πες με και κοστακι αν σε βολεύει. Μπλιζ μην με πεις μονο γιατι δεν ξέρω κολυμπιαν θες σε λέω και έτσι, δεν έχω πρόβλημα
Να υπογραμμισω κατι ομως.Τι να πω και εμένα μου έκανε εντύπωση, το έψαξα αλλα δε βρήκα ποστ. Τα τελευταία που έχει είναι ανώδυνα.
θα σε λέω Μπλιζέρη και μη λές ψέματα τόσα χρόνια κολυμπάς στα σκατάΠες με και κοστακι αν σε βολεύει. Μπλιζ μην με πεις μονο γιατι δεν ξέρω κολυμπι
αυτό είναι παλιό, κάποιες μέρες δηλαδήΝα υπογραμμισω κατι ομως.
Την κιτρινη καρτα (πρασινακι) την εφαγε για ενα ποσταρισμα, που ελεγε οτι οσο η κοπελα ηταν στο μπανιο, το εσκασε απο το δωματιο χωρις να πληρωσει "για να νιωσει την αδρεναλινη".
Καλοπροαιρετα μαλιστα.Ακριβως. Η ζωη μου ειναι τραγικη, ειδικα σε αυτη την ηλικια. Παντως το σχολιο μου εγινε εντελως καλοπροαιρετα.
Αν θεωρηθεί το δικαστικό μέγαρο βόθρος ..πράγματιθα σε λέω Μπλιζέρη και μη λές ψέματα τόσα χρόνια κολυμπάς στα σκατά
πήγε να το σώσει και το έκανε λύσσαΚαλοπροαιρετα μαλιστα.
μιλα μου στα φαλαινιστικα δεν ξερω αυτα τα βοδιναΜουυυυυυυυυυυ
Καλησπέρα στην αγέλη
Ναι. Πιθανον να εχω χασει κατι που σβηστηκε, δεν ξερω. Εγω τον εβλεπα χθες να ειρωνευεται τη μικρούλα και ξαφνικα επεσε το μιουταρισμα. Δεν πηρα χαμπαρι αν ποσταριζε και πουθενα αλλού, και τωρα εχει σβηστει.αυτό είναι παλιό, κάποιες μέρες δηλαδή
Αν θεωρηθεί το δικαστικό μέγαρο βόθρος ..πράγματι
Να υπογραμμισω κατι ομως.
Την κιτρινη καρτα (πρασινακι) την εφαγε για ενα ποσταρισμα, που ελεγε οτι οσο η κοπελα ηταν στο μπανιο, το εσκασε απο το δωματιο χωρις να πληρωσει "για να νιωσει την αδρεναλινη".
Εγω καθομουν ωραια ωραια με το φορεματακι μου και εκεινος ηρθε και μου λεει ερι δεν εχεις ζωη. Και δεχτηκα και το καλοπροαιρετα. Αν ηθελα να του την πω θα τον ειχε παρει ... ξερεις εγω δεν μασσαω. οσο για εσενα γαμησες μου φαινεται καλα και θες μας παρεις ολους ακαποτα εδω μεσα αλλα δεν θα σου περασειπήγε να το σώσει και το έκανε λύσσα
άσε μωρή τον κωλόγερο, που σε πείραξε τώρα, αν είσαι μάγκας βάλτα μαζί μου
Εγω θυμαμαι τον Αντισθενη να λεει παλιοτερα για αλλο μελος οτι μιουταριστηκε για "ανελεητο σπαμ".Το πράσινακι ξέρουμε γιατι το έφαγε. Ήταν εμφανές ότι τρόλαρε αλλά για τους τύπους ο guru ας πούμε ότι έπραξε σωστά που τον πρασίνισε.
Το μιουτάρισμα το έφαγε για ποστ στη Μαριάννα και για να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω καθόλου τον λόγο.
είχε κάνει λόγο για υπηρεσίες που δεν παρέχει σε άλλουςΤο πράσινακι ξέρουμε γιατι το έφαγε. Ήταν εμφανές ότι τρόλαρε αλλά για τους τύπους ο guru ας πούμε ότι έπραξε σωστά που τον πρασίνισε.
Το μιουτάρισμα το έφαγε για ποστ στη Μαριάννα και για να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω καθόλου τον λόγο.