kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
λαθος και εγω....ο νικ και ψαρια πιανει και πουλι εχειΣας ελειψε;
Αλλωστε μονο αυτη πιστεψε για τα ψαρια σας.
λαθος και εγω....ο νικ και ψαρια πιανει και πουλι εχειΣας ελειψε;
τυλιγει λαχανοντολμάδες :Sη Κάσσυ που είναι?
λαθος και εγω....ο νικ και ψαρια πιανει και πουλι εχει
κοίταξε, αυτή τουλάχιστον τσίμπησε γερά, οι υπόλοιποι τσίμπησαν μεν αλλά με πιμιά και διάφορα κατάλαβαν ότι πρόκειται περί πλάκας. Το σημαδάκι από το αγκίστρι το έχουν όλοι όμως λίγο πολύ.Σας ελειψε;
νατα τα ειπα εγω.....αφου εισαι μπλες με τριγωνο προσωπο που να σου εχουμε εμπιστοσυνη?Σας προτιμω καλοψημενο με λεμονι και ριγανη!
κοίταξε, αυτή τουλάχιστον τσίμπησε γερά, οι υπόλοιποι τσίμπησαν μεν αλλά με πιμιά και διάφορα κατάλαβαν ότι πρόκειται περί πλάκας. Το σημαδάκι από το αγκίστρι το έχουν όλοι όμως λίγο πολύ.
ρεεεεεεεεεεε θα θύμωνα με τον Αδελφό μου για τα ψάρια?
μου γαμησες το ειναι ρε κωλογαυρε...εγω που πιστεψα σε εσενακοίταξε, αυτή τουλάχιστον τσίμπησε γερά, οι υπόλοιποι τσίμπησαν μεν αλλά με πιμιά και διάφορα κατάλαβαν ότι πρόκειται περί πλάκας. Το σημαδάκι από το αγκίστρι το έχουν όλοι όμως λίγο πολύ.
ρεεεεεεεεεεε θα θύμωνα με τον Αδελφό μου για τα ψάρια?
νατα τα ειπα εγω.....αφου εισαι μπλες με τριγωνο προσωπο που να σου εχουμε εμπιστοσυνη?
λιγουλάκι σε πήγε ναααααααααααμου γαμησες το ειναι ρε κωλογαυρε...εγω που πιστεψα σε εσενα
θα εισασταν πιο γλυκος και φλαφι....τα κοριτσια εδω παντως θα σε γουσταρανΔηλ. αν ημουν ροζ με ρομβοειδες προσωπο θα μ εμπιστευοσασταν;
αι στα διαλα νικ
δεν ξανατρωο ψαρι ποτε ρε πουστη.....πες μου ομως οτι εχεις πουλι γιατι δεν ξερω τι θα κανω μεταλιγουλάκι σε πήγε νααααααααααα
πουλί δεν το λες, δείγμα πουλιού ίσωςδεν ξανατρωο ψαρι ποτε ρε πουστη.....πες μου ομως οτι εχεις πουλι γιατι δεν ξερω τι θα κανω μετα
ειμαι σε διακοπες στα νησια μπορα μποραθα θελες. Να πέσω πάνω σου? με τίποτα
καρτακι ο νικ καποτε θα γινει ο μαστερ της παραπλανησης εχει μελλονδεν ξανατρωο ψαρι ποτε ρε πουστη.....πες μου ομως οτι εχεις πουλι γιατι δεν ξερω τι θα κανω μετα
ερι ειναι ολοι ανωμαλοι εδω...ειμαι σε διακοπες στα νησια μπορα μπορα