alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Α μαλιστα.είχε κάνει λόγο για υπηρεσίες που δεν παρέχει σε άλλους
Α μαλιστα.είχε κάνει λόγο για υπηρεσίες που δεν παρέχει σε άλλους
σκατα το μπου; θα φας τρελο μιουτ μπαν και γκανγκ μπαντο μπου εννοώ, πόσα χρόνια επιβιώνεις εδώ μέσα?
ούτε ταραμά? (υπονοούμενο που παραπέμπει σε κατσίκα, την πούτσισα τώρα )Εγω καθομουν ωραια ωραια με το φορεματακι μου και εκεινος ηρθε και μου λεει ερι δεν εχεις ζωη. Και δεχτηκα και το καλοπροαιρετα. Αν ηθελα να του την πω θα τον ειχε παρει ... ξερεις εγω δεν μασσαω. οσο για εσενα γαμησες μου φαινεται καλα και θες μας παρεις ολους ακαποτα εδω μεσα αλλα δεν θα σου περασει
σου εχει κανει κατσικα πιπα;ούτε ταραμά? (υπονοούμενο που παραπέμπει σε κατσίκα, την πούτσισα τώρα )
πολλές, όλες κατσίκες δεν είστε?σου εχει κανει κατσικα πιπα;
Εννοω οτι δεν ηθελα να θιξω προσωπικα εσενα αλλα ολους εμας που χαλαλιζουμε ενα μερος απο τη ζωη μας μπροστα απο το πληκτρολογιο. Ας πουμε οτι εριξα μια πετρα μεσα σε ενα πληθος (εμας) και αυτη πετυχε εσενα.Καλοπροαιρετα μαλιστα.
μερικες τον κοβουν κανονισεπολλές, όλες κατσίκες δεν είστε?
παντα εμενα πιανει η πετρα ειναι γνωστο. Παρολα αυτα σε ευχαριστω.Εννοω οτι δεν ηθελα να θιξω προσωπικα εσενα αλλα ολους εμας που χαλαλιζουμε ενα μερος απο τη ζωη μας μπροστα απο το πληκτρολογιο. Ας πουμε οτι εριξα μια πετρα μεσα σε ενα πληθος (εμας) και αυτη πετυχε εσενα.
θα σπάσεις τα δόντια σουμερικες τον κοβουν κανονισε
Ρε τύπε μου.Εννοω οτι δεν ηθελα να θιξω προσωπικα εσενα αλλα ολους εμας που χαλαλιζουμε ενα μερος απο τη ζωη μας μπροστα απο το πληκτρολογιο. Ας πουμε οτι εριξα μια πετρα μεσα σε ενα πληθος (εμας) και αυτη πετυχε εσενα.
είχε κάνει λόγο για υπηρεσίες που δεν παρέχει σε άλλους
δεν εχω δοντια. θα το καταπιωθα σπάσεις τα δόντια σου
Ε ναι, και; Θίχτηκε η κοπέλα; Άλλωστε του απάντησε η ίδια. Μαλακία του που το έγραψε, όλοι παίρνουμε εξτραδάκια και δε το κάνουμε βούκινο, οι μοντ τι ζόρι τραβάνε;
Κάποιου ειδους ποσταρισματα στα πουτανοθρέντ αντιμετωπιζουν συγκεκριμενη μεταχειριση, αυτο εχω καταλαβει.Ε ναι, και; Θίχτηκε η κοπέλα; Άλλωστε του απάντησε η ίδια. Μαλακία του που το έγραψε, όλοι παίρνουμε εξτραδάκια και δε το κάνουμε βούκινο, οι μοντ τι ζόρι τραβάνε;
τα καταπίνεις μάτια μου?δεν εχω δοντια. θα το καταπιω
και φτυνω και τα κουκουτσιατα καταπίνεις μάτια μου?
Απιθανη.κωλογερος μην ακους τα ακυρα του αλεξ καταλαβα τι ηθελες να πεις οκ
απάντηση κατσίκας όταν τη ρωτάς αν τρώει ταραμάκαι φτυνω και τα κουκουτσια