Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (3 μέλη και 36 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Στραβαδια, ημουν στρατο απο το Νοεμβρη του 75, μεχρι τον Μαρτη του 78. Τεσσερεις χρονολογιες.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Natthare  (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

Ειχαμε λοιπον ολη την βραδια δικια μας. Ευκαιρια να γνωριστουμε καλυτερα.
Προσπαθησε να μου ζητησει συγγνωμη, χωρις να καταλαβω γιατι, για την προηγουμενη
βραδια που μιλαγε με τον αλλο, της ειπα οτι καταλαβαινω οτι εχει αναγκη τα χρηματα
και πρεπει να εργασθει.
Μου ειπε παλι, οτι επειδη ειναι μεγαλη, και επειδη δεν της αρεσει να ντυνεται
τολμηρα, δεν εχει πολυ δουλεια, πολλες φορες ουτε εναν πελατη την εβδομαδα, αλλιως
δεν θα χρειαζοταν να δουλευει για 310 ευρω τον μηνα, στην γρια που δουλευει.
Εχει εναν γκομενο Γερμανο, 50αρη, μου τον εδειξε και στο φατσοβιβλιο, που πηγαινει
καθε 3 μηνες για 2 εβδομαδες στην Μπανγκοκ. Μου ειπε οτι δεν της φερεται καλα αυτον
τον καιρο, την ταπεινωνει βαζοντας την να κανει εξετασεις για Ειτζ, καθε 3 μηνες ενω
αυτος δεν κανει.

Μπηκαμε παλι για μπανακι, παλι με την κυλοταρα αυτη, την οποια αυτη τη φορα της
την εκανα μουσκεμα και της την εβγαλα, χαμουρευοντας την κατω απο το ντους, πλενοντας
ο ενας τον αλλον προσπαθωντας να την καυλωσω και να με καυλωσει, οσο γινεται περισσοτερο.

Συνεχισαμε στο κρεβατι, παλι αρχικα κατω απο τα σεντονια, αυτη με νυχτικο, πιο σεξι αυτη
τη φορα το οποιο δεν της το εβγαλα αυτη τη φορα, με καβλωνει περισσοτερο η γυναικα μισοντυμενη,
της εβγαλα μονο το στριγκακι. Παθιασμενα γλειψιματα σε ολο το σωμα, που κατεληξε παλι σε 69,
περασμα του σωστου προφυλακτικου αυτη τη φορα και ενα ξεφρενο cow girl, απο τη μερια της
και μονο στο θεαμα αυτης ξεφρενης μαιναδος απο πανω μου,  κατεθεσα, χωρις ομως αυτη να
ολοκληρωσει, παρα την  συνεχιζομενη προσπαθεια της, ακομη και οταν εγω ειχα τελειωσει.

Συνεχεια..............

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606
κωλογερε θα τον παιξουμε σε λιγο  :bigdick:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.254
Πόντοι
2.606
Natthare   (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

Συνεχεια..............

Πότε συνέβησαν όλα αυτά?
Μήπως είναι πρόσφατα? :think:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795
Natthare  (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

Πηγαινω να πλυθω, αφηνοντας την αυτη στο κρεβατι. Βγαινω απο το μπανιο και την
βρισκω να τακτοποιει το δωματιο. Νομιζω ειναι η απολυτη φαντασιωση του ανδρα να
βλεπει μια ημιγυμνη γυναικα να κανει δουλειες του σπιτιου.
Η ωρα ηταν 12.30 και της λεω να ερθει να ξαπλωσει διπλα μου, να κοιμηθουμε γιατι
επρεπε να ξυπνησει στις 5.30 το πρωι, για να παει στη δουλεια της.
Ξαπλωσε διπλα μου, κολλαει πανω μου και προσπαθει να με φιλησει. Ανταποδιδω, αλλα
της λεω οτι πρεπει να κοιμηθουμε. Με το ενα χερι μου χαιδευει τα λιγοστα μαλλια μου
και με το αλλο χερι το πουλακι μου σαν να ημουν μωρο παιδι.
Της λεω ξανα οτι πρεπει να κοιμηθουμε, αυτη γελαει συνεχιζοντας τα χαδια και μου
ψυθιριζει συνεχεια στο αυτι, σαν να ηθελε να με νανουρισει: Sleep baby, sleep.
Πως να κοιμηθεις ομως οταν σου χαιδευουν συνεχεια το πουλακι. Παρολα αυτα ομως,
χωρις να καταλαβω ποση ωρα περασε, και χωρις αυτη να σταματησει να με χαιδευει,
αποκαμωμενος και αποχαυνωμενος αποκοιμηθηκα.
Κατα τις 4 το πρωι, νιωθω το χερι της στο πουλι μου να κινειται πιο γρηγορα και πιο
εντονα. Δεν ηθελε και πολυ για να ξαναγινει καγκελο. Καταλαβαινω μεσα στο σκοταδι οτι
αυτη προσπαθει να ανεβει και να καθησει πανω μου. Περιμενε της λεω, -δεν ξερω πως
λειτουργησε εκεινη την στιγμη το πανω κεφαλι και προλαβε το κατω- προφυλακτικο.
Αναβω φως, και βαζω προφυλακτικο. Καθεται αυτη απο πανω μου, και πραγματικα, μπορω να
πω οτι τα ειδα ολα. Τοση καυλα, αλλα συναμα και τοση ομορφια, δεν εχω ξαναδει σε γυναικειο
προσωπο, την ωρα της σεξουαλικης πραξης. Τελικα μετα απο πολυ ωρα, δεν μπορω να υπολογισω
ποση, την βρηκε, σφαδαζοντας κυριολεκτικα απο την καυλα. Εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω,
αλλα ημουνα με ενα φοβερο συναισθημα ικανοποιησης, που μπορεσε αυτη.
Thank you, thank you, ειπε 5-6 φορες, και ξαπλωσε επιτελους διπλα μου, αποκαμωμενη, για υπνο.

Συνεχεια...................

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795

συνεχεια..........

5.30 το πρωι χτυπησε το ξυπνητηρι της. Σηκωνομαστε, εγω για να παω στην τουαλετα,
και αυτη για να ετοιμαστει να φυγει. Βγαινω απο την τουαλετα και βλεπω επανω στο
τραπεζι 500 μπατ. -Τι ειναι αυτα της λεω; -Παρτα πισω, μου λεει, επειδη με αφησες
να κανω ερωτα και δεν σε αφησα να κοιμηθεις.
-Παρτα της λεω, οχι μου λεει, παρτα της λεω παλι, και της τα βαζω με το ζορι στην
τσαντα της.
Παω να ξαπλωσω και αυτη μπαινει στην τουαλετα να φτιαχθει για να φυγει.
Βγαινει απο την τουαλετα, και καθεται διπλα μου στο κρεβατι για να με φιλησει και
να φυγει. -Το βραδι; με ρωταει. -Οχι της λεω, αυριο, σημερα το βραδι θελω να ξεκουραστεις
γιατι σημερα δεν κοιμηθηκες καθολου.
-Αυριο  Σαββατο δεν δουλευω, μου λεει, την γρια 2 ημερες θα την εχει η κορη της, μπορουμε
να ειμαστε 2 μερες μαζι.
-Ενταξει της λεω, θα σου στειλω μυνημα.
Εφυγε, και εγω αποκοιμηθηκα.
Το πρωι ξυπνησα και βρηκα κατω απο το μαξιλαρι μου το 500μπατο.
Η κυρια παιζει χοντρο παιχνιδι, σκεφτηκα και πρεπει να την πιασω να κανει το λαθος,
αλλιως την πατησα ασχημα.

Συνεχεια.................

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.309
Πόντοι
5.506
94 β ρε νιαμου, 400 ωρες παν κατ στο μνημειο....

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795

συνεχεια..........

Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη. Πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο. Το ιταλικο ειναι για τους Ταυλανδους, οτι ειναι
ενα ακριβο Κινεζικο για εμας.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο και καναμε ερωτα. Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες. Η κοπελα αυτη
ειναι μαιναδα στον ερωτα θα μπορουσα να την χαρακτηρισω λιγο νυμφομανη και ταυτοχρονα μια
πραγματικη γκεισα, που κανει τα παντα για να ικανοποιησει τον ανδρα, και τον κανει να αισθανθει
οτι εχει διπλα του την συντροφο του και οχι μια εργαζομενη.

Το βραδι πηγαμε σε ενα πανηγυρι Ταυλανδεζικο, στο κεντρο της Μπανγκοκ, την εξεπληξα για τις
γνωσεις που εχω για την πολη, ηξερα μερη που αυτη δεν εχει παει ποτε.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο, καναμε παλι ερωτα, αυτη δηλ. εκανε, εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω μετα το
απογευματινο, δεν ειμαι μηχανη του σεξ, φαγαμε μια ποικιλια απο εξωτικα φρουτα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι
και την παρακαλεσα να κοιμηθουμε, γιατι την αλλη μερα το απογευμα, ταξιδευα το ταξιδι του γυρισμου.
Το σεβαστηκε και πεσαμε να κοιμηθουμε. Κατα τις 6 το πρωι ξυπνησαμε, και αφου καναμε ντουζακι,
καναμε παλι ερωτα, εγω δηλ. αυτη δεν μπορεσε να ολοκληρωσει γιατι μου επεσε αμεσως μολις τελειωσα.

10 η ωρα το πρωι ξυπνησαμε. Προσπαθησε παλι να με φτιαξει, της ειπα οτι δεν μπορουσα αλλο,
εχοντας στο μυαλο μου, οτι αν μου περισσευανε τιποτα δυναμεις, μπας και πηγαινα σε ενα σοαπυ για
ενα τελευταιο μασσαζακι. Το σεβαστηκε, καθησαμε ξαπλωμενοι αγκαλια για καμμια ωρα, μεχρι τις 12,
συζητωντας και δινοντας αμοιβαιες υποσχεσεις για το μελλον. Της ειχα ζητησει να φυγει κατα τις 12
για να μπορεσω και εγω να ετοιμαστω για το ταξιδι της επιστροφης.
Της εδωσα 2000 μπατ για τις 2 ημερες, με ευχαριστησε χιλιες φορες, μου ειπε οτι θα με θυμαται για
παντα, και σε εντονο συγκινησιακο κλιμα ανοιξε την πορτα και εφυγε.
Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της.
Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα. 

Τελος

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606
Natthare   (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)

συνεχεια..........

Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη. Πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο. Το ιταλικο ειναι για τους Ταυλανδους, οτι ειναι
ενα ακριβο Κινεζικο για εμας.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο και καναμε ερωτα. Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες. Η κοπελα αυτη
ειναι μαιναδα στον ερωτα θα μπορουσα να την χαρακτηρισω λιγο νυμφομανη και ταυτοχρονα μια
πραγματικη γκεισα, που κανει τα παντα για να ικανοποιησει τον ανδρα, και τον κανει να αισθανθει
οτι εχει διπλα του την συντροφο του και οχι μια εργαζομενη.

Το βραδι πηγαμε σε ενα πανηγυρι Ταυλανδεζικο, στο κεντρο της Μπανγκοκ, την εξεπληξα για τις
γνωσεις που εχω για την πολη, ηξερα μερη που αυτη δεν εχει παει ποτε.

Γυρισαμε στο ξενοδοχειο, καναμε παλι ερωτα, αυτη δηλ. εκανε, εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω μετα το
απογευματινο, δεν ειμαι μηχανη του σεξ, φαγαμε μια ποικιλια απο εξωτικα φρουτα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι
και την παρακαλεσα να κοιμηθουμε, γιατι την αλλη μερα το απογευμα, ταξιδευα το ταξιδι του γυρισμου.
Το σεβαστηκε και πεσαμε να κοιμηθουμε. Κατα τις 6 το πρωι ξυπνησαμε, και αφου καναμε ντουζακι,
καναμε παλι ερωτα, εγω δηλ. αυτη δεν μπορεσε να ολοκληρωσει γιατι μου επεσε αμεσως μολις τελειωσα.

10 η ωρα το πρωι ξυπνησαμε. Προσπαθησε παλι να με φτιαξει, της ειπα οτι δεν μπορουσα αλλο,
εχοντας στο μυαλο μου, οτι αν μου περισσευανε τιποτα δυναμεις, μπας και πηγαινα σε ενα σοαπυ για
ενα τελευταιο μασσαζακι. Το σεβαστηκε, καθησαμε ξαπλωμενοι αγκαλια για καμμια ωρα, μεχρι τις 12,
συζητωντας και δινοντας αμοιβαιες υποσχεσεις για το μελλον. Της ειχα ζητησει να φυγει κατα τις 12
για να μπορεσω και εγω να ετοιμαστω για το ταξιδι της επιστροφης.
Της εδωσα 2000 μπατ για τις 2 ημερες, με ευχαριστησε χιλιες φορες, μου ειπε οτι θα με θυμαται για
παντα, και σε εντονο συγκινησιακο κλιμα ανοιξε την πορτα και εφυγε.
Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της.
Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα. 

Τελος
δε ξερει καλα αγγλικα.
στ αρχιδια σου φανταζομαι  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom