κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.961
- Πόντοι
- 19.795
Στραβαδια, ημουν στρατο απο το Νοεμβρη του 75, μεχρι τον Μαρτη του 78. Τεσσερεις χρονολογιες.
Στραβαδια, ημουν στρατο απο το Νοεμβρη του 75, μεχρι τον Μαρτη του 78. Τεσσερεις χρονολογιες.
δε μιλάμε για στρατο ρεΣτραβαδια, ημουν στρατο απο το Νοεμβρη του 75, μεχρι τον Μαρτη του 78. Τεσσερεις χρονολογιες.
ο θειός σου ήταν στη ναυμαχία της Σαλαμίνας
γυρναγε στα μπαρς και στα κλαμπς...δεν τραγουδουσεδε μιλάμε για στρατο ρε
Λεμε που τραγουδούσε ο τομα το 1995
αυτό το ΚΣΑΝ που είπε καμία μπόμπα θα ήταν ε;γυρναγε στα μπαρς και στα κλαμπς...δεν τραγουδουσε
μπουχαλακηςαυτό το ΚΣΑΝ που είπε καμία μπόμπα θα ήταν ε;
το βλέπωμπουχαλακης
Natthare (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)
συνεχεια..........
Συνεχεια..............
94 β ρε νιαμου, 400 ωρες παν κατ στο μνημειο....
δε ξερει καλα αγγλικα.Natthare (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)
συνεχεια..........
Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη. Πηγαμε για φαγητο σε ιταλικο. Το ιταλικο ειναι για τους Ταυλανδους, οτι ειναι
ενα ακριβο Κινεζικο για εμας.
Γυρισαμε στο ξενοδοχειο και καναμε ερωτα. Δεν θα επεκταθω σε λεπτομερειες. Η κοπελα αυτη
ειναι μαιναδα στον ερωτα θα μπορουσα να την χαρακτηρισω λιγο νυμφομανη και ταυτοχρονα μια
πραγματικη γκεισα, που κανει τα παντα για να ικανοποιησει τον ανδρα, και τον κανει να αισθανθει
οτι εχει διπλα του την συντροφο του και οχι μια εργαζομενη.
Το βραδι πηγαμε σε ενα πανηγυρι Ταυλανδεζικο, στο κεντρο της Μπανγκοκ, την εξεπληξα για τις
γνωσεις που εχω για την πολη, ηξερα μερη που αυτη δεν εχει παει ποτε.
Γυρισαμε στο ξενοδοχειο, καναμε παλι ερωτα, αυτη δηλ. εκανε, εγω δεν μπορεσα να ολοκληρωσω μετα το
απογευματινο, δεν ειμαι μηχανη του σεξ, φαγαμε μια ποικιλια απο εξωτικα φρουτα, ξαπλωσαμε στο κρεβατι
και την παρακαλεσα να κοιμηθουμε, γιατι την αλλη μερα το απογευμα, ταξιδευα το ταξιδι του γυρισμου.
Το σεβαστηκε και πεσαμε να κοιμηθουμε. Κατα τις 6 το πρωι ξυπνησαμε, και αφου καναμε ντουζακι,
καναμε παλι ερωτα, εγω δηλ. αυτη δεν μπορεσε να ολοκληρωσει γιατι μου επεσε αμεσως μολις τελειωσα.
10 η ωρα το πρωι ξυπνησαμε. Προσπαθησε παλι να με φτιαξει, της ειπα οτι δεν μπορουσα αλλο,
εχοντας στο μυαλο μου, οτι αν μου περισσευανε τιποτα δυναμεις, μπας και πηγαινα σε ενα σοαπυ για
ενα τελευταιο μασσαζακι. Το σεβαστηκε, καθησαμε ξαπλωμενοι αγκαλια για καμμια ωρα, μεχρι τις 12,
συζητωντας και δινοντας αμοιβαιες υποσχεσεις για το μελλον. Της ειχα ζητησει να φυγει κατα τις 12
για να μπορεσω και εγω να ετοιμαστω για το ταξιδι της επιστροφης.
Της εδωσα 2000 μπατ για τις 2 ημερες, με ευχαριστησε χιλιες φορες, μου ειπε οτι θα με θυμαται για
παντα, και σε εντονο συγκινησιακο κλιμα ανοιξε την πορτα και εφυγε.
Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της.
Αυτη ειναι η περιπετεια μου με τη Ναταλι, που τελικα δεν εκανε το λαθος που προσευχομουν να κανει,
και ετσι εμπλεξα ασχημα.
Τελος