Natthare (Η "τι περισσοτερο προσφερουν οι Ταυλανδεζες περισσοτερο απο τις Ρωσσιδες)
συνεχεια..........
Την περιμενα εξω απο το μπανιο. Μολις βγηκε πηγε παλι να μου πει σορυ, την επιασα ομως
και της σφραγισα το στομα με ενα μακρυ, παθιαρικο φιλι, θελοντας με αυτον τον τροπο να
της δειξω οτι δεν εφταιγε σε τιποτα αυτη.
Ντυθηκε και εφυγε, εμφανως στενοχωρημενη, η, τουλαχιστον ετσι εδειχνε, για την εξελιξη
που ειχαν τα πραγματα. Της ειπα ψεματα οτι την αλλη μερα θα πηγαινα για δουλεια στο Χουαχιν,
μια παραθεριστικη πολη εξω απο την Μπανγκοκ και οτι δεν ηξερα αν θα γυριζα την αλλη ημερα,
η θα καθομουν λιγες ημερες εκει.
Ηθελα να δω καταρχας αν ειχα καποιο στητικο προβλημα, και κατα δευτερον να ξεκαθαρισω καποια
συναισθηματα που ειχε αρχισει να μου δημιουργει η συμπεριφορα αυτης της κοπελας.
Την αλλη ημερα, μην σταματωντας να τη σκεφτομαι, αυτη και ολο το σκηνικο που δημιουργηθηκε,
μετα τις δουλειες μου, το βραδακι, βρεθηκα σε ενα σοαπυ μασσαζ, ισως με την χειροτερη συμπεριφορα
εργαζομενης, (αν εβαζα βαθμολογια συγκριτικα με τις μασσαζοκορες της Ελλαδας, θα εβαζα 8/10, αλλα
συγκριτικα με της Ταυλανδης ητανε 5/10) Παρολα αυτα ολοκληρωσα, ανετα και σχετικα γρηγορα.
Οποτε προβλημα απο την μερια μου δεν υπηρχε, τουλαχιστον σωματικο.
Συνεχιζεται................