Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Καλησπερα πορνογεροντια  :happy: :happy:

Καλό μήνα  :springsmile: :springsmile: :springsmile:

Προσοχή μην σας ξεγελάσουν σήμερα  :woldman:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.960
Πόντοι
19.795

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.352
Πόντοι
22.785
:rose:
....
...live τώρα λατρεμένοι μου κύριοι..

Συνημμένα

• IMG_20190401_141934.jpg
    IMG_20190401_141934.jpg
    66,9 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.767
Πόντοι
26.096
Καλησπέρα, 'παιδιά'!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.767
Πόντοι
26.096
Καλο μηνα. Τα γεροντια ειναι επιρεπη στη κοροιδια. Ειδικα απο μαναρια. Φευ

Ανέγνωσα το πόνημά σας.
Και μόνο που μπήκατε στον κόπο να γράψετε τόσα πολλά, σημαίνει ότι όντως η ζημία έγινε ...
Βεβαίως το πόνημα δεν απαντά στην βασική μου ερώτηση περί του τι παραπάνω προσφέρουν οι Ταϋλανδέζες από τις Ρωσίδες.
Πλην όμως είναι ένα πόνημα - πρότυπο γεροντικής καψούρας, αίσθηση περί του οποίου και της τραγικότητός του έχουν πλείστα όσα μέλη του παρόντος νήματος [Φευ εις τη νιοστήν, όπου ν ισούται με το άπειρον].
Είσθε τυχερός που μεσολαβεί τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ σας και στο μέλλον θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό για την ψυχική ισορροπία σας.
Δυστυχώς είχε μαλλιάσει η γλώσσα του νηματοθέτη όλους αυτούς τους μήνες να προσπαθεί να προστατέψει τα μέλη από παρόμοια συμβάντα πλην όμως 'lust rules', ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Καλή δύναμη για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας και μην ξεχνάτε ότι όλα στην ζωή είναι κύκλος και αυτό που τώρα φαίνεται δυσθεώρητο, κάποια στιγμή γίνεται μία ακόμη ανάμνηση. Εκατομμύρια πριν από εσάς μπορούν να σας διαβεβαιώσουν περί τούτου.
Και έως την τελική διαφυγή θα ισχύει το 'think of me long enough to make a memory'!  :hi:
:grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.767
Πόντοι
26.096

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.960
Πόντοι
19.795
Ανέγνωσα το πόνημά σας.
Και μόνο που μπήκατε στον κόπο να γράψετε τόσα πολλά, σημαίνει ότι όντως η ζημία έγινε ...
Βεβαίως το πόνημα δεν απαντά στην βασική μου ερώτηση περί του τι παραπάνω προσφέρουν οι Ταϋλανδέζες από τις Ρωσίδες.
Πλην όμως είναι ένα πόνημα - πρότυπο γεροντικής καψούρας, αίσθηση περί του οποίου και της τραγικότητός του έχουν πλείστα όσα μέλη του παρόντος νήματος [Φευ εις τη νιοστήν, όπου ν ισούται με το άπειρον].
Είσθε τυχερός που μεσολαβεί τόσο μεγάλη απόσταση μεταξύ σας και στο μέλλον θα καταλάβετε τι σημαίνει αυτό για την ψυχική ισορροπία σας.
Δυστυχώς είχε μαλλιάσει η γλώσσα του νηματοθέτη όλους αυτούς τους μήνες να προσπαθεί να προστατέψει τα μέλη από παρόμοια συμβάντα πλην όμως 'lust rules', ως και η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε.
Καλή δύναμη για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας και μην ξεχνάτε ότι όλα στην ζωή είναι κύκλος και αυτό που τώρα φαίνεται δυσθεώρητο, κάποια στιγμή γίνεται μία ακόμη ανάμνηση. Εκατομμύρια πριν από εσάς μπορούν να σας διαβεβαιώσουν περί τούτου.
Και έως την τελική διαφυγή θα ισχύει το 'think of me long enough to make a memory'!  :hi:
Αγαπητε κυριε,
Αναγνωσατε το κειμενο μου, αλλα δεν το διαβασατε. Αλλιως θα καταλαβαινατε την διαφορα υπηρεσιων Ταυλανδεζας-Ρωσσιδας΄.
Τελος παντων. Ο χρονος, οπως λετε και εσεις, περναει και θεραπευει τα παντα.  Μονον που στην περιπτωση μου, το περασμα του χρονου, συντομευει και την επανοδο μου στην πολη των χαμογελαστων αγγελων. (ενα απο τα ονοματα της πρωτευουσας της ταυλανδης, ειναι και "πολη των αγγελων"). Ο χρονος ειναι το μονο πραγμα, που ο ανθρωπος δεν μπορει να σταματησει.

Υ.Γ. Σας ευχαριστω παντως, που αναλωσατε τον πολυτιμο χρονο σας, για να αναγνωσετε, εστω, το πονημα μου. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.960
Πόντοι
19.795
Ανέγνωσα το πόνημά σας.
Και έως την τελική διαφυγή θα ισχύει το 'think of me long enough to make a memory'!  :hi:
Κατανοωντας οτι  για ορισμενους ισως γινομαι κουραστικος και ζητωντας εοισης την κατανοηση τους να σας παραθεσω μονο καποια σημεια του πονηματος μου, τα οποια ανγνωσατε, αλλα ισως δεν διαβασατε ωστε να καταλαβετε την διαφορα Ταυλανδεζας - Ρωσσιδας:

"Την ειδα πρωτη φορα στο 7/11, που ηταν διπλα απο το ξενοδοχειο, και μιλαγε με μια
φιλεναδα της. Φορουσε ενα μαυρο παντελονι και ασπρο, μακρυμανικο πουκαμισο, κουμπωμενο
μεχρι τον λαιμο.
Νομιζα οτι ηταν υπαλληλος του ξενοδοχειου, γιατι φοραγε τα ιδια ρουχα με τους
ρεσεψιονιστ. Οπως ηταν με τα γυαλακια της, μου θυμησε την δασκαλα μου των Αγγλικων
στο Γυμνασιο.

Την πληρωσα 1500 μπατ για 2 ωρες, μου ειπε δεκα φορες ευχαριστω, αλλα με παρακαλεσε για κατι:
Αν ηταν δυνατον να κοιμηθει το βραδι εκει, γιατι 1 η ωρα που θα τελειωναμε, θα ηταν πολυ αργα
για να παει σπιτι της και οτι μετα επρεπε να σηκωθει απο τις 5.30 για να παει στην δουλεια της.

Ξαπλωσα αποκαμωμενος διπλα της, ενω εκεινη αρχισε να μου λεει "σορυ-σορυ" και εβαλε τα κλαμματα.
Την ρωτησα γιατι εκλαιγε, φοβηθηκα οτι εκλαιγε επειδη την πηραν τα σκαγια στο προσωπο,
και εκεινη μου ειπε παλι, "sory" (για την ακριβεια "σολυ") i am not sexy woman, i am old, i dont make
you come, και πηγε τρεχοντας στο μπανιο για να πλυθει.

Μπηκαμε παλι για μπανακι, παλι με την κυλοταρα αυτη, την οποια αυτη τη φορα της
την εκανα μουσκεμα και της την εβγαλα, χαμουρευοντας την κατω απο το ντους, πλενοντας
ο ενας τον αλλον προσπαθωντας να την καυλωσω και να με καυλωσει, οσο γινεται περισσοτερο.

Βγαινω απο το μπανιο και την
βρισκω να τακτοποιει το δωματιο. Νομιζω ειναι η απολυτη φαντασιωση του ανδρα να
βλεπει μια ημιγυμνη γυναικα να κανει δουλειες του σπιτιου.

Καθεται αυτη απο πανω μου, και πραγματικα, μπορω να
πω οτι τα ειδα ολα. Τοση καυλα, αλλα συναμα και τοση ομορφια, δεν εχω ξαναδει σε γυναικειο
προσωπο, την ωρα της σεξουαλικης πραξης. Τελικα μετα απο πολυ ωρα, δεν μπορω να υπολογισω
ποση, την βρηκε, σφαδαζοντας κυριολεκτικα απο την καυλα.

Ξαπλωσε διπλα μου, κολλαει πανω μου και προσπαθει να με φιλησει. Ανταποδιδω, αλλα
της λεω οτι πρεπει να κοιμηθουμε. Με το ενα χερι μου χαιδευει τα λιγοστα μαλλια μου
και με το αλλο χερι το πουλακι μου σαν να ημουν μωρο παιδι.
Της λεω ξανα οτι πρεπει να κοιμηθουμε, αυτη γελαει συνεχιζοντας τα χαδια και μου
ψυθιριζει συνεχεια στο αυτι, σαν να ηθελε να με νανουρισει: Sleep baby, sleep.

5.30 το πρωι χτυπησε το ξυπνητηρι της. Σηκωνομαστε, εγω για να παω στην τουαλετα,
και αυτη για να ετοιμαστει να φυγει. Βγαινω απο την τουαλετα και βλεπω επανω στο
τραπεζι 500 μπατ. -Τι ειναι αυτα της λεω; -Παρτα πισω, μου λεει, επειδη με αφησες
να κανω ερωτα και δεν σε αφησα να κοιμηθεις.
-Παρτα της λεω, οχι μου λεει, παρτα της λεω παλι, και της τα βαζω με το ζορι στην
τσαντα της.
Εφυγε, και εγω αποκοιμηθηκα.
Το πρωι ξυπνησα και βρηκα κατω απο το μαξιλαρι μου το 500μπατο.

Ηρθε το Σαββατο το μεσημερι. Ξεκουραστη και πολυ ομορφη, ανανεωμενη. Ντυμενη κομψα.
Πραγματικα ενα μπιμπελο διπλα μου. Της ελεγα συνεχεια ποσο ομορφη ηταν και αυτη
μου ελεγε οτι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος και ευγενικος, την βλεπω μεσα απο τα ματια μου
ομορφη.

Φορεσα το μαγιο μου για μια τελευταια βουτια στην πισινα, οταν η πορτα κτυπησε. Την ανοιξα και ηταν
παλι αυτη. We dont finish, μου λεει, και μου δινει μια σπρωξια και με ριχνει στο κρεβατι.
Μου κατεβαζει το μαγιο, και αρχιζει μια πεολειχια, σαν να μην υπηρχε αυριο. Μου στραγγισε και την
τελευταια σταγονα, με αφησε αναπηρο, και ανημπορο να κανω και να σκεφθω οτιδηποτε.
Θελω να με θυμασαι για παντα, μου ειπε, αφου γυρισε απο την τουαλετα οπου πηγε για να ξεπλυνει
το στομα της."

Αυτα και δεν θα σας ξανααποσχολησω ξανα με το συγκεκριμενο προβλημα μου :hi:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Αγαπητέ κωλο-γερε είναι τιμή μας που μας άνοιξες την καρδιά σου και μας ειπες όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που ένιωσες εσυ αλλά και η κοπέλα  :grouphug:
Ας διαβάζουν οι νεότεροι για να βλέπουν πως είναι οι πραγματικοί gentlemen!

Όμως είναι και τιμή σου να νιώθεις έτσι για μια κοπέλα μετά από μερικές εκατοντάδες γυναίκες που έχεις γνωρισει  :respect: :respect:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.588
Πόντοι
12.946
Κατανοωντας οτι  για ορισμενους ισως γινομαι κουραστικος και ζητωντας εοισης την κατανοηση τους να σας παραθεσω μονο καποια σημεια του πονηματος μου, τα οποια ανγνωσατε, αλλα ισως δεν διαβασατε ωστε να καταλαβετε την διαφορα Ταυλανδεζας - Ρωσσιδας

Εμένα μου άρεσε η ιστορία του κ. κωλο-γερου και δεν ήταν καθόλου κουραστική η ανάγνωση,
δυστυχώς όμως θα παραμείνω στις ρωσσίδες  :grin: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom