iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Για την παλαιά γνωρίζουμε;παιδια ποιες εκδοσεις της καινης διαθηκης ειναι οι πιο καλές;
Για την παλαιά γνωρίζουμε;παιδια ποιες εκδοσεις της καινης διαθηκης ειναι οι πιο καλές;
δεν νομιζω τελευταια εχω δαιμονικες σκεψειςγιατι εισαι αγιος ανθρωπος![]()
![]()
![]()
Εχω ολα τα θεματα σε σκονακι. Αν μας πεις εσυ την τοπ πενταδα ανεξαρτητων, θα στα στειλω σε πμ.![]()
για λεγε...δεν νομιζω τελευταια εχω δαιμονικες σκεψεις
δεν λεγονται αυτα ενωπιον ολου του μπου. θα εκτεθωμενγια λεγε...
Αγαπάμε δαιμονικές σκέψεις και στηρίζουμεδεν νομιζω τελευταια εχω δαιμονικες σκεψεις
βεβαιως εχουμε τα απανδαΓια την παλαιά γνωρίζουμε;
Ο θεσμός είναι αδιάβλητος, σαν τις πανελλήνιες!!!Εχω ολα τα θεματα σε σκονακι. Αν μας πεις εσυ την τοπ πενταδα ανεξαρτητων, θα στα στειλω σε πμ.![]()
Και τα απόκρυφα; Τα απόκρυφα ευαγγέλια εννοώ πριν πεταχτεί κανείς σεξομανήςβεβαιως εχουμε τα απανδα
φυσικα. Αν δεν γνωριζεις, ειμαι ηδη πεφωτισμενη διαβαζω πισω απο τις λεξεις και πισω απο τις είκονες και πισω απο τις καταστασεις καθώς και τα μελλούμεναΚαι τα απόκρυφα; Τα απόκρυφα ευαγγέλια εννοώ πριν πεταχτεί κανείς σεξομανής![]()
οι αποψεις ολες ειναι ευπροσδεκτεςΑγαπάμε δαιμονικές σκέψεις και στηρίζουμε![]()
θα πας με παρεα για να εχεις αλλοθι και θα την τσιμεντωσω εγω για παρτη σου...τρουμπ θελω να τραμπουκισω μια τυπισσα που μου εκανε πουτσια τι θα προτεινες
δεν θελω βια και αιματα ουτε να λαβω εγω μερος ρε τρουμπ μουθα πας με παρεα για να εχεις αλλοθι και θα την τσιμεντωσω εγω για παρτη σου...
εναλακτικα βρες τηυν και πριν προλαβει να σου μιλησει καν σκας της μια κουτουλια στην μυτη να την παρουν τα αιματα...
Και πίσω από τα posts; Ανησυχώφυσικα. Αν δεν γνωριζεις, ειμαι ηδη πεφωτισμενη διαβαζω πισω απο τις λεξεις και πισω απο τις είκονες και πισω απο τις καταστασεις καθώς και τα μελλούμενα
Σωστό, το πρόβλημα δεν είναι οι απόψεις, αλλά οι άνθρωποι που τις εκφράζουνοι αποψεις ολες ειναι ευπροσδεκτες
τοτε θα βαλω λαγονικα να ψαξουν το παρελθον της και θα την κανουμε ρομπα στοφιλικο και επαγγελματικο της περιβαλον....δεν θελω βια και αιματα ουτε να λαβω εγω μερος ρε τρουμπ μου
εχω ιου μου εχω σοβαρο προβλημα και εσυ δεν βοηθας να πεις καμια ιδεαΣωστό, το πρόβλημα δεν είναι οι απόψεις, αλλά οι άνθρωποι που τις εκφράζουν![]()
Στηρίζω τρουμπ με χίλια, αυτός ξέρει, αυτόν εμπιστευόμαστε!εχω ιου μου εχω σοβαρο προβλημα και εσυ δεν βοηθας να πεις καμια ιδεα