Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Γνωθι σ αυτόν!

Εύγε παιδί μου που θα έλεγε ο νηματοθετης μας ο «Μαναρισμενος»
Μπροστά στο νηματοθέτη που είναι 814 ετών όπως έχει δηλώσει είμαστε όλοι παιδιά!!!
Βέβαια, δεν έχει πει με βάση ποιον πλανήτη είναι η μέτρηση οπότε το θέμα παραμένει ανεξερεύνητο και ασαφές :)

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.151
Πόντοι
26.336
Μπροστά στο νηματοθέτη που είναι 814 ετών όπως έχει δηλώσει είμαστε όλοι παιδιά!!!
Βέβαια, δεν έχει πει με βάση ποιον πλανήτη είναι η μέτρηση οπότε το θέμα παραμένει ανεξερεύνητο και ασαφές :)

Μόνο ο αγαπητος popov ξέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την «μεγάλη διαπλανητική» πορεία του  :dunno:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.212
Πόντοι
19.795
Αχ αυτές οι παρενθέσεις...
Καλα να παθω ο μαλακας. Δεν ελεγα καλυτερα στον Τζιμακο να παμε για καφε στην πλατεια, που εχουν βγει ολα τα μουνακια και λειαζουν τα μπουτακια τους :S

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.212
Πόντοι
19.795
Αυτό αγαπητέ είναι ακόμη πιο σημαντικό κι από τα χρήματα, ο χρόνος δεν αναπληρώνεται με τίποτα...
Αυτο φταιει, που δεν υπαρχει χρονος, για ερευνα "αγορας' και σπαταλιεται αδικα το χρημα. :grin:

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Αυτο φταιει, που δεν υπαρχει χρονος, για ερευνα "αγορας' και σπαταλιεται αδικα το χρημα. :grin:
Υπήρξε μια εποχή που ήμουν ελευθέρας βοσκής, κυνηγούσα ο,τιδήποτε. Μετά από μερικές φόλες, άρχισα να παίρνω μόνο μετά από κριτικές και σχόλια αξιόπιστων μελών. Σε αυτό το μπου με βοήθησε πολύ, τέλος τα κασκαντεριλίκια και μόνο στα σίγουρα πια. Ειδικά στις αγγελίες μπορεί να δεις την Πάμελα Άντερσον στα νιάτα της και να σου έρθει η γιαγιά της  :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.212
Πόντοι
19.795
Υπήρξε μια εποχή που ήμουν ελευθέρας βοσκής, κυνηγούσα ο,τιδήποτε. Μετά από μερικές φόλες, άρχισα να παίρνω μόνο μετά από κριτικές και σχόλια αξιόπιστων μελών. Σε αυτό το μπου με βοήθησε πολύ, τέλος τα κασκαντεριλίκια και μόνο στα σίγουρα πια. Ειδικά στις αγγελίες μπορεί να δεις την Πάμελα Άντερσον στα νιάτα της και να σου έρθει η γιαγιά της  :headbang:
Και εγω εχω τα στανταρακια μου. Αλλα, λογω ειδικων συνθηκων, καμμια φορα κανω και κανενα κασκαντεριλικι. Την περασμενη Τριτη, παλι με κασκαντεριλικι, ειχα μια ευχαριστη συνευρεση. 1 στις 2 δηλ. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Και εγω εχω τα στανταρακια μου. Αλλα, λογω ειδικων συνθηκων, καμμια φορα κανω και κανενα κασκαντεριλικι. Την περασμενη Τριτη, παλι με κασκαντεριλικι, ειχα μια ευχαριστη συνευρεση. 1 στις 2 δηλ. Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας.
Κάπου κάπου ξυπνάει μέσα μας το ένστικτο του κυνηγού, η αλήθεια να λέγεται. Και μετά νιώθεις ότι ανακάλυψες την Αμερική, αν και αυτό είναι μάλλον ατυχές παράδειγμα επειδή ο Κολόμβος ουδέποτε το έμαθε  :S

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.816
Πόντοι
28.246
Τι θα γίνει με εσάς ρε ξεχαρβαλωμένοι; Πάλι για γαμήσια μιλάτε;

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
11.045
Πόντοι
4.696
ηρθα να ακουσω καμια σοφη κουβεντα απο τους γηραιοτερους, ηρθα στο σωστο νημα? χαχα

καλησπερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom