iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Καλησπέρα. Είστε στο σωστό νήμα. Σοφόν το σαφές που λέει κι ο νηματοθέτης...ηρθα να ακουσω καμια σοφη κουβεντα απο τους γηραιοτερους, ηρθα στο σωστο νημα? χαχα
καλησπερα
Καλησπέρα. Είστε στο σωστό νήμα. Σοφόν το σαφές που λέει κι ο νηματοθέτης...ηρθα να ακουσω καμια σοφη κουβεντα απο τους γηραιοτερους, ηρθα στο σωστο νημα? χαχα
καλησπερα
Κάνε αίτηση και περίμενε την σειρά σου. ο Ανακριτής κ. popov (= πγιότητα) θα σε αναλάβει.ηρθα να ακουσω καμια σοφη κουβεντα απο τους γηραιοτερους, ηρθα στο σωστο νημα? χαχα
καλησπερα
Καλησπέρα. Είστε στο σωστό νήμα. Σοφόν το σαφές που λέει κι ο νηματοθέτης...
Είπα να μη τον τρομάξω με το καλησπέραΚάνε αίτηση και περίμενε την σειρά σου. ο Ανακριτής κ. popov (= πγιότητα) θα σε αναλάβει.
Καλή επιτυχία!
Το έσιαξα!Τι Λέμε θες να σοφίες; πεις εκτός; από και μαλακίες![]()
![]()
![]()
Δεν ξεκινήσατε καλά κύριε και εκκρεμεί η εξέτασή σας. Αν δεν προλάβατε να πληρώσετε το παράβολο, παρακαλώ όπως αποxωρήσετε από το νήμα.Λοιπον σοφοι της Σιον χαχαχ
Για φτιαξτε μια top 5αδα ανεξαρτητων call girls να δουμε και εμεις οι νεωτεροι προς τα που να κινηθουμε...
Δεν ξεκινήσατε καλά κύριε και εκκρεμεί η εξέτασή σας. Αν δεν προλάβατε να πληρώσετε το παράβολο, παρακαλώ όπως αποxωρήσετε από το νήμα.
Τον ανακριτή δεν τον φωνάζουμε εμείς αγαπητέ. Έρχεται ο ίδιος όταν το επιθυμεί κι όταν κανείς δεν τον περιμένειχαχαχα
αναμενω την εξεταση λοιπον φωναξτε τον ανακριτη
Εχω ολα τα θεματα σε σκονακι. Αν μας πεις εσυ την τοπ πενταδα ανεξαρτητων, θα στα στειλω σε πμ.χαχαχα
αναμενω την εξεταση λοιπον φωναξτε τον ανακριτη
του τζεφιρελι...
τοιουτος;του τζεφιρελι...
εγω παιδια εφυγα από το μοναστηρι λυπαμαι αλλα βαρεθηκα τα τροπαριαθείο είναι σοβαρά τα πράγματα, πλησιάζουν άγιες μέρες, πρέπει να ξέρει η Αγ. Έρη...![]()
![]()
![]()
γαιτανος?θείο είναι σοβαρά τα πράγματα, πλησιάζουν άγιες μέρες, πρέπει να ξέρει η Αγ. Έρη...![]()
![]()
![]()
δεν εκανες καλα...εγω παιδια εφυγα από το μοναστηρι λυπαμαι αλλα βαρεθηκα τα τροπαρια
περκε?δεν εκανες καλα...