Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Για πείτε μας λοιπόν, με το χέρι στην καρδιά, στην τιμή σας ως πορνοθέτης, υπήρξε πρόταση να κλεφτείτε ή δεν υπήρξε;
Για πείτε μας λοιπόν, με το χέρι στην καρδιά, στην τιμή σας ως πορνοθέτης, υπήρξε πρόταση να κλεφτείτε ή δεν υπήρξε;
Τα κεφάλια είναι δύο, αλλά δυστυχώς ο εγκέφαλος είναι ένας αγαπητέ. Όταν αυτός λοιπόν μετοικήσει στην κάτω χώρα αρχίζουν τα προβλήματα. Τρανό παράδειγμα ο Μπλιζαρνταής, που έχει εγκλείσει και περιορίσει τον εγκέφαλό του στην βάλανο του πέους του...
Τα ροζ και τα σιελ για ποιο λόγο ακριβώς τα παίρνετε;
Τα ροζ και τα σιελ για ποιο λόγο ακριβώς τα παίρνετε;
Αυτή ακριβώς είναι και η τιμή σας ... Τι επιβεβαίωσε και ο Πιπινοτρίβης!Να κλέψω από τον εαυτό μου;;;
Μου είσθε ακατανόητος. Δεν εκπλήσσομαι βεβαίως ...
Να πω? Να πω?
Υπήρξε![]()
Είπαμε να λείψεις αλλά εσύ το τερμάτισες! Αναγκάστηκα να στείλω κάτι χαιρετίσματα με ταχυδρόμο...Ποιο δρόμο; Σε μια πλατεία γύρω - γύρω γυρνάμε όλοι αγαπητέ.
Στα Ολυμπιακά νέα, να ναι καλά ο Βαγγέλας που δεν μας αφήνει αδιάφορους.
Πάμε γερά για την κατάκτηση της έκτης θέσης να παίξουμε στα play off για την άνοδο!![]()
![]()
![]()
Καί όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Καλημέρα αγαπητέΚαλημέρα σας![]()
Είπαμε να λείψεις αλλά εσύ το τερμάτισες! Αναγκάστηκα να στείλω κάτι χαιρετίσματα με ταχυδρόμο...
Περαστικός είμαι. Είπα να επιβεβαιώσω μια αλήθεια στο νήμα της αληθείας.Σεις μας λείπατε τώρα... Το κερασάκι στην τούρτα...![]()
Εδώ ανακοίνωσε ανακατασκευή του The City Ground! Δεν κωλόνουμε λέμε! Τα αποδυτήρια πάντως θα είναι ίδια με του τηγανιού...Είσθε σαφής και κατανοητός!
Ευχόμεθα στον Πρόεδρο Βαγγέλα κάθε επιτυχία εις την αλλοδαπήν!
Για μην ανακοινώσουμε και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της πτηνοτροφικής μονάδας ...Περαστικός είμαι. Είπα να επιβεβαιώσω μια αλήθεια στο νήμα της αληθείας.
Εδώ ανακοίνωσε ανακατασκευή του The City Ground! Δεν κωλόνουμε λέμε! Τα αποδυτήρια πάντως θα είναι ίδια με του τηγανιού...
Ετοιμαστείτε και για νέο καναλάκι. Ε, δεν γίνεται να έχει ο Ιβαν καναλάκι και όχι ο Βαγγέλας...
Για φέτος σας αφήνω να συνεχίσετε να τρολλάρετε. Δεν πάμε κόντρα στους πρωταθλητές.Ως έχω προείπει, το πρόβλημα του Ολυμπιακού μπορεί να λυθεί εκ των έσω και αδαπάνως.
Αρκεί να πειστεί ο Πεφτούνης να παίζει όρθιος στα δύο πόδια και όχι πεσμένος στο χορτάρι και επίσης ο γίγας Βούκοβιτς να παίξει σέντερ φορ!![]()