blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Κατά τα λοιπά ... Ναι!
Πένομαι.
Πένομαι.
Είμαι υπερήλιξ, ασθενής, αδύναμος και [size=30pt]αφραγκος[/size] ... Φευ!
Ορθότατον! Τρισφευ!!!Το σιαξα![]()
Κατανοήσατε εσφαλμένως.
Τον συνήντησα εξ οίκτου παρακινούμενος ...
Αν και ο κ.Βλαντης δεν ευρισκεται εις ψυχιατρικην κλινικην είναι προς τιμή σας που κατανοήσατε ότι ηρθε η ώρα να πάρετε «μυρωδια ψυχιατρείου»![]()
![]()
![]()
![]()
Ο επιθετικός προσδορισμός: ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ, σας λέει κάτι;;;
Μεσ'τη χαρά είσαι που συναντήθηκες με το φίλο σου, γιατί δεν το ομολογείς;δεν είναι ντροπήΟ νηματοθέτης συναντήθηκε σήμερα με το νικ Vlandis4. Η συνάντηση έλαβε χώρα για φιλανθρωπικούς σκοπούς δεδομένου ότι το εν λόγω νικ διαμένει μονίμως εις το Ψυχιατρείον Σταυρουπόλεως.
Μεσ'τη χαρά είσαι που συναντήθηκες με το φίλο σου, γιατί δεν το ομολογείς;δεν είναι ντροπή![]()
Προσπαθεί τεχνηέντως να το κρύψει αλλά...Καλησπέρα άρχοντα
Είναι μες τη τρελή χαρά![]()
![]()
![]()
Συναντήθηκα με τον πετεινό πουτανοθέτη και τελικά κάποιοι δεν αλλάζουν ποτέ! Παραφουσκωμένο στέρνο και απόψεις βγαλμένες από χολιγουντιανό σενάριο. Έχει και αυτή τη δύσμοιρη Μανάρι, που της έχει τάξει τον ουρανό και κάστρα μεσαιωνικά! Βέβαια και η Μανάρι κουβαλάει πλέον αρκετούς παγωμένους Δεκέμβρηδες αντί ανθοφόρων Μαΐων, αλλά ας μην το κάνουμε θέμα! Όσο γονυπετής στο δικολαβικό γραφείο τα κατεβάζει στην υγειά του κατανοούμε τη στάση ζωής του. Αυτός βέβαια φαντασιώνεται πως είναι ο Harvey Specter και γονατιστή έχει τη Dona, ενώ κρατάει σε κρυστάλλινο ποτήρι το Macallan του και αγναντεύει από τις μεγάλες τζαμαρίες τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης. Στην πραγματικότητα κρατά πλαστικό ποτηράκι με τσίπουρο (πεσκέσι από πελατάκο που ξελάσπωσε επειδή το μαντρόσκυλό του έπνιξε τη προβατίνα του γείτονα) και αγναντεύει τον σκοτεινό και βρωμερό φωταγωγό οικήματος που χρονολογείται από την εποχή του χαλκού. Αλλά ας μην το κάνουμε κι αυτό θέμα! Αυτό που δεν μπορώ όμως να μην κάνω θέμα, είναι οι υποσχέσεις του αδηφάγου πορνογέροντα στην κοπέλα (λέμε τώρα ...) πως άμα τη λήξει ορισμένων νομικών λεπτομερειών είναι διατεθειμένος να περιέλθουν εις γάμου κοινωνία! Έτσι η Μανάρι αιθαροβατεί μεταξύ των επτά ουρανών και όλου του ζωδιακού κύκλου. Βέβαια ο πορνοθέτης δηλώνει ζώδιο Κροκόδειλος ...
Καλώς την hottie την πρωινή .![]()
![]()
![]()
.....σας καλωσοριζω κ Βλαντη μας λειψατε
Καλώς την hottie την πρωινή .
Καλή σας ημέρα αγαπητοί μου φίλοι. Και εσείς όλοι μου λείψατε πολύ (πλην του Μαναροπνίχτη) και με αναγκάσατε να σπάσω υποσχέσεις προς τον εαυτό μου.
Καλημέρα σας Κυρία και κύριοι. Ενόψει των πρόσφατων ανακοινώσεων, καθαρά ψυχιατρικού ενδιαφέροντος, προτείνω τον εκ περιτροπής εγκλεισμό όλων των μελών του παρόντος νήματος εις σχετικά ιδρύματα πλην βεβαίως τιυ πορνοθετη για τον οποίο η επιστήμη έχει προ πολλού σηκώσει τα χέρια ψηλά.
Κρίμα! Προσευχομουν για εσάς παρά το γεγονός ότι είμαι άθεος. Τόσο χάλια η αγγλικού;Καλημερα σας, μετα απο μια παταγωδως αποτυχημενη νυχτερινη συνευρεση :S
Και τα ποδια, και τα ποδιαΚαλημέρα σας Κυρία και κύριοι. Ενόψει των πρόσφατων ανακοινώσεων, καθαρά ψυχιατρικού ενδιαφέροντος, προτείνω τον εκ περιτροπής εγκλεισμό όλων των μελών του παρόντος νήματος εις σχετικά ιδρύματα πλην βεβαίως τιυ πορνοθετη για τον οποίο η επιστήμη έχει προ πολλού σηκώσει τα χέρια ψηλά.