NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Οι λογιστικοφοροτεχνικές σας γνώσεις ήτο πάντα εξαίρετεςΓια μην ανακοινώσουμε και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της πτηνοτροφικής μονάδας ...
Οι λογιστικοφοροτεχνικές σας γνώσεις ήτο πάντα εξαίρετεςΓια μην ανακοινώσουμε και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της πτηνοτροφικής μονάδας ...
Δεν ξεκινάς σιγά σιγά;Για μην ανακοινώσουμε και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της πτηνοτροφικής μονάδας ...
Για πείτε μας λοιπόν, με το χέρι στην καρδιά, στην τιμή σας ως πορνοθέτης, υπήρξε πρόταση να κλεφτείτε ή δεν υπήρξε;
Αυτό ήταν ευγενικό, μου είπε και ένας καλημέραΚαλημέρα αγαπητέ![]()
και να επιτραπεί στους αμυντικούς μας να παίζουν με τα χέρια όπως οι κύριοι Σάκχωφ και Βιειρίνια εντός της περιοχήςΩς έχω προείπει, το πρόβλημα του Ολυμπιακού μπορεί να λυθεί εκ των έσω και αδαπάνως.
Αρκεί να πειστεί ο Πεφτούνης να παίζει όρθιος στα δύο πόδια και όχι πεσμένος στο χορτάρι και επίσης ο γίγας Βούκοβιτς να παίξει σέντερ φορ!![]()
Στα Ολυμπιακά νέα, να ναι καλά ο Βαγγέλας που δεν μας αφήνει αδιάφορους.
Πάμε γερά για την κατάκτηση της έκτης θέσης να παίξουμε στα play off για την άνοδο!![]()
![]()
![]()
Καί όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
Ρε θα τα γαμήσουμε όλα λέμε!Τώρα που θα σας φτιάξει και το γήπεδο να δεις...![]()
Αυτό ήταν ευγενικό, μου είπε και ένας καλημέρα![]()
Να ξέρετε ακόμη ότι το Λιανοκλάδι είναι πολύ κοντά στην Λαμ...![]()
Καλημέρα παλιοί και νέοι γέροντες
Ρίξτε ένα σίδερο ρε παιδιά! Και δεύτερος χαμένος μέσα σε μια μέρα!Καλημέρα παλιοί και νέοι γέροντες