iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Υπομονή φίλε μου... Το 2019 είναι ακόμη στην αρχή...Παιδεύομαι με δουλειές σε γενικές γραμμές.
Ψάχνω να βρω γκομενα, αλλά δεν κάθεται τίποτα.
Τα ίδια με το 2018 δηλαδή.
Υπομονή φίλε μου... Το 2019 είναι ακόμη στην αρχή...Παιδεύομαι με δουλειές σε γενικές γραμμές.
Ψάχνω να βρω γκομενα, αλλά δεν κάθεται τίποτα.
Τα ίδια με το 2018 δηλαδή.
Υπομονή φίλε μου... Το 2019 είναι ακόμη στην αρχή...
Συνήθως απογοητεύομαι προς το τέλος της χρονιάςΑισιόδοξο σε βλέπω, καλά κάνεις!
Αυτο το κανω εδω και χρονια![]()
Καλησπέρα φίλτατεΦίλτατε κ. κωλό-γερε, λύστε μου παρακαλώ μια απορία:
στα τόσα χρόνια των ταϋλανδέζικων πορνοκαταδρομών, σας ξεγέλασε ποτέ
κανα ladyboy; Είχα δεί κάποια βιντεάκια για thai night life, και μερικά
ήταν πολύ δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο να αναγνωριστούν. Είχανε κάνει και ένα
πείραμα, όπου βάλανε σε σειρά πέντε κοπέλες, και μεταξύ αυτών υπήρχαν
μόνο δύο ladyboys. Περαστικοί έλεγαν τη γνώμη τους για το ποιές θεωρούν
αληθινές γυναίκες και ποιές όχι, και πάνω από τους μισούς έπεσαν έξω
(δηλαδή, υπήρχε τουλάχιστον ένα ladyboy που ήταν αδύνατο να το καταλάβουν
ενώ για κάποιες από τις κανονικές κοπέλες είχαν αμφιβολία).
Σίγουρα με τα χρόνια θα έχειτε γίνει εξπέρ και θα τις κόβετε από χιλιόμετρα,
αλλά στα πρώτα ταξίδια, είχατε μήπως καμμιά ατυχή στιγμή; Κουβέντα να γίνεται...
Καλησπέρα φίλτατε
Πάνω που διάβαζα για την Ελληνίδα Καρντάσιαν![]()
![]()
![]()
Βασικά είναι λεγάμενος... Κι εγώ πριν λίγο διάβαζα, ορίστε και το linkΠοιά είναι η λεγάμενη; Έχω χάσει επεισόδια...![]()
Συνήθως απογοητεύομαι προς το τέλος της χρονιάς![]()
Χάνω χρόνο γενικά κι έναν ολόκληρο χρόνο συγκεκριμένα. Χαχαχα...Χαχαχα
Χάνεις χρόνο έτσι.![]()
Αν παρουμε κατ αρχας κλαμπ, μασσατζιδικα και χωρους εστιασηςΦίλτατε κ. κωλό-γερε, λύστε μου παρακαλώ μια απορία:
στα τόσα χρόνια των ταϋλανδέζικων πορνοκαταδρομών, σας ξεγέλασε ποτέ
κανα ladyboy; Είχα δεί κάποια βιντεάκια για thai night life, και μερικά
ήταν πολύ δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο να αναγνωριστούν. Είχανε κάνει και ένα
πείραμα, όπου βάλανε σε σειρά πέντε κοπέλες, και μεταξύ αυτών υπήρχαν
μόνο δύο ladyboys. Περαστικοί έλεγαν τη γνώμη τους για το ποιές θεωρούν
αληθινές γυναίκες και ποιές όχι, και πάνω από τους μισούς έπεσαν έξω
(δηλαδή, υπήρχε τουλάχιστον ένα ladyboy που ήταν αδύνατο να το καταλάβουν
ενώ για κάποιες από τις κανονικές κοπέλες είχαν αμφιβολία).
Σίγουρα με τα χρόνια θα έχειτε γίνει εξπέρ και θα τις κόβετε από χιλιόμετρα,
αλλά στα πρώτα ταξίδια, είχατε μήπως καμμιά ατυχή στιγμή; Κουβέντα να γίνεται...
Αν παρουμε κατ αρχας κλαμπ, μασσατζιδικα και χωρους εστιασης
Δεν επιτρεπεται, η, τουλαχιστον δεν συνηθιζεται η εισοδος και η αγρα πελατων απο λειντιμποις, τα οποια εχουν τους δικους τους αντιστοιχους χωρους, μονο για μερακληδες. Οσον αφορα τα ελευθερας βοσκης, οπου κυκλοφορουν αρκετα απο δαυτα. Δινουμε βαση σε καποια πραγματα.
Κατ αρχας τα λειντιμποις κουνιουνται σαν βαρκες, και βαφονται πολυ πιο εντονα απο τα κανονικα κοριτσακια, δεδομενου οτι ο Ταυλανδεζικος λαος ειναι πολυ συντηρητικος ως προς την δημοσια εικονα των Ταυλανδων, ανδρων και γυναικων, ετσι λοιπον κανουνε μπαμ στο δρομο.
Το πρωτο πραγμα που θα φτιαξουν πανω τους, πριν βαλουν βυζακια, ειναι μποτοξ στα χειλια, και εξογκωμενα ζυγωματικα.
Εχουν φαρδυτερους ομους και μεγαλυτερα ακρα, πατουσες και παλαμες.
Βαφουν το προσωπο πιο ασπρο, τα ματια πολυ πιο εντονα, και γενικα προσπαθουν να μοιαζουν πιο πολυ με Γιαπωνεζες.
Τελος, ειναι κατα μεσο ορο πολυ πιο ομορφα, απο τον μεσο ορο των κανονικων κοριτσιων.
Οσον αφορα εμενα ειδικα, μελετουσα τουλαχιστον για ενα χρονο το θρεντ της Ταυλανδης και πηγα ψιλιασμενος εκει, απο φευγοντας αρχικα τα πολυ ομορφα πλασματα.
Βασικά είναι λεγάμενος... Κι εγώ πριν λίγο διάβαζα, ορίστε και το link
Αν παρουμε κατ αρχας κλαμπ, μασσατζιδικα και χωρους εστιασης
Δεν επιτρεπεται, η, τουλαχιστον δεν συνηθιζεται η εισοδος και η αγρα πελατων απο λειντιμποις, τα οποια εχουν τους δικους τους αντιστοιχους χωρους, μονο για μερακληδες. Οσον αφορα τα ελευθερας βοσκης, οπου κυκλοφορουν αρκετα απο δαυτα. Δινουμε βαση σε καποια πραγματα.
Κατ αρχας τα λειντιμποις κουνιουνται σαν βαρκες, και βαφονται πολυ πιο εντονα απο τα κανονικα κοριτσακια, δεδομενου οτι ο Ταυλανδεζικος λαος ειναι πολυ συντηρητικος ως προς την δημοσια εικονα των Ταυλανδων, ανδρων και γυναικων, ετσι λοιπον κανουνε μπαμ στο δρομο.
Το πρωτο πραγμα που θα φτιαξουν πανω τους, πριν βαλουν βυζακια, ειναι μποτοξ στα χειλια, και εξογκωμενα ζυγωματικα.
Βαφουν το προσωπο πιο ασπρο, τα ματια πολυ πιο εντονα, και γενικα προσπαθουν να μοιαζουν πιο πολυ με Γιαπωνεζες.
Τελος, ειναι κατα μεσο ορο πολυ πιο ομορφα, απο τον μεσο ορο των κανονικων κοριτσιων.
Οσον αφορα εμενα ειδικα, μελετουσα τουλαχιστον για ενα χρονο το θρεντ της Ταυλανδης και πηγα ψιλιασμενος εκει, απο φευγοντας αρχικα τα πολυ ομορφα πλασματα.
Το άτιμο το youtube φταίει. Χαχαχα... Ladyboy made in Greece...
Το νήμα της ΓΝΩΣΗΣ!!!!!!!Αν παρουμε κατ αρχας κλαμπ, μασσατζιδικα και χωρους εστιασης
Ξεχασα να πω οτι, η εμπειρια μου αφορα μονο την πρωτευουσα Μπανγκοκ, δεδομενου οτι απο τις 320-330 ημερες που εχω βρεθει στην Ταυλανδη, μονο εξι ημουν εκτος πρωτευουσας.Κατατοπιστικότατος φίλτατε!![]()
Ξεχασα να πω οτι, η εμπειρια μου αφορα μονο την πρωτευουσα Μπανγκοκ, δεδομενου οτι απο τις 320-330 ημερες που εχω βρεθει στην Ταυλανδη, μονο εξι ημουν εκτος πρωτευουσας.
Ξεχασα να πω οτι, η εμπειρια μου αφορα μονο την πρωτευουσα Μπανγκοκ, δεδομενου οτι απο τις 320-330 ημερες που εχω βρεθει στην Ταυλανδη, μονο εξι ημουν εκτος πρωτευουσας.