astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Τωρα το ειδες; Το εχω αφιερωσει στις γυναικες,και ειδικα στην κωλογρια μου![]()
τωρα! ρισπεκτ!
Τωρα το ειδες; Το εχω αφιερωσει στις γυναικες,και ειδικα στην κωλογρια μου![]()
Συγνωμη παιδια,οντως για αλλου πηγαινε..ειμαι στην δουλεια και μ εχουν ζαλισει το κεφαλι.Σε λαθος νημα ποσταρισες.
δικαιολογιες και μαλιστα φθηνεςκαι να ειχαμε θεματα με τον ζηλιαρη σου! >![]()
Ακριβως. Εγω με παντρεμενες δεν παω. Αυτο λεω και στην γυναικα μου οταν μου ζηταει σεξκαι να ειχαμε θεματα με τον ζηλιαρη σου! >![]()
Δεν πειράζει, λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμεΣυγνωμη παιδια,οντως για αλλου πηγαινε..ειμαι στην δουλεια και μ εχουν ζαλισει το κεφαλι.
ε μα και εσυ στο τελος θα πας να στειλεις στην γκομενα ντικ πικ και στο τελος θα το στειλεις στο νημα ...Συγνωμη παιδια,οντως για αλλου πηγαινε..ειμαι στην δουλεια και μ εχουν ζαλισει το κεφαλι.
Ακριβως. Εγω με παντρεμενες δεν παω. Αυτο λεω και στην γυναικα μου οταν μου ζηταει σεξ![]()
σιγα μην σας καθομουν κιολας για ενα αρωμαΑκριβως. Εγω με παντρεμενες δεν παω. Αυτο λεω και στην γυναικα μου οταν μου ζηταει σεξ![]()
Για δυο;σιγα μην σας καθομουν κιολας για ενα αρωμα![]()
![]()
![]()
Ειμαι πολυ κωλογερος. Και μακακαεισαι αισχρος! ..........................![]()
![]()
τι με περασες εμένα καμια γκομενα απο αυτές που πηδαει ο μπραμπ?Για δυο;![]()
Και μια Λουι βιτον τσαντα (μαιμου)τι με περασες εμένα καμια γκομενα απο αυτές που πηδαει ο μπραμπ?![]()
Και μαϊμού κιόλας;Και μια Λουι βιτον τσαντα (μαιμου)![]()
μην ανοιγεσαι τοσο πολυ θα σε περασω για μπρουκληΚαι μια Λουι βιτον τσαντα (μαιμου)![]()
Θα σας γράφει και ποιήματα, το έχει με την ποίηση ;)μην ανοιγεσαι τοσο πολυ θα σε περασω για μπρουκλη![]()
τα 500 αρια στις κορασιδες πανε συννεφο και εμενα με εχουν για μαιμουδενια μονο αυτο ας κρατησουμε απο την σημερινη κουβενταΚαι μαϊμού κιόλας;