κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
Τι διαολο; κολλητικη ειναι η πενια;πενομαι![]()
![]()
![]()
Τι διαολο; κολλητικη ειναι η πενια;πενομαι![]()
![]()
![]()
Σε λαθος νημα ποσταρισες.Πιστευω θα εχει παρα πολυ κοσμο, θα βουλιαξει η αθηνα!Μακεδονια γη ελληνικη!
μη με δαιμονιζεις.. που ενα αρωμα ενα χρυσαφικο ενα αποσμητικο δεν μου πηρατε εδω μεσα τοσα χρονιαΤι διαολο; κολλητικη ειναι η πενια;![]()
μια χαρα ποσταρισε και εχω κεφια ας μας πει την αποψη του να γινουμε μπιλιεΣε λαθος νημα ποσταρισες.
Γιατι δεν κανουν εκει την συγκεντρωσηναι μωρε και τα σκοπια βουλιαζουν με βορειοελλαδιτες που πανε καζινο φλαμιγκο - φτιαχνω δοντια,ψωνιζω λαικη καθε σαββατοκυριακο....
νομιζω κανουν και εδωΓιατι δεν κανουν εκει την συγκεντρωση![]()
μη με δαιμονιζεις.. που ενα αρωμα ενα χρυσαφικο ενα αποσμητικο δεν μου πηρατε εδω μεσα τοσα χρονια
Που; Στα Σκοπια;νομιζω κανουν και εδω
εσεις τι μου πηρατε;αυτα δεν στα πηρε ο αρραβωνιαρης σου!?
Πιστευω θα εχει παρα πολυ κοσμο, θα βουλιαξει η αθηνα!Μακεδονια γη ελληνικη!
στο προτεκτορατο ...Που; Στα Σκοπια;![]()
ναι εχω καμια 200 αρια γκομενους που παρεμβαινουν ο καθενας με τα δεδομενα του οποτε τους γκαβλωσειΕσείς κύριε, ποιός είστε πάλι; Είστε κι εσείς μήπως κολλητός της κ. Έρης και παρεμβαίνετε ακάλεστος;
Βρίσκεται σε έξαρση μαζί με τη γρίπη ;)Τι διαολο; κολλητικη ειναι η πενια;![]()
καλως τον ιακωβοΚαλησπέρα στους αγαπητούς φίλους και τις κυρίες του νήματος![]()
εσεις τι μου πηρατε;
Τωρα το ειδες; Το εχω αφιερωσει στις γυναικες,και ειδικα στην κωλογρια μου[size=10pt][size=10pt]Δεν ξερω αν σε μισω περισσοτερο επειδη δεν μπορω να ζησω με εσενα. η, επειδη δεν μπορω να ζησω χωρις εσενα.[/size][/size]
τι ειπε ο ανθρωπας!!!!!!!!!!!!!
κωλογερε !![]()
![]()
Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε...Τωρα το ειδες; Το εχω αφιερωσει στις γυναικες,και ειδικα στην κωλογρια μου![]()