κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.174
- Πόντοι
- 19.795
Παρολο που δεν ανηκω στο αγλαισμα, η αγωγη μου και η κοινωνικη μου μορφωση δεν μου επιτρεπουν να σας χαρακτηρισω. >Χ 640!
Παρολο που δεν ανηκω στο αγλαισμα, η αγωγη μου και η κοινωνικη μου μορφωση δεν μου επιτρεπουν να σας χαρακτηρισω. >Χ 640!
Δεν το ειχα καν, κατα νου. Τωρα ομως που μου βαλατε την ιδεαΑγαπητέ, όταν ολοκληρωθεί η ψηφοφορία ελπίζω να μας γνωρίσετε αληθινές γκόμενες και όχι ladyboys. Αρχίζω και φοβάμαι![]()
![]()
![]()
Δεν το ειχα καν, κατα νου. Τωρα ομως που μου βαλατε την ιδεα![]()
Δεν το ειχα καν, κατα νου. Τωρα ομως που μου βαλατε την ιδεα![]()
Πώς αλλάζουμε ψήφο; :helpsos:Διά τούτο ο νηματοθέτης εψήφισε την δευτέραν επιλογήν της ψηφοφορίας μας!![]()
Είναι από την αγαμία. Φευ!!!τι γλωσσοδιάρροια σας έχει πιάσει τελευταία?![]()
Πώς αλλάζουμε ψήφο; :helpsos:
Η επόμενη θα είναι για τον αγαπητό Νικοτρίβη να μας γνωρίσει κομμώτριεςΔυστυχώς δεν γίνεται.
Αυτό όμως ήταν μάθημα για τις επόμενες ψηφοφορίες που θα ακολουθήσουν με θέμα τον τιτανοτεράστιο επιβήτορα, κ. κωλόγερο!![]()
Εγω σας ειχα προτρεψει για την πρωτη επιλογη![]()
![]()
Εγώ και το μεγάλο μου στόμα![]()
Ωχ, ο Νικολας :Sτι γλωσσοδιάρροια σας έχει πιάσει τελευταία?![]()
Ψήφισα πριν την ανάγνωση της σχετικής προτροπής. Αλλά και πάλι ουδέποτε θα ψήφιζα την απομάκρυνσή σας...Εγω σας ειχα προτρεψει για την πρωτη επιλογη![]()
κι εγω δε γαναω αλλα δεν κανω ετσιΕίναι από την αγαμία. Φευ!!!
είπες καμιά μαλακία πάλι για μένα?Ωχ, ο Νικολας :S![]()
Άλλοι εξωτερικεύουν τον πόνο τους κι άλλοι τον κρατάνε μέσα τους... Στο τέλος όμως και οι μεν και οι δε θα την βγάλουν έξω ............... τη συναισθηματική τους φόρτισηκι εγω δε γαναω αλλα δεν κανω ετσι
Οχι. Μετακομιζω εκτος Αθηνων σε αποσταση ασφαλειας απο την πιατσα.κι εγω δε γαναω αλλα δεν κανω ετσι
Ε, φυσικο ειναι. Παρασκευη, Σαββατο, τα κομμωτηρια εχουν πολυ δουλεια. Πρεπει να βγαλουν και προς το ζειν οι κομμωτριες, οχι μονοκι εγω δε γαναω αλλα δεν κανω ετσι
ξερω θα πας Ταυλανδη και ΚιναΟχι. Μετακομιζω εκτος Αθηνων σε αποσταση ασφαλειας απο την πιατσα.![]()
Ελπιζω να ειναι αρκετα μακρυα (σου)ξερω θα πας Ταυλανδη και Κινα