rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.701
- Πόντοι
- 12.946
Έλα τώρα Σλάβες είναι 100%Κρίμα θα είχαμε μια αξιόλογη πηγή για το τι εστι Σκοπιανό νιμου :-
Δε έχεις διαβάζει Ζορμπά? έχει αναφορά
Έλα τώρα Σλάβες είναι 100%Κρίμα θα είχαμε μια αξιόλογη πηγή για το τι εστι Σκοπιανό νιμου :-
Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια μικρη εμπειρια
Πολυ μικρη. ΣτιγμιαιαΜμμμμμμμ
Πολυ μικρη. Στιγμιαια
Έλα τώρα Σλάβες είναι 100%
Στα χρόνια μου δεν είχαμε ίντερνετ και διαβάζαμεΜελετηρο παιδι...
Το διαβασα και εγω. Καποια εποχη ειχα την τυχη να γνωρισω καποια ατομα-απογονους της οικογενειας Καζαντζακη, δεν ειναι ομως εδω το καταλληλο μερος να πω ονοματα.Έλα τώρα Σλάβες είναι 100%
Το διαβασα και εγω. Καποια εποχη ειχα την τυχη να γνωρισω καποια ατομα-απογονους της οικογενειας Καζαντζακη, δεν ειναι ομως εδω το καταλληλο μερος να πω ονοματα.
Είναι δύσκολο να χορτάσεις τον Καζαντζάκη. Δεν φτάνει να τον διαβάσεις μια φορά
το έχω διαβάσει πολλές φορές, θα το διαβάσω άλλη μια
Είναι δύσκολο να χορτάσεις τον Καζαντζάκη. Δεν φτάνει να τον διαβάσεις μια φορά
Εντάξει, αλλά μια ένσταση στο εφηβικόΥπερτιμημένος θα έλεγα, με σταθερή πέραση κυρίως στο εφηβικό αναγνωστικό κοινό για τους ευνόητους λόγους.
Με εξαίρεση την "Αναφορά στον Γκρέκο" και τα "Ταξιδιωτικά" του, θεωρώ ότι στα υπόλοιπα,
μόνος του αδικεί το ταλέντο του, με την συχνή έλλειψη μέτρου που τον διακρίνει.
Δεν νομίζω ότι έφηβος μπορεί να κατανοήσει τον Καζαντζάκη. Πως θα μπορούσε άλλωστε να καταλάβει τους προβληματισμούς του καπετάν Μιχάλη, τον ανήφορο του φτωχουλη του Θεού. Ποιός έφηβος με οποιαδήποτε εκπαίδευση μπορεί να κατανοήσει την ασκητική;Υπερτιμημένος θα έλεγα, με σταθερή πέραση κυρίως στο εφηβικό αναγνωστικό κοινό για τους ευνόητους λόγους.
Με εξαίρεση την "Αναφορά στον Γκρέκο" και τα "Ταξιδιωτικά" του, θεωρώ ότι στα υπόλοιπα,
μόνος του αδικεί το ταλέντο του, με την συχνή έλλειψη μέτρου που τον διακρίνει.
Δεν νομίζω ότι έφηβος μπορεί να κατανοήσει τον Καζαντζάκη. Πως θα μπορούσε άλλωστε να καταλάβει τους προβληματισμούς του καπετάν Μιχάλη, τον ανήφορο του φτωχουλη του Θεού. Ποιός έφηβος με οποιαδήποτε εκπαίδευση μπορεί να κατανοήσει την ασκητική;
Καλημέρα στο νήμα με τα τζόβενα!
καλημερα αιωνοβιε παππουλη..δωσμου την ευχη σου σημερα
Καλημέρα τραγανέ γέροντα.Καλημέρα στο νήμα με τα τζόβενα!
Καλημέρα ζουμερό κοριτσικαλημερα αιωνοβιε παππουλη..δωσμου την ευχη σου σημερα