rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.773
- Πόντοι
- 12.946
Εμένα ο εισαγγελέας έχει αρχίσει να αραιώνει στα μαλλιά με μένα που έμπλεξε :SΛοπον, σοβαρα. Απορω πως αυτη η γυναικα εχει ακομα ολα τα μαλια της με εμενα που εχει μπλεξει. Την εχω τρελανει στις μαλακιες
Εμείς θα σου πούμε?Για πείτε τίποτα καλό να πηδήξω αύριο
ρε θα πείτε?
εγώ θέλω σεξ 2 φορές τη μέρα και είμαι και 85
Για πες μας τι εχεις αφησει απηδηχτοΓια πείτε τίποτα καλό να πηδήξω αύριο
αυτη ειναι για τον μπλιζ πιατην ορνελα μουτι νικ...
ρε γαμωτο , όσες ρωτησα για αυρίο που μου αρέσουν είναι κλεισμένες ή δε δουλεύουν
Εύγε!!!
βοήθα λίγο πώς την θέλεις? ξανθιά, μελαχρινή, ψιλή, κοντή, με πιασίματα, μοντελέ?
Ρε το κτηματολόγιο πότε μπαίνει στις κυκλάδες?ρε γαμωτο , όσες ρωτησα για αυρίο που μου αρέσουν είναι κλεισμένες ή δε δουλεύουν
στα διαλα όλοι γαμάνε?
Εγω θελω 7, αλλα,ρε θα πείτε?
εγώ θέλω σεξ 2 φορές τη μέρα και είμαι και 85
Για πες μας τι εχεις αφησει απηδηχτο
Τουλαχιστον τωρα, οταν ερχονται οι Σκοπιανες στο μαγαζι μου και τις ρωταω απο που ειναι και μου λενε Μακεδονια, θα τις ρωταω: Απο την Βορεια η απο την Νοτια
Εκει που ειμαι εγω ερχονται ολα τα ΚΑΠΗ απο τα Σκοπια. Κανα δυο, ολο το καλοκαιρι, ισως να αξιζανε, απο γκρουπ 30 γυναικων που αλλαζε καθε εβδομαδα :SΑυτά είναι λεπτομέρειες :S
Πες μας όμως πως είναι οι Σκοπιανές στο ;;
Εκει που ειμαι εγω ερχονται ολα τα ΚΑΠΗ απο τα Σκοπια. Κανα δυο, ολο το καλοκαιρι, ισως να αξιζανε, απο γκρουπ 30 γυναικων που αλλαζε καθε εβδομαδα :S
Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια μικρη εμπειριαΚρίμα θα είχαμε μια αξιόλογη πηγή για το τι εστι Σκοπιανό νιμου :-