Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Οτι δεν ειναι και για να το καυχιεσαι οτι εχεις σεξουαλικη ζωη 2 φορες την εβδομαδα. απο μια φορα τη φορα.
Ο παππους μου παντρευτηκε δευτερη φορα στα 65 του, και η 48 ετων γυναικα του ηρθε μετα απο 2 χρονια στην μανα μου και της ειπε:
Ελατε να τον μαζεψετε τον παλιογερο με εχει τρελανει 2 χρονια, καθε μερα θελει σεξ :grin:

(Να σημειωσω εδω, οτι ο παππους μου εκανε πρωτη φορα σεξ στα 28 του, γιατι ητανε ομηρος των Τουρκων για 10 χρονια)
Αγαπητέ, αν έκανα σεξ 2 φορές την εβδομάδα θα το διατυμπανούσα ως μέγα επίτευγμα!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.764
Πόντοι
12.946
Οτι δεν ειναι και για να το καυχιεσαι οτι εχεις σεξουαλικη ζωη 2 φορες την εβδομαδα. απο μια φορα τη φορα.
Ο παππους μου παντρευτηκε δευτερη φορα στα 65 του, και η 48 ετων γυναικα του ηρθε μετα απο 2 χρονια στην μανα μου και της ειπε:
Ελατε να τον μαζεψετε τον παλιογερο με εχει τρελανει 2 χρονια, καθε μερα θελει σεξ :grin:

(Να σημειωσω εδω, οτι ο παππους μου εκανε πρωτη φορα σεξ στα 28 του, γιατι ητανε ομηρος των Τουρκων για 10 χρονια)

Κληρονομικό χάρισμα που λένε  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.075
Πόντοι
19.795
Αγαπητέ, αν έκανα σεξ 2 φορές την εβδομάδα θα το διατυμπανούσα ως μέγα επίτευγμα!
Στην περιπτωση μου ομως μιλαμε για τις συγκεκριμενες 2 εβδομαδες. Υπαρχουν ομως πολλες, λευκες, συνεχομενες εβδομαδες στη ζωη μου. Φευ. :S

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Στην περιπτωση μου ομως μιλαμε για τις συγκεκριμενες 2 εβδομαδες. Υπαρχουν ομως πολλες, λευκες, συνεχομενες εβδομαδες στη ζωη μου. Φευ. :S
Κακό και λίγο "νόμιμο" σεξ, κακής ποιότητας αγοραίο σεξ. Να έβγαζα και εγώ ένα εισιτήριο για Μαλαισία;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.075
Πόντοι
19.795
Κακό και λίγο "νόμιμο" σεξ, κακής ποιότητας αγοραίο σεξ. Να έβγαζα και εγώ ένα εισιτήριο για Μαλαισία;;
Αν η Ν.Α Ασια πληροι τα αισθητικα σας κριτηρια, ως προς την ομορφια των γυναικων, θα ελεγα οτι ενα τετοιο ταξιδι ειναι μοναδικη εμπειρια στη ζωη ενος ανδρα και επιβαλεται. Μαλαισια ομως; Νομιζω οτι υπαρχουν πολυ καλλιτεροι προορισμοι εκει κοντα.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Αν η Ν.Α Ασια πληροι τα αισθητικα σας κριτηρια, ως προς την ομορφια των γυναικων, θα ελεγα οτι ενα τετοιο ταξιδι ειναι μοναδικη εμπειρια στη ζωη ενος ανδρα και επιβαλεται. Μαλαισια ομως; Νομιζω οτι υπαρχουν πολυ καλλιτεροι προορισμοι εκει κοντα.
Είχα την εντύπωση πως εκεί ήταν ο προορισμός σας

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.075
Πόντοι
19.795
Είχα την εντύπωση πως εκεί ήταν ο προορισμός σας
Κινα, Ταυλανδη, Καμποτζη, Λαος, με το περισσοτερο χρονο Ταυλανδη και Κινα, και προσεχως, αν ειμαστε καλα, Βιετναμ και Ν.Κορεα.

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Κινα, Ταυλανδη, Καμποτζη, Λαος, με το περισσοτερο χρονο Ταυλανδη και Κινα, και προσεχως, αν ειμαστε καλα, Βιετναμ και Ν.Κορεα.
Και όλα τούτα ασυνόδευτος...;;; Εννοώ χωρίς την κα κολογερου; Είστε τυχερός! Τώρα ξέρω πως να ψηφίσω !

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

:coffee: :coffee:

:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Άστο δε μαζεύεται τώρα... μεταξύ μας   :grin:

Δυο τεμάχια εις τις κορασίδες  :tits2: και ένα τεμάχιο στον εισαγγελέα  :fuck2:  ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ..!!!

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Ουτε κατα διανοια. Γι αυτο συνεχεια η γυναικα μου, μου λεει. Καλα , εσυ που εμοιασες; Μπασταρδο εισαι; :grin:

Κάποια στιγμή πρέπει να της πεις την αλήθεια  :- :- :-

Αν είσαι εσυ 100 χρόνων και εκείνη 95 θα δείξει κατανόηση πια  :dunno: :dunno: :dunno:

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Άστο δε μαζεύεται τώρα... μεταξύ μας  :grin:

Δυο τεμάχια εις τις κορασίδες  :tits2: και ένα τεμάχιο στον εισαγγελέα  :fuck2:  ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΣ..!!!

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Πάντως η μονομελης θα επιφυλαχθεί για μετά το ταξίδι!

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.075
Πόντοι
19.795

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336

:2funny: :2funny:

Πιστεύω ότι τον εισαγγελέα σου τον αγαπάς πολύ και τον γουστάρεις απ’οσα εχω διαβασει κατά καιρούς...

Απλά βράζει το αίμα σου λίγο παραπανω και κάπου πρέπει να ξεδώσεις  :takethis:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.075
Πόντοι
19.795
:2funny: :2funny:

Πιστεύω ότι τον εισαγγελέα σου τον αγαπάς πολύ και τον γουστάρεις απ’οσα εχω διαβασει κατά καιρούς...

Απλά βράζει το αίμα σου λίγο παραπανω και κάπου πρέπει να ξεδώσεις  :takethis:
Λοπον, σοβαρα. Απορω πως αυτη η γυναικα εχει ακομα ολα τα μαλια της με εμενα που εχει μπλεξει. Την εχω τρελανει στις μαλακιες :grin:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
Λοπον, σοβαρα. Απορω πως αυτη η γυναικα εχει ακομα ολα τα μαλια της με εμενα που εχει μπλεξει. Την εχω τρελανει στις μαλακιες :grin:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σε γουστάρει και αυτή ρε κωλο γεράκο  :happy:

Αλλα στις πόρτες πρέπει να σκύβει πολυυυυυ...  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom