blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.780
- Πόντοι
- 26.096
Eρη με ρωτησες κατι χθες βραδυ αλλά δεν ειδα να σχολιασεις την απαντηση.
Πιστεύετε ότι ασχολήθηκε σοβαρά με τον σχολιασμό σας;
Eρη με ρωτησες κατι χθες βραδυ αλλά δεν ειδα να σχολιασεις την απαντηση.
πιερ λουι πρεπει να διαβασεις και να τον εμπαιζεις ταυτοχρονα μακραν ο καλυτερος του ειδουςΕιχα διαβασει το βιβλιο σε πολυ μικρη ηλικια, ειχα παιξει και κανα δυο μαλακιες με τις περιγραφες του.
Ναι.Πιστεύετε ότι ασχολήθηκε σοβαρά με τον σχολιασμό σας;
τυπε χενρι μιλερ θα χεις διαβασει ,σωστα?πιερ λουι πρεπει να διαβασεις και να τον εμπαιζεις ταυτοχρονα μακραν ο καλυτερος του ειδους
Τα τελευταια χρονια ''βλεπω'' Τιντο Μπρας.πιερ λουι πρεπει να διαβασεις και να τον εμπαιζεις ταυτοχρονα μακραν ο καλυτερος του ειδους
οχι τυπε αν και εχω ενα βιβλιο του δεν θυμαμαι τροπικος καρκινου αιγοκερου καποιο απο τα δυο δεν θυμαμαι καποια στιγμη θα τον πιασωτυπε χενρι μιλερ θα χεις διαβασει ,σωστα?
τι ειναι αυτο-ς?Τα τελευταια χρονια ''βλεπω'' Τιντο Μπρας.
παπρικαΤα τελευταια χρονια ''βλεπω'' Τιντο Μπρας.
Γιατι να μην ασχοληθει με μια ειλικρινη γνωμη, που διατυπωθηκε με πολυ καλη διαθεση?Θα μου πείτε εδώ πιστεύετε ότι η κα. Ρόζυ σας είναι πιστή, αυτό δεν θα πιστεύατε ...
Απολυτα πιστή.εδώ πιστεύετε ότι η κα. Ρόζυ σας είναι πιστή
Κι εγω και δυστυχως σημερα εχουμε φασολακιαπειναω
τυπε σαν την αυτ. θεοδωρα η πιο πολυ?Απολυτα πιστή.
τυπε σημασια δεν εχει ποσο βρωμερη ειναι η πορδη αλλα απο ποιο κωλο βγαινειΓιατι να μην ασχοληθει με μια ειλικρινη γνωμη, που διατυπωθηκε με πολυ καλη διαθεση?
Απολυτα πιστή.
ζηλευεις ακομα και τον αλεξ . ποσο πιο χαμηλα ;τυπε εισαι σε καλο δρομο απο σιχαμα εγινες παλι αλεξ