erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ειναι πολυ εξυπνος ο μπλιζ.. ;)Ε δεν νομιζω!!! Προφανως ομως εκανε ενα σχολιο ζηλιας για να νιωσεις εσυ καλα.
ειναι πολυ εξυπνος ο μπλιζ.. ;)Ε δεν νομιζω!!! Προφανως ομως εκανε ενα σχολιο ζηλιας για να νιωσεις εσυ καλα.
Παρεμπιπτοντως, μια και αναφερθηκε.
Θελω να ευχαριστησω και δημοσια τη Ροζυ, που ειναι απολυτα πιστή μολονοτι η σχεση μας εξ ορισμου ειναι δυσκολη και με πολλα εμποδια.
Να εισαι καλα θησαυρέ μου!!!
για πουτσαΒολικό για ποιο πραγμα?
Φυσικα ειναι.ειναι πολυ εξυπνος ο μπλιζ.. ;)
α ρε μπραμπ ωρες ωρες σε λυπαμαιαν και ηλιθια καταλαβες σιγα σιγα οτι οι δυναμεις σου ειναι λιγες και οι αντοχες σου μικρες τραβα και βαλτα με κανεναν στα μετρα σου ;)
Ολα εχουν τη σημασια τους...Σοβαρά τώρα...
Όλη αυτή η δημοσιοποίηση σε τι βοηθά; Αν τις τα λέτε κατ΄ιδίαν έχουν λιγότερη αξία;
Tinto Brass. Κορυφαιος οφθαλμολαγνος σκηνοθετης.τι ειναι αυτο-ς?
Οποτε μην τον βαζεις στα μετρα σου . Δεν υπαρχει συγκρισηΦυσικα ειναι.
αγιε πως εισαι;Σοβαρά τώρα...
Όλη αυτή η δημοσιοποίηση σε τι βοηθά; Αν τις τα λέτε κατ΄ιδίαν έχουν λιγότερη αξία;
Βολικό για ποιο πραγμα?
Τωρα εισαι ΕΣΥ εκεινη που κάνει σχολιο σε μενα, για να νιωσει καλα ΕΚΕΙΝΟΣ.Οποτε μην τον βαζεις στα μετρα σου . Δεν υπαρχει συγκριση
Ολα εχουν τη σημασια τους...
τελικα μαλλον εσυ τον ζηλευειςΤωρα εισαι ΕΣΥ εκεινη που κάνει σχολιο σε μενα, για να νιωσει καλα ΕΚΕΙΝΟΣ.
Μοιαζετε πολυ...
αγιε πως εισαι;
Ενα δημοσιο σχολιο εχει παντα την αξία του.Η οποία είναι;;;
Εχεις μια εμμονη με το θεματακι αυτο, οτι ολοι κατα βαθος σε θελουμε ε?τελικα μαλλον εσυ τον ζηλευεις
Αυτο ειναι υπέροχο Μου αρέσει ο δρόμος που τραβας αγιεΣκατά...
Έχω χανκ οβερ από τα πολλά τίλια.
οτι ζηλευεις τον μπλιζ ειπα εγω που κολλαω ;Εχεις μια εμμονη με το θεματακι αυτο, οτι ολοι κατα βαθος σε θελουμε ε?
Ειπες οτι ζηλεύω, με αφορμη το σχολιο μου οτι λες καλα λογια για εκεινον.οτι ζηλευεις τον μπλιζ ειπα εγω που κολλαω ;
Ενα δημοσιο σχολιο εχει παντα την αξία του.
Δεν ειδες μόλις την Ερη, που ενιωσε την αναγκη να κάνει δημοσιο σχολιο υπερ του Μπλιζ?
Γιατι αναρωτιεσαι για τη δικη μου δημοσιοποιηση και οχι για την δικη της?