Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ερι ποσες φορες εχεις δει την ταινια λολιτα?
για τα πουλακια σας ξερω ;)για τα πουλακια μας λες???
οχι εγω δεν ειμαι η μικροτερηεσυ εισαι η μικροτερη μαλλον
ισως κι ο αστατος να ναι νεαρος
εχει σχεση η ταινια με το βιβλιο του ναμποκοφ?ερι ποσες φορες εχεις δει την ταινια λολιτα?
σλαβι ποσο μεγαλη ειναι η πουτσα σουερι ποσες φορες εχεις δει την ταινια λολιτα?
Χαχαχα καλα κανεις. Η εριναλ ειναι αποκλειστικια ή συνταξιουχα τελικα με εχει μπερδεψει λιγοσε οικο ευγηριας δουλευω εδω κανω τα εξτραδακια μου
Υπαστυνόμος Β. Ελέγχω μερικά απο τα γερόντια για ύποπτες δοσοληψίες και εγκλήματα κατά των ηθών, φορολογικά κτλ..Χαχαχα καλα κανεις. Η εριναλ ειναι αποκλειστικια ή συνταξιουχα τελικα με εχει μπερδεψει λιγο
ναι(το γκουκλαρα).σκηνοθεσια κιουμπρικ και τον συγγραφεα υποδύεται ο τζερεμι άιρονς,υπερθεοςεχει σχεση η ταινια με το βιβλιο του ναμποκοφ?
κατηγορια ριζασλαβι ποσο μεγαλη ειναι η πουτσα σου
Σε τετοιες ηλικιες δεν θελουν ελεγχο τα γεροντια, αλλα ξεσκατισμα!Υπαστυνόμος Β. Ελέγχω μερικά απο τα γερόντια για ύποπτες δοσοληψίες και εγκλήματα κατά των ηθών, φορολογικά κτλ..
εχω παραβιασει ολον τον ιθΥπαστυνόμος Β. Ελέγχω μερικά απο τα γερόντια για ύποπτες δοσοληψίες και εγκλήματα κατά των ηθών, φορολογικά κτλ..
το ψωμάκι μου βγάζω..Σε τετοιες ηλικιες δεν θελουν ελεγχο τα γεροντια, αλλα ξεσκατισμα!
Δεν την γνωρίζω. Βοηθησέ με λιγο..κατηγορια ριζα
ουτε εγωΔεν την γνωρίζω. Βοηθησέ με λιγο..
Εσύ τι κάνεις σλάβι εδω με του ς γέροντες..; μήπως είσαι τίποτα βαποράκι ;ουτε εγω
ακουγα μια φορα τον πανουση και σχολιαζε μεγεθη από πουτσες ...και λεει με ακουτε όμως που λεω αυτά, αλλα για την δικια μου δεν εχω αναφερθεί...να σας πω λοιπον και για τη δικια μου ότι είναι κατηγορια ριζα
ποτε δεν καταλαβα τι εννοουσε
Eρη με ρωτησες κατι χθες βραδυ αλλά δεν ειδα να σχολιασεις την απαντηση.Εσύ τι κάνεις σλάβι εδω με του ς γέροντες..; μήπως είσαι τίποτα βαποράκι ;
εγω δεν εχω δει καμια παντωςmlkia soy ειπα μπραμπ
υπαρχει ταινια λολιτα του 62 του κιουμπρικ, αλλα υπαρχει και η προσφατη με τον τζερεμι αιρονς που λεω εγω
τυπε μαλλον δεν ητανε βαρυνουσας σημασιαςEρη με ρωτησες κατι χθες βραδυ αλλά δεν ειδα να σχολιασεις την απαντηση.