NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Λέω να αλλάξω συντεχνία, βαρέθηκα να γαμάω κομμώτριες. Που να στραφώ?Δεν εχεις αφησει κομμωτρια για κομμωτρια στη γειτονια. Να τα λεμε κι αυτα![]()
Και μην πει κανένας ότι ήταν πηγαδομούνα και χάθηκε μέσα το ευρώ.....Δε λύνεται μαθηματικά. Είναι τρόπος σκέψης.
Έχω πάρει 50€ από σενα και 50€ από τον άλλον τον πσαρά να πάω να γαμήσω.
Τελικά η γκόμενα μου κρατάει 97€
Από τα 3€ ρέστα κρατάω το 1€ και σας επιστρέφω από 1€
Άρα σας χρωστάω από 49€
49χ2=98 και 1 που κράτησα 99€
Που πήγε το άλλο?
![]()
Λέω να αλλάξω συντεχνία, βαρέθηκα να γαμάω κομμώτριες. Που να στραφώ?![]()
.....Και μην πει κανένας ότι ήταν πηγαδομούνα και χάθηκε μέσα το ευρώ.....![]()
![]()
![]()
![]()
Και μην πει κανένας ότι ήταν πηγαδομούνα και χάθηκε μέσα το ευρώ.....![]()
![]()
![]()
![]()
θρυλος και λιβερπουλ....Προσεχε πως μιλάς, μετά το θρύλο Λιβερπουλ μικρέ
το είπα από την αρχή στο γριφο του αμτζίκιου ότι δεν είναι μαθηματικό, αλλά τρόπος σκέψης.Καλημέρα κύριοι. Φίλε Trive το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι σου στο τέλος από 50 θα πάρουνόπως και να τα μετράς. Το μαθηματικό πρόβλημα εδώ είναι το ¨λαθος¨ που κανεις στην τελευταία σου πράξη. Αντί να αφαιρέσεις το ένα ευρώ για να βγει το ποσο που τελικά έδωσες στην γκομενα, το προσθέτεις. Αν ήθελες να βγάλεις πόσα χρωστάς θα έκανες το παραδοσιακό και σωστο 100-49-49-1-1=0
μαλώνεις ρε?θρυλος και λιβερπουλ....
μην με μαλωνεις εμενα θα τσακωθουμε
καμελ άφιλτρε μου![]()
Λέω να αλλάξω συντεχνία, βαρέθηκα να γαμάω κομμώτριες. Που να στραφώ?![]()
..... ΠΡΟΣΚΥΝΩΩΩΩΩτο είπα από την αρχή στο γριφο του αμτζίκιου ότι δεν είναι μαθηματικό, αλλά τρόπος σκέψης.
Ακριβώς όπως το είπατε καμελ άφιλτρε μου![]()
θρυλος και λιβερπουλ....
μην με μαλωνεις εμενα θα τσακωθουμε
βάζελος και λίβερπουλ και ολίγον ΑΕΚ...πρεπει να εισαι λιγο...ασε να μην πω καλυτεραΕγώ που είμαι βάζελος και λίβερπουλ και ολίγον ΑΕΚ δηλαδή πρέπει να λέω καλημέρα σας, μην βαράτε όλοι μαζί?
Οι Ινδιάνοι είναι ο τρίτος μεγάλος πολιτισμός, μαζί με έμάς και τους κινέζους.![]()
Το Αγλαισμα που πηγε![]()
![]()
Μήπως στο σαλέ του στις Ελβετικές Άλπεις >![]()
ρε τζιμακο ο αλλος ειναι βάζελος και λίβερπουλ και ολίγον ΑΕΚ....τι να κλασουν τα 2 πακετα αφιλτρα?