spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 15.298
- Πόντοι
- 18.546
άσε ρε
έχετε εμένα, όλα τα λεφτά του κόσμου δλδ![]()
τώρα δέσαμε

άσε ρε
δε μιλάς ωραία και σε είχα για αδελφότώρα δέσαμε![]()
θα πω στον τρούμπα να τσεκάρει το διαβατήριό σου πάλι για πειραιά![]()
Είμαι παρών κυριε Τριβη, μελετούσα τον βαθμολογικό πίνακα της σούπερ λιγκ...Με 4 γαύρους αυτη τη στιγμή στο νήμα και έναν αεκτζή να ρίχνει αλάτι, έφυγε ι μπαουκτσης
και που να έμπαινε και η Έρη να μας ενισχύσει![]()
Τι μελετούσατε? Άν με 8 βαθμούς διαφορά και δεμένο από παντού πρωτάθλημα, μπορούμε να σας το πάρουμε?Είμαι παρών κυριε Τριβη, μελετούσα τον βαθμολογικό πίνακα της σούπερ λιγκ...
Μετά το μετρό θα κτισθεί η νέα Τούμπα με υπόγεια πρόσβαση ειδικά για τον κύριο Τσιρώνη! Ο γνωστός μεταφορέας "Κυριάκος" αντιδρά...Τι μελετούσατε? Άν με 8 βαθμούς διαφορά και δεμένο από παντού πρωτάθλημα, μπορούμε να σας το πάρουμε?
Αλήθεια η χωρητικότητα της Τούμπας άλλαξε από τότε που πηγαίνετε όλοι με πάμπερς?![]()
............![]()
...... Ζάρακες τωρα με κρύες καλημέρες λατρεμένοι μου κύριοι.......
Όταν οι ακραίοι σας σταματήσουν να κάνουν άσκοπες κούρσες πάνω στον ασβέστη και να βγάζουν σέντρες του σκωτομου , και οι επιθετικοί σας σταματήσουν να σκοτώνουν ότι πτηνό πετάει πάνω από το τηγάνι, ίσως να μας πλησιάσετε... Μέχρι τότε θα τρώτε σανό για διαιτησίες και σύστημα που πολεμάει το μεγαλείο του Θρήνου....Τι μελετούσατε? Άν με 8 βαθμούς διαφορά και δεμένο από παντού πρωτάθλημα, μπορούμε να σας το πάρουμε?
Αλήθεια η χωρητικότητα της Τούμπας άλλαξε από τότε που πηγαίνετε όλοι με πάμπερς?![]()
Δεν εχεις αφησει κομμωτρια για κομμωτρια στη γειτονια. Να τα λεμε κι αυταάσε ρε
Η σπυριάρα δε βλέπεται πριν από το τέλοςΉρθε βάζελος στο νήμα για ενισχύσεις. Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι. Φοράμε παντελόνια και δεν κρυβόμαστε μετά τα μπάσκετ. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Βαριέμαι να κάνω ποδοσφαιρική ανάλυση, άλλωστε παίζουμε μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο.Όταν οι ακραίοι σας σταματήσουν να κάνουν άσκοπες κούρσες πάνω στον ασβέστη και να βγάζουν σέντρες του σκωτομου , και οι επιθετικοί σας σταματήσουν να σκοτώνουν ότι πτηνό πετάει πάνω από το τηγάνι, ίσως να μας πλησιάσετε... Μέχρι τότε θα τρώτε σανό για διαιτησίες και σύστημα που πολεμάει το μεγαλείο του Θρήνου....
Δε λύνεται μαθηματικά. Είναι τρόπος σκέψης............
..... ΕΛΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΙΓΟΝ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()