Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.038
Πόντοι
16.596
Μετά από  σχεδόν 13 χρόνια συμμέτοχής στο Bou …. Ήρθε πια η ώρα  Ο Excalibur να αποχωρήσει

Αποχαιρετώ λοιπόν το νήμα που ίσως να αφιέρωσα τον περισσότερο μου χρόνο και  που γνώρισα κάποιους ιδιαίτερα αξιόλογους ανθρώπους …

Το προφίλ μου θα παραμείνει ενεργό για λίγες μέρες ακόμα σε περίπτωση που κάποιος φίλος θέλει να στείλει ΠΜ

Ευχαριστώ όλους για την παρέα ..καλή συνέχεια σε ότι κάνετε
:hi:
Σειράααααα που φεύγεις,πού πάς;  :S
Εύχομαι τα καλύτερα,καλή συνέχεια  :respect:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.300
Πόντοι
19.795
..... κάθε πρωί, όταν ανοίγω τα μάτια μου, λέω στον εαυτό μου ότι η μέρα που έρχεται είναι μοναδική. Κάθε μέρα, κάθε λεπτό, κάθε ανάσα είναι ένα αληθινό δώρο Θεού.....
Και ισως και η τελευταια μας. Γι αυτο, αυτα που λες παραπανω, εχουν ακομα μεγαλυτερη αξια.

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.299
Μετά από  σχεδόν 13 χρόνια συμμέτοχής στο Bou …. Ήρθε πια η ώρα  Ο Excalibur να αποχωρήσει

Αποχαιρετώ λοιπόν το νήμα που ίσως να αφιέρωσα τον περισσότερο μου χρόνο και  που γνώρισα κάποιους ιδιαίτερα αξιόλογους ανθρώπους …

Το προφίλ μου θα παραμείνει ενεργό για λίγες μέρες ακόμα σε περίπτωση που κάποιος φίλος θέλει να στείλει ΠΜ

Με μεγάλη μου λύπη διάβασα αυτό το μήνυμα. Θα ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου τα καλύτερα και δεν θα είναι καθόλου υπερβολή να πω ότι από σήμερα το νήμα και το μπου θα είναι κατά πολύ φτωχότερα  :hi:  :respect:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Εσύ ξέρεις καλύτερα τους λόγους που σε έκαναν να πάρεις αυτή την απόφαση. Το προφίλ σου άλλωστε ακόμη και διαγραφή να κάνεις, μπορεί να ενεργοποιηθεί πάλι.
Κάποτε κι εγώ διέγραψα το προφίλ μου για έναν έρωτα. Ο έρωτας δεν είναι πια στη ζωή μου, αλλά οι φίλοι που έκανα εδώ είναι. Και είναι κάποιοι πραγματικοί φίλοι........  :hi:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.296
Πόντοι
22.785

....

.... Καλέ μου φίλε ΠΣΑΡΑ.. Καλή τύχη σε ότι_& αν κάνεις.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.296
Πόντοι
22.785
.....

... Απόψε ήρθε να με δει η αμαρτία μου μες το χιόνι..

Συνημμένα

• IMG_20190104_200156.jpg
    IMG_20190104_200156.jpg
    382,3 KB · Εμφανίσεις: 31

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.829
Πόντοι
606
ξεροχυνω με χειρδαρη στο αρτ  :wanker:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506

στηριζω...πολυ καλα κανεις

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Που είναι ο Μπλιζ να μας πει αν τώρα με το χιόνι λειτουργεί το μετρό στη θεσσαλονίκη?

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
Που είναι ο Μπλιζ να μας πει αν τώρα με το χιόνι λειτουργεί το μετρό στη θεσσαλονίκη?
Καλημέρα σας κύριοι, το μετρό Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά παρά τις αντίξοες συνθήκες και συνακόλουθα τα πρόσφατα εγκαίνια έπιασαν τόπο. Ωστόσο προβλήματα παρατηρούνται στο διαστημικό σταθμό Θεσσαλονίκης... είμαι σίγουρος ότι θα λυθούν άμεσα!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
Καλημέρα σας κύριοι, το μετρό Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά παρά τις αντίξοες συνθήκες και συνακόλουθα τα πρόσφατα εγκαίνια έπιασαν τόπο. Ωστόσο προβλήματα παρατηρούνται στο διαστημικό σταθμό Θεσσαλονίκης... είμαι σίγουρος ότι θα λυθούν άμεσα!
ειχαν λυθει επι κυβερνησης σαμαρα και τωρα καθυστερουν.... :S :S :S :S
αφηστε τα ποστα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
μην κανετε πολιτικη κουβεντα εδω ρε παππουδια....
γαμηστε τα....

IanAlderson

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Like
132
Πόντοι
16
ειχαν λυθει επι κυβερνησης σαμαρα και τωρα καθυστερουν.... :S :S :S :S
αφηστε τα ποστα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
Επίσης λειτουργεί άψογα και η υποθαλάσσια αρτηρία, ενω οι Θεσσαλονικείς απολαμβάνουν την βόλτα τους στην επέκταση της παραλίας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
33.139
Πόντοι
5.506
γαμω τον τσιπρα τον αδονι την φοφι και και το καθυστερημενο που θελετε να μας κυρβερνησει κιολάς

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
13.181
Πόντοι
2.606
Πάμε να πάρουμε το Μετρό Θεσσαλονίκης και όπου μας βγάλει...

Καλημέρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom