You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 483K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.456
- Πόντοι
- 25.467
Καλημέρα, Κύριοι, κυρίες και λοιποί.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Δεν υπάρχουν λοιποί σ΄ εμάς! 

blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καλημέρα στο νήμα ξέχασα να πώ, για αποζημίωση μιλήστε με την δικηγόρο μου, πληρώνω με τον μήνα.![]()
Ποία είναι η δικηγόρος σας;
Σεις ποιος είσθε;
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
καλημερα σας...ολα γυρω χιονισμενα ολα γυρω παγωνια
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
καλημερα σας...ολα γυρω χιονισμενα ολα γυρω παγωνια
Καλημέρα.
Το χειρότερο είναι ότι σε μερικές ώρες όλα θα παγώσουν ...
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Καλημέρα.
Το χειρότερο είναι ότι σε μερικές ώρες όλα θα παγώσουν ...
σε λιγο πρεπει να φυγω για Χαλκιδικη ..ο περιφερειακος λετε ναναι οκ?
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
σε λιγο πρεπει να φυγω για Χαλκιδικη ..ο περιφερειακος λετε ναναι οκ?
Λογικά ναι ...
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 492
Λογικά ναι ...
ρεπο σημερα...αν και με λαστιχα 4εποχων γλιστραει
Ποία είναι η δικηγόρος σας;
Σεις ποιος είσθε;
Απο το ανακριτικό της τροχαίας ο κύριος? Άν κάνατε τον κόπο να ψάξετε, θα μαθαίνατε ότι είμαι παλαιό μέλος που μιλάει όταν έχει κάτι να πεί. Σας χαιρετώ.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Κοίταξε αγαπητέ, ορισμένα γεγονότα αποδεικνύονται εύκολα:
- Η Μανάρι υφίσταται και στις πεολειχίες διαπρέπει. Την πιέζει και για πρωκτολειχίες πλέον ο πορνοθέτης.
- Της έταξε ταξίδι σε Spa & Resort Club σε εξωτικό νησί του εξωτερικού και την πήγε σε δυαράκι Airbnb στην Κύπρο.
- Ο πορνοθέτης διατέλεσε νομικός σύμβουλος στην ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας (βλ. κοτέτσι) και τεχνικός σύμβουλος σε θέματα ωοτοκίας και αναπαραγωγής.
- Η κοπέλα έχει πλέον απαιτήσεις αλλά ο πορνοθέτης έχει αρχίσει τα «πένομαι».
Φωτογραφίες, ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, αριθμοί διαβατηρίου κλπ φυλάσσονται σε ασφαλές αρχείο.
Καθως και το φατσοβιβλιο....μην ξεχνιομαστε...
Την καλημερα μου
Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
- Η Μανάρι υφίσταται και στις πεολειχίες διαπρέπει. Την πιέζει και για πρωκτολειχίες πλέον ο πορνοθέτης.
- Της έταξε ταξίδι σε Spa & Resort Club σε εξωτικό νησί του εξωτερικού και την πήγε σε δυαράκι Airbnb στην Κύπρο.
- Ο πορνοθέτης διατέλεσε νομικός σύμβουλος στην ίδρυση πτηνοτροφικής μονάδας (βλ. κοτέτσι) και τεχνικός σύμβουλος σε θέματα ωοτοκίας και αναπαραγωγής.
Φωτογραφίες, ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, αριθμοί διαβατηρίου κλπ φυλάσσονται σε ασφαλές αρχείο.

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.456
- Πόντοι
- 25.467
Ελπίζω να μην αναβιώσουμε πάλι το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν : "Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα", όπου όλοι αυτοί που τόσο καιρό έτρεφαν την στρεβλή πραγματικότητα, φρόντισαν να απενοχοποιηθούν κατόπιν της αποκαλύψεως του πασιφανούς.
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Αν έχετε στοιχεία κύριε να τα φέρετε υπόψη της μονομελούς επιτροπής ανάκρισης και παρασκευής ντολμάδων, είναι η μόνη αρμόδια!Ελπίζω να μην αναβιώσουμε πάλι το γνωστό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν : "Τα καινούργια ρούχα του Αυτοκράτορα", όπου όλοι αυτοί που τόσο καιρό έτρεφαν την στρεβλή πραγματικότητα, φρόντισαν να απενοχοποιηθούν κατόπιν της αποκαλύψεως του πασιφανούς.![]()
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.108
- Πόντοι
- 15.565
Μετά από σχεδόν 13 χρόνια συμμέτοχής στο Bou …. Ήρθε πια η ώρα Ο Excalibur να αποχωρήσει
Αποχαιρετώ λοιπόν το νήμα που ίσως να αφιέρωσα τον περισσότερο μου χρόνο και που γνώρισα κάποιους ιδιαίτερα αξιόλογους ανθρώπους …
Το προφίλ μου θα παραμείνει ενεργό για λίγες μέρες ακόμα σε περίπτωση που κάποιος φίλος θέλει να στείλει ΠΜ
Ευχαριστώ όλους για την παρέα ..καλή συνέχεια σε ότι κάνετε

Αποχαιρετώ λοιπόν το νήμα που ίσως να αφιέρωσα τον περισσότερο μου χρόνο και που γνώρισα κάποιους ιδιαίτερα αξιόλογους ανθρώπους …
Το προφίλ μου θα παραμείνει ενεργό για λίγες μέρες ακόμα σε περίπτωση που κάποιος φίλος θέλει να στείλει ΠΜ

astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Μετά από σχεδόν 13 χρόνια συμμέτοχής στο Bou …. Ήρθε πια η ώρα Ο Excalibur να αποχωρήσει
[/quote
Νυχοκοπτη ποιος σε πειραξε πες μου και θα καθαρισω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις