NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
τι στα διάλα έφαγες σήμερα? Μια αφαίρεση δεν ξέρεις να κάνειςχαχαχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα πω΄και έτος μαλάκα
1933

τι στα διάλα έφαγες σήμερα? Μια αφαίρεση δεν ξέρεις να κάνειςχαχαχαχαχαχαχ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις εδω ειμαστε πολλακηστες να ξερεις και προσεχε τα λογια σουΝαί ενώ η Κρήτη που βγάζει Πολλάκη είναι καλύτερη.![]()
![]()
παπαρατι στα διάλα έφαγες σήμερα? Μια αφαίρεση δεν ξέρεις να κάνεις
θα πω΄και έτος μαλάκα
1933![]()
Μπρο.... αυτό με τον Πολλάκη να το προσέξεις.παπαρα
.....Μπρο.... αυτό με τον Πολλάκη να το προσέξεις.
Οι μισοί κρητικοί είναι κερατάδες και οι μισοί από αυτούς το ξέρουν κιόλας μαζί με όλη την Κρητη
εμεις εδω ειμαστε πολλακηστες να ξερεις και προσεχε τα λογια σου
ρίχτο.....
εχω και για τον πολλακη ανεκδοτο και για τους κεραταδες.....
αν έχεις τίποτα καλά βυζά, να τα ανεβάσεις μπας και αρέσουν στον ΣαούλΚαι εγώ σατιρικός καλλιτέχνης, ούτε κάν φωτό με meme δεν ανέβασα, μυγιάγγιχτοι.![]()
εμεις εδω ειμαστε μαλακηστες να ξερεις και προσεχε τα λογια σου
Γελάνε και τα γιουβαρλακια στην κατσαρόλα της μάνας μου με τέτοιες πίπες. Ο σανός τελικά είναι νόστιμος και εύπεπτης.Βαριέμαι να κάνω ποδοσφαιρική ανάλυση, άλλωστε παίζουμε μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Η ερώτηση ήταν απλή. Γιατί κοιτάτε και ξανακοιτάτε τη βαθμολογία? Ειδικότερα γιατί το σκατό σας μυρίζει ως την Αθήνα εφόσον είστε 8 βαθμούς μπροστά?![]()
Πως φαίνεται ότι τον τρως συχνάΓελάνε και τα γιουβαρλακια στην κατσαρόλα της μάνας μου με τέτοιες πίπες. Ο σανός τελικά είναι νόστιμος και εύπεπτης.
πιπα κωλο σε πηγε ο σφαιρο χτες μωρη μπετουγια...:S :S :S
Καλά... Αποθέωσε πάλι το παιδοβούβαλο, πάρε και τον Γαύρο, και κοιμήσου. Θα δεις πάλι όνειρα ότι παίζετε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Γαλαξία... Όταν ξυπνήσεις, θα δεις εμάς πρωταθλητές...Πως φαίνεται ότι τον τρως συχνά
πιπα κωλο σε πηγε ο σφαιρο χτες μωρη μπετουγια...
χαχαχαχααχαχαχαχα ταν ξυπνήσεις, θα δεις εμάς πρωταθλητές... ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚαλά... Αποθέωσε πάλι το παιδοβούβαλο, πάρε και τον Γαύρο, και κοιμήσου. Θα δεις πάλι όνειρα ότι παίζετε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον Γαλαξία... Όταν ξυπνήσεις, θα δεις εμάς πρωταθλητές...
«Μακάριοι οι νυσταγμένοι, ότι αυτοί θα κοιμηθούν πρώτοι»
«Ο αριθμός των ηλιθίων είναι ατελείωτος»χαχαχαχααχαχαχαχα ταν ξυπνήσεις, θα δεις εμάς πρωταθλητές... ααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μηπως το χονδραινεις????«Ο αριθμός των ηλιθίων είναι ατελείωτος»
Τάκιτος 127 πΧ
Έχεις δικιομηπως το χονδραινεις????
και ξερουμε και εμεις κοσμητικα