Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Евгения Диордийчук - Eugeniya Diordiychuk
ti nai ayto re
Евгения Диордийчук - Eugeniya Diordiychuk
(Troll mode: ΟFF)
Μην ανησυχείτε!!!
Θα τον ξαναθυμηθεί όταν παραστεί ανάγκη. Kαι ο κ. Νηματοθέτης σαν πραγματικός Κύριος που είναι, θα της παρασταθεί.
Ο πιλάτοθ δεν αρέσκεται στις κουκουβάγιες
Nick με το χρόνο μαθαίνεις πολλά πράγματα όπως έγραψες πριν. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα στο νετ. Να διαβάζεις καλύτερα πίσω από τα συμφραζόμενα (πχ γράφει ο άλλος η κοπέλα είναι πιο γεμάτη σε σχέση με τις φωτό, θέλει να πει έχει πάρει τουλάχιστον 20 κιλά από τότε που τις τράβηξε και πάει λέγοντας).
Στο νήμα του Glamour κανείς μας δεν θα έγραφε ότι είναι Βαράγκης η κοπέλα, από διακριτικότητα μην άλλο. Το ψηλομύτα ίσως να παλεύεται, δεν απέχει πολύ από το κομοδίνο πολυτελείας.
Να μας γράψεις εντυπώσεις οπωσδήποτε.
Και καλος γαμιας να τα λέμε και αυτά(Troll mode: ΟFF)
Μην ανησυχείτε!!!
Θα τον ξαναθυμηθεί όταν παραστεί ανάγκη. Kαι ο κ. Νηματοθέτης σαν πραγματικός Κύριος που είναι, θα της παρασταθεί.
μια γρια μονοδοντου αντρα γυρευε η πορδουΚαι καλος γαμιας να τα λέμε και αυτά
Και καλος γαμιας να τα λέμε και αυτά
Ηρέμησε πάρε βαθιές αναπνοέςΔεν υπάρχει πλέον λόγος να ενημερώνεις μου φαίνεται..
Και εγώ που ήμουν ο πιό αυστηρός κριτής και ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου σε καμία κριτική,μήπως κέρδισα τίποτα?
Δεν ξαναγράφω για καμία καινούρια από εδώ κ στο εξής..
Και να δείτε που σε ένα μήνα(λιγότερο βασικά) ούτε που θα με θυμάται κανείς.
Εδώ χάθηκε ολόκληρος FANTOM12(ο πιό αξιόπιστος κριτής κ σίγουρα ο πιό ευφυής καλοπροαίρετος ενημερωτής στην ιστορία του σάϊτ) και μια φορά μονάχα αναφέρθηκε η απουσία του στα τόσα χρόνια..
Δεν υπάρχει πλέον λόγος να ενημερώνεις μου φαίνεται..
Και εγώ που ήμουν ο πιό αυστηρός κριτής και ποτέ δεν
Εδώ χάθηκε ολόκληρος FANTOM12ο πιό αξιόπιστος κριτής κ σίγουρα ο πιό ευφυής καλοπροαίρετος ενημερωτής στην ιστορία του σάϊτ) και μια φορά μονάχα αναφέρθηκε η απουσία του στα τόσα χρόνια..
διαβάζω καμιά κριτικηΤο κρίνετε εξ΄ιδίων κι αυτό όπως το τίλιο;
Δεν υπάρχει πλέον λόγος να ενημερώνεις μου φαίνεται..
Και εγώ που ήμουν ο πιό αυστηρός κριτής και ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου σε καμία κριτική,μήπως κέρδισα τίποτα?
Δεν ξαναγράφω για καμία καινούρια από εδώ κ στο εξής..
Και να δείτε που σε ένα μήνα(λιγότερο βασικά) ούτε που θα με θυμάται κανείς.
Εδώ χάθηκε ολόκληρος FANTOM12(ο πιό αξιόπιστος κριτής κ σίγουρα ο πιό ευφυής καλοπροαίρετος ενημερωτής στην ιστορία του σάϊτ) και μια φορά μονάχα αναφέρθηκε η απουσία του στα τόσα χρόνια..