Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Евгения Диордийчук - Eugeniya Diordiychuk
respect-055.gif
mid_90415_5565.jpg

ti nai ayto re :headbang: :headbang: :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Nick με το χρόνο μαθαίνεις πολλά πράγματα όπως έγραψες πριν.  Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα στο νετ.  Να διαβάζεις καλύτερα πίσω από τα συμφραζόμενα (πχ γράφει ο άλλος η κοπέλα είναι πιο γεμάτη σε σχέση με τις φωτό, θέλει να πει έχει πάρει τουλάχιστον 20 κιλά από τότε που τις τράβηξε και πάει λέγοντας).  

Στο νήμα του Glamour κανείς μας δεν θα έγραφε ότι είναι Βαράγκης η κοπέλα, από διακριτικότητα μην άλλο.  Το ψηλομύτα ίσως να παλεύεται, δεν απέχει πολύ από το κομοδίνο πολυτελείας.

Να μας γράψεις εντυπώσεις οπωσδήποτε.  

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να ενημερώνεις μου φαίνεται..
Και εγώ που ήμουν ο πιό αυστηρός κριτής και ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου σε καμία κριτική,μήπως κέρδισα τίποτα?
Δεν ξαναγράφω για καμία καινούρια από εδώ κ στο εξής..
Και να δείτε που σε ένα μήνα(λιγότερο βασικά) ούτε που θα με θυμάται κανείς.
Εδώ χάθηκε ολόκληρος FANTOM12(ο πιό αξιόπιστος κριτής κ σίγουρα ο πιό ευφυής καλοπροαίρετος ενημερωτής στην ιστορία του σάϊτ) και μια φορά μονάχα αναφέρθηκε η απουσία του στα τόσα χρόνια..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
(Troll mode: ΟFF)

Μην ανησυχείτε!!!

Θα τον ξαναθυμηθεί όταν παραστεί ανάγκη. Kαι ο κ. Νηματοθέτης σαν πραγματικός Κύριος που είναι, θα της παρασταθεί.
Και καλος γαμιας να τα λέμε και αυτά

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Και εγώ που ήμουν ο πιό αυστηρός κριτής και ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου σε καμία κριτική,μήπως κέρδισα τίποτα?
Εδώ χάθηκε ολόκληρος FANTOM12(ο πιό αξιόπιστος κριτής κ σίγουρα ο πιό ευφυής καλοπροαίρετος ενημερωτής στην ιστορία του σάϊτ) και μια φορά μονάχα αναφέρθηκε η απουσία του στα τόσα χρόνια..
Ηρέμησε πάρε βαθιές αναπνοές  :grin:
Είμαι σίγουρος οτι αυτό που κάνεις το κάνεις γιατί το θέλεις και οχι για να σου το αναγνωρίσουνε.
Δεν........εκτός απο δυο τρία άτομα μεσα στα 146.690 μέλη.
Αλλά στα ριπαπά σου.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.695
Πόντοι
26.096
Και εγώ που ήμουν ο πιό αυστηρός κριτής και ποτέ δεν
Εδώ χάθηκε ολόκληρος FANTOM12ο πιό αξιόπιστος κριτής κ σίγουρα ο πιό ευφυής καλοπροαίρετος ενημερωτής στην ιστορία του σάϊτ) και μια φορά μονάχα αναφέρθηκε η απουσία του στα τόσα χρόνια..

Τηρουμενων των αναλογιων εισθε ο πρωτος που πλησιαζετε στο Damned for all time, που εχω στην υπογραφη μου.
Δεν το περιμενα αυτο κ ειμαι συγκινημενος. Ειλικρινα!
Δεν θα πω αλλη λεξη γι αυτο.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Yorkie έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον όσα γράφεις.

Επίτρεψέ μου όμως να διαφωνήσω καταρχήν με αυτό που έγραψα ο ίδιος.  Στην ανάγνωση των κριτικών για κοπέλες που δεν έχουμε εμπειρία υπάρχει επιφυλακτικότητα, γι'αυτό άλλωστε υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια όσο μεγαλύτερο είναι το πλήθος των μαρτυριών. Όχι όμως για τα νικ που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε.  Μπορεί να είναι στο δάκτυλο του ενός χεριού αλλά η καταγραφή τους έχει ειδικό βάρος και δεν χρειάζεται να μαντεύεις η να ερμηνεύεις τι γράφουν.

Τώρα όσον αφορά εσένα Yorkie, προσωπικά απολαμβάνω τις κριτικές σου, μεταφέρουν με ζωντανό και εύγλωττο τρόπο την εμπειρία της συνάντησης σου, έχουν ταξιδιωτικό αέρα, χιούμορ, η ανάγνωσή τους μεταφέρει κομμάτι της εμπειρίας.  Στο ερώτημα σου τι έχεις κερδίσει δεν ξέρω τι να σου απαντήσω.  Η αλήθεια είναι ότι τις λίγες δικές μου τις ανέβασα για εμένα, ακόμα δεν είμαι σίγουρος για τον ακριβή λόγο, μάλλον ως προσωπικό ημερολόγιο καταγραφής εμπειριών που για τον άλφα ή βήτα λόγο αποτυπώθηκαν.

Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ. Τα νικ είναι νικ, ένα τίποτα Yorkie. Η ψηφιακή τους οντότητα εξανεμίζεται τη στιγμή που κάνεις log off και πέρα από κάποιες φιλίες που ίσως δημιουργηθούν δεν βλέπω πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Κάποια στιγμή ακόμα και τα κείμενα που έχουμε γράψει παύουν να έχουν την όποια αξία, οι κοπέλες που αναφέρονται χάνονται/σταματάνε. Αυτό που ίσως μένει είναι η ανάμνηση κάποιων εξαιρετικών κειμένων που η ποιότητα της γραφής τους κρατάει ζωντανή και την ανάμνηση της ύπαρξης κάποια στιγμής του συγκεκριμένου νικ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
καλησπερα....
γιατι πλακωνομαστε μες την ζεστη? γιατι δεν πηδαμε καλυτερα?
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :happy: :happy: :happy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom