Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (0 μέλη και 46 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
ούτε τον ξέρω τον μπλιζ άγιε αχαχαχαχαχα

μπορεί να μην τους κάνει αυτά που έκανε σε μένα. Πάντως αν δεν είσαι μπροστά μην βάζεις και στοίχημα  :tits2:

Κι αυτό τι είναι; Τσαλιμάκι για να ζηλέψει ο κ. Μπράμπος;

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
εντάξει, δεν είπε και κομοδίνο, απλά λίγο ψηλομύτα

τα λουστράρω αυτά  :2funny: :2funny: :2funny:

Nick με το χρόνο μαθαίνεις πολλά πράγματα όπως έγραψες πριν.  Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα στο νετ.  Να διαβάζεις καλύτερα πίσω από τα συμφραζόμενα (πχ γράφει ο άλλος η κοπέλα είναι πιο γεμάτη σε σχέση με τις φωτό, θέλει να πει έχει πάρει τουλάχιστον 20 κιλά από τότε που τις τράβηξε και πάει λέγοντας).  

Στο νήμα του Glamour κανείς μας δεν θα έγραφε ότι είναι Βαράγκης η κοπέλα, από διακριτικότητα μην άλλο.  Το ψηλομύτα ίσως να παλεύεται, δεν απέχει πολύ από το κομοδίνο πολυτελείας.

Να μας γράψεις εντυπώσεις οπωσδήποτε.  

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
tumblr_mko7vnOoeu1r4if08o1_1280.jpg

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Nick με το χρόνο μαθαίνεις πολλά πράγματα όπως έγραψες πριν.  Μην εμπιστεύεσαι εύκολα άτομα στο νετ.  Να διαβάζεις καλύτερα πίσω από τα συμφραζόμενα (πχ γράφει ο άλλος η κοπέλα είναι πιο γεμάτη σε σχέση με τις φωτό, θέλει να πει έχει πάρει τουλάχιστον 20 κιλά από τότε που τις τράβηξε και πάει λέγοντας).  

Στο νήμα του Glamour κανείς μας δεν θα έγραφε ότι είναι Βαράγκης η κοπέλα, από διακριτικότητα μην άλλο.  Το ψηλομύτα ίσως να παλεύεται, δεν απέχει πολύ από το κομοδίνο πολυτελείας.

Να μας γράψεις εντυπώσεις οπωσδήποτε.  
οκ φίλε

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λούτσε, το πουλί ήταν σε άθλια κατάσταση, μέρα με την ημέρα πάει και καλύτερα, ήδη στέκεται στο ένα πόδι, όταν πετάξει θα είναι έτοιμο.

Τότε θα το περιμένω με την αγκαλιά ανοιχτή όποτε θέλει να γυρίσει.
αν βλέπεις βελτίωση .....έχειν καλώς !

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
πότε πρόδωσα εγώ τον αδελφό μου τον  Μπλιζ?  :think:

Nick να με συχωράς, έχω χάσει κάπου 500 σελίδες νήματος.  Από τα τελευταία που διάβασα στα βιαστικά κατάλαβα ότι η Έρη γνώρισε το πουλί σου από κοντά κατά την επίσκεψή σου στην Θεσ/νικη και δεν αναφέρομαι στην κουκουβάγια. Η προδοσία φυσικά δεν αναφέρεται σε σένα αλλά στο θήλυ που ξέχασε πάραυτα τον Μπλιζ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Nick να με συχωράς, έχω χάσει κάπου 500 σελίδες νήματος.  Από τα τελευταία που διάβασα στα βιαστικά κατάλαβα ότι η Έρη γνώρισε το πουλί σου από κοντά κατά την επίσκεψή σου στην Θεσ/νικη και δεν αναφέρομαι στην κουκουβάγια. Η προδοσία φυσικά δεν αναφέρεται σε σένα αλλά στο θήλυ που ξέχασε πάραυτα τον Μπλιζ.
πώς κάνετε έτσι για ένα πουλί πια αχαχαχαχαχα

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Μα τι λες τώρα, η κουκουβάγια τα σπάει.

:rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο πιλάτοθ δεν αρέσκεται στις κουκουβάγιες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Nick να με συχωράς, έχω χάσει κάπου 500 σελίδες νήματος.  Από τα τελευταία που διάβασα στα βιαστικά κατάλαβα ότι η Έρη γνώρισε το πουλί σου από κοντά κατά την επίσκεψή σου στην Θεσ/νικη και δεν αναφέρομαι στην κουκουβάγια. Η προδοσία φυσικά δεν αναφέρεται σε σένα αλλά στο θήλυ που ξέχασε πάραυτα τον Μπλιζ.

(Troll mode: ΟFF)

Μην ανησυχείτε!!!

Θα τον ξαναθυμηθεί όταν παραστεί ανάγκη. Kαι ο κ. Νηματοθέτης σαν πραγματικός Κύριος που είναι, θα της παρασταθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom