ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
Έχουν ανασφάλειες τα ψάρια???? Πέφτω από τα σύννεφα!!!
ενστικτο αυτοσυντηρησης λεγεται κυριε..οχι ανασφαλεια
Έχουν ανασφάλειες τα ψάρια???? Πέφτω από τα σύννεφα!!!
Πρέπει να ήπια πολύ κρασί χθες, φαντάστηκα ότι μπήκε ο nick trive και χαιρετούσε...
Πάει το έχασα
ενστικτο αυτοσυντηρησης λεγεται κυριε..οχι ανασφαλεια
Είμαι ο κατάλληλος στείλε pm !ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....
αναζητω βαρβατο μαστορα ..υψους 2 μ και κατι με γυμνασμενο κορρρρρμμμιιι..και δουλεμενα χερια....να φοραει στολη εργασιας λερωμενη και μπογιατισμενη απαραιτητως
να ξερει απο ηλεκτρολογικα ,..για να μου κατασκευασει μια πατεντα που θα μετατρεψει ολα τα στριγκακια μου σε θερμαινομενα...Εχει ψοφοκρυο εξω δε την παλευω
και οι 15 που ψήφισαν να γίνει το πέος τους σαν του κ. Τρίβη??? Τι θα απογίνουν αυτοί???Καρύδια με μέλι !(όπως καταλαβαίνεις δεν το εργαλείο )
Μην είναι τούτο...Ήρθαν τα αποτελέσματα απο το χημείο για το ενεργειακό ποτό του trivi !
Χαχαχαχαχα ποιο πέος το γαριδάκι ;και οι 15 που ψήφισαν να γίνει το πέος τους σαν του κ. Τρίβη??? Τι θα απογίνουν αυτοί???
Μύθος πες του...τα καρύδια...Καρύδια με μέλι !(όπως καταλαβαίνεις δεν το εργαλείο )
οταν ενας αντρας ξερει να φερεται κι ξερει να χρησιμοποιει τα δωρα που του εδωσε η φυση...μπορει να σου βγαλει οση λυσσα θες...αρκει να υπαρχει χημεια
Σαν να τον πήρε το μάτι μου και εμένα, και μάλιστα χωρίς να πιω!
Με pm στέλνω τα αποτελέσματα οποίος θέλει !
Σήμερα τρώει και καρύδια
Μόνο ο δρομέας αγγελιοφόρος είναι ο, υπό του νηματοθέτη, ενδεδειγμένος τρόπος μεταφοράς μηνυμάτων!Στείλτε pm email sms mms mmm sss περιστέρια κοράκια
Τα πάντα!!!!!!
Μόνο ο δρομέας αγγελιοφόρος είναι ο, υπό του νηματοθέτη, ενδεδειγμένος τρόπος μεταφοράς μηνυμάτων!