barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.057
- Πόντοι
- 5.506
Που είναι οι παλιές καλές φουρνιές των παππούληδων που από τις 6 το πρωί ήταν όλοι εδώ;;;
Τώρα έμεινε μόνο ο νηματοθέτης και ο κ. troubakhs του ... Φευ!
Που είναι οι παλιές καλές φουρνιές των παππούληδων που από τις 6 το πρωί ήταν όλοι εδώ;;;
Τώρα έμεινε μόνο ο νηματοθέτης και ο κ. troubakhs του ... Φευ!
τζααα...ειμαι κι εγω εδω..και διαβαζω τα μπινελικια που στολισε ο κ .ραοπαο ...
Αν δε λαβουμε υπ οψην οτι κατ αυτο τον τροπο εκφραζονται μονο τα κατωτερα λαικα στρωματα...μου βγαζει μια μεγαλη δοση βαρβατιλας ολο αυτο...με φτιαχνει ..λετε να ξεσκεπαστηκα το βραδυ ?ειμαι καλα η αρρωστησα?
Εχεις φαει τις μουνοτριχες σου απο την ζηλεια σου που δεν θα αποκτησεις ποτε εναν παιδαρο σαν εμενα..
....αχαχαχαχαχα...πως τα χανω κατι τετοια γαμωτο μου...δε θα βγαινω ραντεβου αλλη φορα..θα καθομαι εδω να κρεμομαι απο το στομα του
Να προσέχετε και να φυλάγεστε γιατί ο κος ραοπαπις έχει ξεφύγει από τον έλεγχό μου και έχει γίνει πολύ άγριο αλφαμειλ.
συμφωνω αλλα και παλι Αλφα μειλ με την πεθερα αναμεσα στ αρχιδια του γινεται?δε γινεται ..αχαχα
Να, κάτι τέτοια του λέτε και προσπαθώ να τον ηρεμήσω εγώ μετά.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....
αναζητω βαρβατο μαστορα ..υψους 2 μ και κατι με γυμνασμενο κορρρρρμμμιιι..και δουλεμενα χερια....να φοραει στολη εργασιας λερωμενη και μπογιατισμενη απαραιτητως
να ξερει απο ηλεκτρολογικα ,..για να μου κατασκευασει μια πατεντα που θα μετατρεψει ολα τα στριγκακια μου σε θερμαινομενα...Εχει ψοφοκρυο εξω δε την παλευω
αυτος μονο αμα ριξει 2-3 ..ηρεμει να προσεχετε γιατι ειστε κι ελαφρα ντυμενος
Καλημέρα!!! Δεν έχει...........
........ καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι.
.....Πρωινό άεράκι..... φίλοι μου.....
Μμμμμμμμμμμμ, κρίμα, δεν είμαι 2μ, είμαι μόνο 1,96. :S :S :S
σας χαριζω τους 4 ποντους κυριε...προσλαμβανεστε
Καλημέρα!!! Δεν έχειψάριαπσάρια σήμερα?
Ευχαριστώ πολύ Κυρία, είστε μεγαλόψυχη. Άλλωστε, 1,96 ύψος και 4 πόντοι μήκος μας κάνουν σύνολο 2μ που ζητάτε. :S :S :S
Έχουν ανασφάλειες τα ψάρια???? Πέφτω από τα σύννεφα!!!καλημερα...
με τετοια φουρτουνα...μια μερα πριν γιατι τα ψαρια νιωθουν οτι θα χαλασει ο καιρος....και 2-3 μερες μετα γιατι βαζει ρευματα....δεν εχει ψαρια
αλλα με 6-7 μποφορ ποιος θελει το μπελα του να μπει με σκαφακι μεσα?
αμα υπαρχει καλη διαθεση ..ολα λυνονται
Έτσι, άλλωστε δεν παίζει ρόλο το μέγεθος, το παν είναι να ξέρεις να χειρίζεσαι το μποι σου.