IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Αναρωτιέμαι ο κύριος amjik πως μπορεί να βουτάει κάθε μέρα σε αυτήν την ηλικία!Μη μου λέτε για χιόνια γιατί κρυώνω... μπρμπρμπρ...
Είμαι καλοκαιρινός τύπος
Αναρωτιέμαι ο κύριος amjik πως μπορεί να βουτάει κάθε μέρα σε αυτήν την ηλικία!Μη μου λέτε για χιόνια γιατί κρυώνω... μπρμπρμπρ...
Είμαι καλοκαιρινός τύπος
Καλησπέρα σας κύριε! Εγώ πάντως βλέπω τις φωτογραφίες του και αγκαλιάζω το καλοριφέρ.Χαίρεται
αφού είναι ΟΥΚ ο τύπος, όποτε τους θυμάμαι κρυώνω :S
Αναρωτιέμαι ο κύριος amjik πως μπορεί να βουτάει κάθε μέρα σε αυτήν την ηλικία!
Χαίρεται
Χαίρεται
Που να τους έβλεπες ζωντανά :SΚαλησπέρα σας κύριε! Εγώ πάντως βλέπω τις φωτογραφίες του και αγκαλιάζω το καλοριφέρ.
Μπα ξεκουράζομαι :SRod πως τα περνάς ρε φίλε;; Ζεσταινεις τα κορίτσια σου;;
Μην πείτε την εσσο, τονισθε μόνο ότι τότε φορούσαμε σανδάλια!Που να τους έβλεπες ζωντανά :S
υπηρέτησα ΠΝ εσσο δε λέω
Μην πείτε την εσσο, τονισθε μόνο ότι τότε φορούσαμε σανδάλια!
Είχα μια υποψία, δεν ήξερα όμως ότι ο νηματοθέτης ήταν αυτός που τις σχεδίασε!Πως το καταλάβατε ότι κωπηλατούσα στις τριήρεις
....Που να τους έβλεπες ζωντανά :S
υπηρέτησα ΠΝ εσσο δε λέω
Τώρα βεβαιωθήκατε, για να μη σας βρούνε αδιάβαστοΕίχα μια υποψία, δεν ήξερα όμως ότι ο νηματοθέτης ήταν αυτός που τις σχεδίασε!
Αν το 1978 δεν είναι τυπογραφικό λάθος.......
.... Οχι εσσο αγαπητέ... Κλειρουχια λέμε στο Π. Ν.
.. 62σχολειο έτος 1978
Μπα ξεκουράζομαι :S
με φάγαν οι λυσσάρες
....
.... Οχι εσσο αγαπητέ... Κλειρουχια λέμε στο Π. Ν.
.. 62σχολειο έτος 1978
....Αν το 1978 δεν είναι τυπογραφικό λάθος...
δεν πληρώ καμία από τις προυποθέσεις γμτ :SΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ....
αναζητω βαρβατο μαστορα ..υψους 2 μ και κατι με γυμνασμενο κορρρρρμμμιιι..και δουλεμενα χερια....να φοραει στολη εργασιας λερωμενη και μπογιατισμενη απαραιτητως
να ξερει απο ηλεκτρολογικα ,..για να μου κατασκευασει μια πατεντα που θα μετατρεψει ολα τα στριγκακια μου σε θερμαινομενα...Εχει ψοφοκρυο εξω δε την παλευω
Τραβάτε με κι ας κλαίωΜπα ξεκουράζομαι :S
με φάγαν οι λυσσάρες