troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
μετα συγχωρησεωςεγώ κυκλοφορω με παγιετα πρωί επτά η ώρα στη Τσιμισκή και φουλ γκλιτερ με κάνεις πλάκα ?χαχαχαχα
μετα συγχωρησεωςεγώ κυκλοφορω με παγιετα πρωί επτά η ώρα στη Τσιμισκή και φουλ γκλιτερ με κάνεις πλάκα ?χαχαχαχα
Αν υποψιαστω οτι ΔΕΝ εισαικάτσε τώρα γιατί με έπιασε νευρικό γέλιο με τους παπαρες δίπλα νομίζουν είμαι με ροζ μαλλί σκουλαρίκια στο στόμα και τα κοτσιδια της πιπης φακιδομυτης και κλαιω..
Αν υποψιαστω οτι ΔΕΝ εισαι
γιαυτό δεν πρόκειται ποτέ να ξεμεινουμε από δουλειά. Με τόσους μουρλους αχαχαχα
πως το είχες πρινΑλλαξα και το κειμενο κατω απο το αβαταρ μου. Το αφιερωνω στην κωλο-γρια μου
Μιλφολατρης, ταυλανδοπληκτος, παππουλης μικροτσουτσουνος.πως το είχες πριν
παρε τον πουλο ρε απο δω
α νσιιιι ξεχάστηκα χιχιΜιλφολατρης, ταυλανδοπληκτος, παππουλης μικροτσουτσουνος.
οχι και ουτε θα σε μαθω....μιλα καλυτερα οταν μπαινεις εδω και εισαι ευπροσδεκτος....ρε φιλε γιατι μιλας ετσι ? με ξερεις κι απο χτες ?
τυπε τι πινετε κάθε βράδυ και πετάτε την μια μλκια μετά την άλλη ? Πραγματικά
Ερως ιν δε αιρ (σου πηραν τα μυαλα τα τεκνα)α νσιιιι ξεχάστηκα χιχι
μπούρδες. Δεν βρέθηκε ακόμα ο άντρας να μου πάρει τα μυαλά...Ερως ιν δε αιρ (σου πηραν τα μυαλα τα τεκνα)
μπούρδες. Δεν βρέθηκε ακόμα ο άντρας να μου πάρει τα μυαλά...
όχιγια πε σου αρεση το αβαταρι μου ?
τι σε εντυπωσιαζει. Κ ούτε νομίζω ότι θα τα χάσω ποτέ αφού δεν τα έχασα μέχρι τώρα
Ουτε εμεναμπούρδες. Δεν βρέθηκε ακόμα ο άντρας να μου πάρει τα μυαλά...
και μονο που το ειπες την πατησες....τι σε εντυπωσιαζει. Κ ούτε νομίζω ότι θα τα χάσω ποτέ αφού δεν τα έχασα μέχρι τώρα