erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
είμαι κοντρολ φρικ τρουμπ τι να την πατήσωκαι μονο που το ειπες την πατησες....
είμαι κοντρολ φρικ τρουμπ τι να την πατήσωκαι μονο που το ειπες την πατησες....
Ακομη τον περιμενω..........πανω στο ασπρο αλογο.......
την ξαναπατησες.....είμαι κοντρολ φρικ τρουμπ τι να την πατήσω
οχι και ουτε θα σε μαθω....μιλα καλυτερα οταν μπαινεις εδω και εισαι ευπροσδεκτος....
αλλοιως τον πουλο
οκαντε ρε φιλε που θα μου πεις να μιλαω καλυτερα > γιατι που μπηκαμε δηλαδις στο μαγαζι σου ? για μαζεψου μη σου κλεισω να ραντεβου θανατου να ουμε :S :S :S
μιλα καλυτερα εδω μεσα ομως,,,το μαγαζι δεν ειναι δικο μου αλλα συχναζω εδω και δεν εχει σκουπιδιααντε ρε φιλε που θα μου πεις να μιλαω καλυτερα > γιατι που μπηκαμε δηλαδις στο μαγαζι σου ? για μαζεψου μη σου κλεισω να ραντεβου θανατου να ουμε
και οταν κανω καμακι να μην πεταγεσε :S :S :S :S
μια τάξη την έχω..κοντρολ φρικ ?
ειχα μια φιλη τετοια , εισαι και συ αδυνατη καπνιζεις στριφτα και τα χεις στην ταξη ολα
άστα αυτά εσύ από γυναίκα έχεις ξεχάσει το όνομα σουΑκομη τον περιμενω..........πανω στο ασπρο αλογο.......
Αυτο δεν σου λεω και εγω; Ενω αν βρισκοταν ο καταλληλος; Μπορει να ξεχναγα και το επιθετοάστα αυτά εσύ από γυναίκα έχεις ξεχάσει το όνομα σου
μιλα καλυτερα εδω μεσα ομως,,,το μαγαζι δεν ειναι δικο μου αλλα συχναζω εδω και δεν εχει σκουπιδια
εγώ δεν έχω βάλει ρητό ότι σέρνει καράβιΑυτο δεν σου λεω και εγω; Ενω αν βρισκοταν ο καταλληλος; Μπορει να ξεχναγα και το επιθετο
Εσυ σερνεις ολοκληρο σαη....εγώ δεν έχω βάλει ρητό ότι σέρνει καράβι
βγήκαμε για μια βόλτα οξω... Και γυρνώντας φέραμε κάτι σκυλάκια που ακολούθησαν την μυρωδιά..Τι έγινε είχαμε εισβολείς;;;
κολοκυθιαΕσυ σερνεις ολοκληρο σαη....
βγήκαμε για μια βόλτα οξω... Και γυρνώντας φέραμε κάτι σκυλάκια που ακολούθησαν την μυρωδιά..
Εγω τους το ειπα, δεν τους το ειπα; Προσεχτε που πατε. Ειδικα τις βραδινες ωρεςΕγώ θα έλεγα ότι η μυρωδιά προέρχεται από τα παππούτσια σας, διότι κατά λάθος,
μεταφέρθηκαν μάλλον κάποια πατημένα σκατάκια από τα εν λόγω σκυλιά...
Εγω τους το ειπα, δεν τους το ειπα; Προσεχτε που πατε. Ειδικα τις βραδινες ωρες