barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.010
- Πόντοι
- 5.506
Που θα πας; μεσ στα σκατα; :SΛέτε να πάω στο νήμα να τα κάνω όλα πορνη όπως παλιά ?
όπου και να βρεθεί κάνεις πρέπει να επιβιώσει κρατώντας τον χαρακτήρα τουΠου θα πας; μεσ στα σκατα; :S
Το να ανοιγει κανεις διαλογο με τετοιους "ανθρωπους" το μονο που κανει ειναι να τους κανει να νομιζουν οτι ειναι ανθρωποιόπου και να βρεθεί κάνεις πρέπει να επιβιώσει κρατώντας τον χαρακτήρα του
όπου και να βρεθεί κάνεις πρέπει να επιβιώσει κρατώντας τον χαρακτήρα του
εν μερη σωστο ρε θειε....αλλα και να ξερει οτι αμα τον δεις μπροστα σου δεν τρεχει και τιποτα να του χωσεις μια κουτουλια στην μυτη δεν ειναι κακο....Το να ανοιγει κανεις διαλογο με τετοιους "ανθρωπους" το μονο που κανει ειναι να τους κανει να νομιζουν οτι ειναι ανθρωποι
μερικές φορές συμβαίνουν κ αλλά. Όπως... Βρίσκεις τα όρια σου. Βλέπεις τα όρια του άλλου. Ίσως επιδρας μερικές φορέςΤο να ανοιγει κανεις διαλογο με τετοιους "ανθρωπους" το μονο που κανει ειναι να τους κανει να νομιζουν οτι ειναι ανθρωποι
Δεν ξερω, το μονο που θα ελεγα σε ενα τετοιο ατομο, για το συγκεκριμενο θεμα, θα ηταν αν η κοπελα ηταν η αδελφη του η, η κορη του τι θα ελεγε; Αλλα ξεχασα, κατι τετοιων τυπων η αδελφη τους η κορη τους ειναι και αυτη λοβοτομημενη.εν μερη σωστο ρε θειε....αλλα και να ξερει οτι αμα τον δεις μπροστα σου δεν τρεχει και τιποτα να του χωσεις μια κουτουλια στην μυτη δεν ειναι κακο....
αλλωστε αυτο χαλασμενο ειναι δεν φτιαχνει σαν ατομο αλλα βλεπουν και αλλοι
ακριβωςΔεν ξερω, το μονο που θα ελεγα σε ενα τετοιο ατομο, για το συγκεκριμενο θεμα, θα ηταν αν η κοπελα ηταν η αδελφη του η, η κορη του τι θα ελεγε; Αλλα ξεχασα, κατι τετοιων τυπων η αδελφη τους η κορη τους ειναι και αυτη λοβοτομημενη.
πες μου ρε μαλακα (το μαλακας ειναι οικειοτητα) τι εκανες και εγινες τοσο ζεν?χαλαρωστε ρε εγω εφτιαξα ενα τζιν τονικ αναψα και τα κερακια μου χαλαρα
πες μου ρε μαλακα (το μαλακας ειναι οικειοτητα) τι εκανες και εγινες τοσο ζεν?
πες μου ρε μαλακα (το μαλακας ειναι οικειοτητα) τι εκανες και εγινες τοσο ζεν?
μια χαρα θειοΑρκετά ευχάριστη αλλαγή θείο...
η έχουν κακιστες σχέσεις..Δεν ξερω, το μονο που θα ελεγα σε ενα τετοιο ατομο, για το συγκεκριμενο θεμα, θα ηταν αν η κοπελα ηταν η αδελφη του η, η κορη του τι θα ελεγε; Αλλα ξεχασα, κατι τετοιων τυπων η αδελφη τους η κορη τους ειναι και αυτη λοβοτομημενη.
εγω δεν εχω θειο?
καταλαβα...αν και νομιζω οτι αυτο ειναι πιο σοβαρο απο τα οπαδοπολιτικα....σε αλλο θεμα θα πλακωνομουνα χαλαρα δεν εχω προβλημα ομως υπαρχουν και καποια ορια για μενα
αλλο να πλακωθω στον ριχαρδο τον λεοντοκαρδο και στο εκλεισε το αρτ και αλλο εκει,δε γουσταρω με εχει εππηρεασει αρνητικα στη ψυχολογια καταλαβες