Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
τι λοου προφαιλ εγω σε κανα χιουνται δε μπαινω εχω και ενα επιπεδοαμαξι θα σου δωσουμε εμεις λοου προφαιλ
τι λοου προφαιλ εγω σε κανα χιουνται δε μπαινω εχω και ενα επιπεδοαμαξι θα σου δωσουμε εμεις λοου προφαιλ
τι λοου προφαιλ εγω σε κανα χιουνται δε μπαινω εχω και ενα επιπεδο
νομιζα οτι αυτα θα ισοσταθμισουν τους 4 ποντους στην αναταση και το ενιαιο φρυδι αλλα τελικα....και μας λες οτι τα γκιλφακια δεν ερχονται παρακαλητα για παρτη σου?
δεν εχετε μπατζετ τοτε γιατι δεν πατε για κανα ΕΣΠΑναι αλλα δεν βγαινουμε ετσι :S
ενιαιο φρυδι ειναι το ιδιο με το θεληματικο πηγουνι σαουλ?νομιζα οτι αυτα θα ισοσταθμισουν τους 4 ποντους στην αναταση και το ενιαιο φρυδι αλλα τελικα....
γαμησε τα....για καμμια ΜΚΟ μας θελει ο πουσης και εκανα ονειρα οτι θα γινω ναρκοςδεν εχετε μπατζετ τοτε γιατι δεν πατε για κανα ΕΣΠΑ
κατσε ρε.....διαλογο κανουμεκαλα ακυρο αφηστε το :-
κατσε ρε.....διαλογο κανουμε
τεσπα...αν ειναι γκλαμουρ κομπινα ειμαι μεσα και εγω και ο σαουλ και ο μπαροκ και ο ερ και η ρεγκιναδε γινεται παιδια ετσι και γω λογοδοτω αλλου
τεσπα...αν ειναι γκλαμουρ κομπινα ειμαι μεσα και εγω και ο σαουλ και ο μπαροκ και ο ερ και η ρεγκινα
https://[URL unfurl="true"]www.shropshirestar.com/resizer/7EzqVoFk1giLcUqUFUskmzKwqgM=/1000x0/filters:quality(100)/arc-anglerfish-arc2-prod-shropshirestar-mna.s3.amazonaws.com/public/75OC6QHNWNHUTPSHKYY77C777E.jpg[/img[/URL]]
Ορίστε...
[/quote]
Αυτό το οδηγάω και γω. :erection: :erection: :erection: :erection:
Και εγώ δεν τρακάρω.
τεσπα...αν ειναι γκλαμουρ κομπινα ειμαι μεσα και εγω και ο σαουλ και ο μπαροκ και ο ερ και η ρεγκινα
Λέτε να πάω στο νήμα να τα κάνω όλα πορνη όπως παλιά ?
άσε ρε λες κ μιλάς σε κανένα πιτσιρίκιΚωλώνεις.
ποιο? να ερθουμεΛέτε να πάω στο νήμα να τα κάνω όλα πορνη όπως παλιά ?
άσε ρε λες κ μιλάς σε κανένα πιτσιρίκι